sevdiğinizden mecburen ayrıldınız,peki ya sonra ahı tuttu mu?

evet ayrıldım ah etti suandada hıcbır ılıskımde mutlu olamıyorum vede onun bana ayrılırkenkı sözü inşallah sevdıgın sana ,senın bana yaşadıklarını yaşatırdı ve aynısı oluyor.

ah almak en cok korktugum seydır ve mucadele ederım
ama su ara sevdıgımle ayrıldık ve suan ona karsı ıcım kırık ama ah etmek dılıme gelıyo ama kelımelere dokemıyorum allah buyuk dıyorum

3 sene önce sevdiğim vardı ailem vermedi.severek ayrılmak zorunda kaldım.beni unutsun die sevmiyorum artık seni falan dedim.içten içe hala seviyorum onu :asigim: ondan sonraki ilişkilerimdede bi türlü dikiş tutturamadım.ahı tutmuşur.mutlu değilim olamıyorum..

bende cok severek ayrildim halende unutamiyorum
ama kavga gurultulu bir ayrilik degildi mecburduk ayrildik
ah almadim ahda etmedim
edenlerin tuttugunuda gormedim varsada bilemem

benim kimseye bi kötülügüm dokunmadı bu yüzden kimsenin ahını almadıgıma eminim
üzülen taraf,haksızlıga ugrayan taraf hep ben oldum çok gözyaşı döktüm
sonuç ne beni üzenler hala mutlu mesut yasamaya devam ediyo
ama ben hala aynıyım :(

1 yıllık ilişkimi bitirmiştim tamamen kendi kararımla, artık sevgim bittiği için (ya da hiç gerçekten sevmediğimi farkettiğim için, bilmiyorum.) çok kötü bir şekilde ayrılmıştık, ağlamıştı yalvarmıştı :1no2: büyük ihtimal ah da etmiştir.şuan 1.5 yıldır biriyle birlikteyim ve çok çok aşığım:nazar:, aramızda herzaman çok iyi :nazar: ayrıldığıma 1 dklığına bile pişmanlık duymadım, doğru insanın o olmadığını bile bile sırf ah etmesin, ayıp olmasın, üzülmesin diye sürdüremezdim. iki tarafa da yazık, bir ilişkinin yürümeyeceği belliyse hemen bitirilmeli, 2taraf da kendi yoluna gitmeli bence ... kaydirigubbakcemile4

Son düzenleyen: Moderatör:
ailemde herkes sevgilimle evlenmeme karşılar.
kimseyi ikna edemiyorum.
artık bu durum beni çok üzüyor.
aileme karşı gelip de onla evlenemem.
aşkım da sen beni sevseydin daha mücadele ederdin diyor ama olmuyor işte..
beni bu kadar oyaladın çok şey paylaştık zamanım geçti senle diyor.
ben seni bırakmış olsam peki ben kötü olmayacak mıydım senin gözünde diyor.
ama sana şunu söylüyorum benim canımı yakıyorsunuz ahım tutar diyor ve sen mutlu olamazsın diyor..hep bu dedikleri aklımda ...
ailem ikna olmuyor ki ..
aşkımın da canı yandı diye ahı tutarsa ya pişman olursam onla ayrıldıktan sonra onu düşünüyorum hep :(

canım benım allah yardımcın olsun
ama soyle bır durum var sen degıl aılen ıstemedıgı ıcın ayrılmak zorundasın bu olayda
rabbım bılıyorkı sevgılın kadar senınde canın yanıyor
aılene karsı gelıp evlendın dıyelım ılerde sorun yasadıgındada aılemın ahı tuttu dıyeceksın o zamanda
hayat cok kompleks
hayır sandıklarımızın ıcınde ser ser sandıklarımızın ıcındede bır hayır vardır muhakkak
bunu asla unutma canım
canım benım sana tavsıyem dua et bolbol
rabbım ıcınde bulundugun durumu ve senın ıcın en hayırlısını nasıp edecektır emın ol
sevgılınınde anlaması lazım olayın senlık olmadıgını
ah almayı bunun acısını cekecegını dusunen bırı emınım aılenınde ahını alıp evlendıgınızde neler yasayacagınızı dusunebılecek bırıdır dıye dusunuyorum
allah yardımcın olsun su mubarek gunlerın hatrına hayırlısı neyse onu nasıp etsın sızler ıcın

canım benım allah yardımcın olsun
ama soyle bır durum var sen degıl aılen ıstemedıgı ıcın ayrılmak zorundasın bu olayda
rabbım bılıyorkı sevgılın kadar senınde canın yanıyor
aılene karsı gelıp evlendın dıyelım ılerde sorun yasadıgındada aılemın ahı tuttu dıyeceksın o zamanda
hayat cok kompleks
hayır sandıklarımızın ıcınde ser ser sandıklarımızın ıcındede bır hayır vardır muhakkak
bunu asla unutma canım
canım benım sana tavsıyem dua et bolbol
rabbım ıcınde bulundugun durumu ve senın ıcın en hayırlısını nasıp edecektır emın ol
sevgılınınde anlaması lazım olayın senlık olmadıgını
ah almayı bunun acısını cekecegını dusunen bırı emınım aılenınde ahını alıp evlendıgınızde neler yasayacagınızı dusunebılecek bırıdır dıye dusunuyorum
allah yardımcın olsun su mubarek gunlerın hatrına hayırlısı neyse onu nasıp etsın sızler ıcın

Birkaç ay sabret mücadele edelim dedi.
Ailem hiç ikna olmayacaklarını gösterdiler zaten..
Ve benim yüzümden eridiler, onları öyle görünce de çok üzülüyorum.
Aşkımı -diyorum çünkü hala aşkım o benim için- ( beraberliğimiz bitti ) da çok üzdüm.
Bana ağır sözler söyledi çok üzüldüm.
İnş bu sözlerini unutur, güzel şeyler düşünmeye başlar benim için.
Allah pişman etmesin beni..

şimdi mutluyum yerimseniben
mecburen ayrıldığım kimse olmadı
kimsenin de ahı tutmadı ama ben ah etmişimdir sositososito

Bende 4 sene önce birini sevdim. Meger hayatinda biri varmiş evlenmeyi düşünüyomuştu onunla bu na rağmen benimle gönül eylendirmiş bana evlenicemizi felan söylemişti beni kandirmiş beni çok ah ettim çok agladimsenağlama hiç unutmam geceleri yorganin altinda gizli gizli agladimi senağlamadah yeni atiyom acisini üzerimden evlendi şimdi sorunlari var ve hiç bi sebep yokken 4 senedir çoçugu olmuyo helallik istedi özür diledi affetmedim affetmiycem iğreniyorum ondan dilerim hiç mutlu olmasin o ve onun gibiler benim vebalimi nasi vericeksenağlamasenağlama

başımdan bu tarz olaylar geçmedi çok şükür
ama şuna da inanırım eğer gerçekten karşınızdakinin canını yakarsınız
mutlaka bir gün de sizin canınız yanar
illahi ah etmeye ya da ah almaya gerek yok

Bende 4 sene önce birini sevdim. Meger hayatinda biri varmiş evlenmeyi düşünüyomuştu onunla bu na rağmen benimle gönül eylendirmiş bana evlenicemizi felan söylemişti beni kandirmiş beni çok ah ettim çok agladimsenağlama hiç unutmam geceleri yorganin altinda gizli gizli agladimi senağlamadah yeni atiyom acisini üzerimden evlendi şimdi sorunlari var ve hiç bi sebep yokken 4 senedir çoçugu olmuyo helallik istedi özür diledi affetmedim affetmiycem iğreniyorum ondan dilerim hiç mutlu olmasin o ve onun gibiler benim vebalimi nasi vericeksenağlamasenağlama

Bence artık ahınızdan vazgeçin..
Allah'a bırakın artık..
Allah'tan en kısa zamanda acınızı dindirmesini diliyorum..

bende buna inanmak istiyorum.ilişkiler bitebilir elbette ama karşı tarafı düşünmeden gözü yaşlı terketmek ve hatta o ilişki içine yalan dolan sokmak bence bunun affedilir yanı yok , ve o ah bırakıldığı yerde kalmaz kalmamalı da...

birilerinin hakkı yenildiyse..mutlaka çıkar diye düşünüyorum.boshayallersmile

çok eski bir konuymuş..

Son düzenleme:
Valla ben sanırım basketçi sevgılımden ah almıstımkş ondan sonra bırıne ah edıcek kıvama geldim.Ah ettim.Evlenmeden oncekı sevgılımın anasına E...yu mumla ara ıkı kızın var bana yasattıklarını onlarda yasasınlar demiştim hakıkatende adam(ex aşk) 30u gectı evlenemıyor ve bılıyorum hala hali hazırda beklıyordur gerizekalı.Haaa bırde 4 ay oncesınden gıttıgım halde rezalet bır gelınlıge benı mecbur bırakmaya calısan gelınlıkcıme ah ettım ben bır gunde hazrılanmıs bır gelınlık gıydım,ilk gelınlıkcıde kaporam yandı,ıkı kızın var en mutlu gunlerınde aglasınlar onlarda benım gıbı sende benım annem gıbı caresız kal insallah benı en mutlu gunumde rezıl ettın demıstım burnu b...tan kurtulmadı ogun bugundur.Eşimin halasına ah ettım kocası hapse gırdı,esımın abısı ıle yengesıne ah ettım cocukları olmuyor.VS VS..

Son düzenleme:
mecburen ayrılmak ne zor bişey.severken ondan vazgeçmek insanı her gün öldürüyor.her saniye telefona bakıp durursun belki arar diye.peki ya sen sen neden aramıyorsun.yapamam ben bitsin dedim aramam dedim bende aramayacağım.en son konuşmamızda ikimizde çok ağladık ve birbirimize seni seviyorum dedik.ah etmedi ama ben çok mutsuzum eminem oda.

Valla ben sanırım basketçi sevgılımden ah almıstımkş ondan sonra bırıne ah edıcek kıvama geldim.Ah ettim.Evlenmeden oncekı sevgılımın anasına E...yu mumla ara ıkı kızın var bana yasattıklarını onlarda yasasınlar demiştim hakıkatende adam(ex aşk) 30u gectı evlenemıyor ve bılıyorum hala hali hazırda beklıyordur gerizekalı.Haaa bırde 4 ay oncesınden gıttıgım halde rezalet bır gelınlıge benı mecbur bırakmaya calısan gelınlıkcıme ah ettım ben bır gunde hazrılanmıs bır gelınlık gıydım,ilk gelınlıkcıde kaporam yandı,ıkı kızın var en mutlu gunlerınde aglasınlar onlarda benım gıbı sende benım annem gıbı caresız kal insallah benı en mutlu gunumde rezıl ettın demıstım burnu b...tan kurtulmadı ogun bugundur.Eşimin halasına ah ettım kocası hapse gırdı,esımın abısı ıle yengesıne ah ettım cocukları olmuyor.VS VS..

arkadaşım seninki de ne ah ama.bence bu kadar yapma unutma ne ekersen onu biçersin.bu kadar kötü olma.işe birazda eğlenceli kısmına bak derim ben.

arkadaşım seninki de ne ah ama.bence bu kadar yapma unutma ne ekersen onu biçersin.bu kadar kötü olma.işe birazda eğlenceli kısmına bak derim ben.

Yok be leylacım ınan on gunluk gelınken olaylar bosanma eşigine getirilince yada sana ıftıra veya hakaret edılınce ,dugunune ıkı gun kalmasına ragmen gelınlıkcı bız terzı degılız aslında bız olcu alıp gonderıyoruz sadece dıyorsa ve sen sap gıbı gelınlıksız ortada kalınca bun eglencelı kısmı olmuyor.Tabı bna gore eglenılıcek bırsey yok bu konularda cunku cıddı konular ama sana gore eglenceyede alınabılırdıyse bılemem.selam olsun...NOT:Bu kadar kötü olma derkenki cüretkarlıgınızı cahil cesaretinize baglıyorum.İkili münakaşaya girmeyelim lütfen.İyi günler.:kahve:

Son düzenleme:
bende ayrılmıştım ilk sevgilimle ilk aşkımla çok üzüyordu beni hep ağlardım usandım artık herşeyden bıkmıştım son tartışmamız ile bitirdim çok yalvardı 1 yıl peşimden koştu kabul etmedim ama çok mutsuzdum onunla ayrılmak en doğrusuydu inşallah sende bir gün terkedilmezsin dedi imalı olarak diyor bunu tabiki neyse aradan 1 yıl geçti biri ile sözlencektim o da beni terketti ilgisizdi zaten bitirelim dedi bitti bilmiyorum ahı mı tuttu artık akannehir

Back
X