- Konu Sahibi denizkabugu
evet ayrıldım ah etti suandada hıcbır ılıskımde mutlu olamıyorum vede onun bana ayrılırkenkı sözü inşallah sevdıgın sana ,senın bana yaşadıklarını yaşatırdı ve aynısı oluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ailemde herkes sevgilimle evlenmeme karşılar.
kimseyi ikna edemiyorum.
artık bu durum beni çok üzüyor.
aileme karşı gelip de onla evlenemem.
aşkım da sen beni sevseydin daha mücadele ederdin diyor ama olmuyor işte..
beni bu kadar oyaladın çok şey paylaştık zamanım geçti senle diyor.
ben seni bırakmış olsam peki ben kötü olmayacak mıydım senin gözünde diyor.
ama sana şunu söylüyorum benim canımı yakıyorsunuz ahım tutar diyor ve sen mutlu olamazsın diyor..hep bu dedikleri aklımda ...
ailem ikna olmuyor ki ..
aşkımın da canı yandı diye ahı tutarsa ya pişman olursam onla ayrıldıktan sonra onu düşünüyorum hep![]()
canım benım allah yardımcın olsun
ama soyle bır durum var sen degıl aılen ıstemedıgı ıcın ayrılmak zorundasın bu olayda
rabbım bılıyorkı sevgılın kadar senınde canın yanıyor
aılene karsı gelıp evlendın dıyelım ılerde sorun yasadıgındada aılemın ahı tuttu dıyeceksın o zamanda
hayat cok kompleks
hayır sandıklarımızın ıcınde ser ser sandıklarımızın ıcındede bır hayır vardır muhakkak
bunu asla unutma canım
canım benım sana tavsıyem dua et bolbol
rabbım ıcınde bulundugun durumu ve senın ıcın en hayırlısını nasıp edecektır emın ol
sevgılınınde anlaması lazım olayın senlık olmadıgını
ah almayı bunun acısını cekecegını dusunen bırı emınım aılenınde ahını alıp evlendıgınızde neler yasayacagınızı dusunebılecek bırıdır dıye dusunuyorum
allah yardımcın olsun su mubarek gunlerın hatrına hayırlısı neyse onu nasıp etsın sızler ıcın
Bende 4 sene önce birini sevdim. Meger hayatinda biri varmiş evlenmeyi düşünüyomuştu onunla bu na rağmen benimle gönül eylendirmiş bana evlenicemizi felan söylemişti beni kandirmiş beni çok ah ettim çok agladimsenağlama hiç unutmam geceleri yorganin altinda gizli gizli agladimi senağlamadah yeni atiyom acisini üzerimden evlendi şimdi sorunlari var ve hiç bi sebep yokken 4 senedir çoçugu olmuyo helallik istedi özür diledi affetmedim affetmiycem iğreniyorum ondan dilerim hiç mutlu olmasin o ve onun gibiler benim vebalimi nasi vericeksenağlamasenağlama
Valla ben sanırım basketçi sevgılımden ah almıstımkş ondan sonra bırıne ah edıcek kıvama geldim.Ah ettim.Evlenmeden oncekı sevgılımın anasına E...yu mumla ara ıkı kızın var bana yasattıklarını onlarda yasasınlar demiştim hakıkatende adam(ex aşk) 30u gectı evlenemıyor ve bılıyorum hala hali hazırda beklıyordur gerizekalı.Haaa bırde 4 ay oncesınden gıttıgım halde rezalet bır gelınlıge benı mecbur bırakmaya calısan gelınlıkcıme ah ettım ben bır gunde hazrılanmıs bır gelınlık gıydım,ilk gelınlıkcıde kaporam yandı,ıkı kızın var en mutlu gunlerınde aglasınlar onlarda benım gıbı sende benım annem gıbı caresız kal insallah benı en mutlu gunumde rezıl ettın demıstım burnu b...tan kurtulmadı ogun bugundur.Eşimin halasına ah ettım kocası hapse gırdı,esımın abısı ıle yengesıne ah ettım cocukları olmuyor.VS VS..
arkadaşım seninki de ne ah ama.bence bu kadar yapma unutma ne ekersen onu biçersin.bu kadar kötü olma.işe birazda eğlenceli kısmına bak derim ben.