aayy ne kadar güzel şeyler anlatmışsınız maşallah sizee

aşka geldim yahuu bende anlatıcam
biz 1 ay önce 7.yılımıza girdik

bu süre zarfında çok fazla evlilik teklifi aldım ama öyle konuşurken, yolda yürürken, durup dururken edilen tekliflerdi evet deyip geçiştirirdim. çünkü okul, yaş vs. evliliğe müsait değildi ama sürekli evlilik hayalleri kurardık. hatta 4-5 yıl önce galatasaraylıyım diye galatasaraylı bebek ayakkabısı almış gelmiş bu bebeğimizin ayakkabısı olsun ama biri sende biri bende kalsın demişti :) en son ağustos ayında isteme gerçekleşti ama söz, nian yok daha. ben teklif falan beklemiyorum bi gün öylesine takıldım sevgilime sen bana daha evlilik teklif etmedin de söz istiyosun da falan diye meğer oda düşünüyormuş ama askerde yavrucum nasıl yapıcağımı planlıyorum falan dedi :) sonradan neden hep erkekler eder önce sen et sonra ben edicem diye başımın etini yedi, bende dayanamadım tamam önce ben edicem diye kabul ettim. sevgilim inatçıdır benden önce etmez diye ümidi kestim. neyse geçen ay yıl dönümümüz vardı. ayrıca doğum günüyle de yıl dönümümüzün arasında bir kaç gün var. farklı şehirlerde yaşıyoruz. yavrum askerden evine geldi izne, kardeşi bana söylemişti ama ben haberim yokmuş gibi davranıyorum :) öğrenciyim sınav haftasındayım bana sürekli soruyo sınavların ne zaman bitecek, memleketine gidecek misin diye :) ben biliyorum ya biraz tutuşturdum, sınavdan sonra hemen gidicem diye.. yavrum kıyamam kıvranıyo, yok aşkım havalar kötü, erken kararıyo gitme gündüz gözü gidersin diye :) 15 kasım doğum günüydü ben 15 kasımda bekliyordum annesi o zaman gelecek demişti. 14 kasımda sınavlarım bitti ben eve geldiğim gibi yattım uyudum, gece yarısı kalktım ev arkadaşım ders çalışıyo yanına gittim beni resmen kovdu ders çalışamıyorum diye, bende saf saf odama geri döndüm. sevdiceğimi arıyorum bana cevap vermiyo gece 1,5 olmuş aradım paşamın tlfnu açıldı yanlışlıkla. dışarıda, sesler geliyo ama bana msj atmıyor. neyse ben biliyorum ya evde olduğunu kızıyorum arkadaşlarıyla geziyo beni unuttu diye. ev arkadaşım yanındayken bi erkek arkadaşının geleceğini ders çalışacaklarını söylemişti. bende odadan çıkmam çalışın siz demiştim. ben aşkıma msj attıktan 2 dk sonra ev arkadaşımın arkadaşı geldi ben hala odamdayım arkadaşım kapıya geldi müsait misin diye gel dedim kapı açıldı sevgilim karşımda :) şook oldum zaten kalakaldım öylece

8 aydır görmüyodum asskerde olduğu için hemen sarıldım ellerini tuttum elime bişey tutuşturdu baktım kırmızı bi kutu ama sadece bakıyorum

demez mi insan bi açar. açtım baktım yüzük ama hala bakıyorum bende insan bi takar dedim ama ikimizde şaşkolozuz

benimle evlenirmisin dedi yüzüğü parmağıma taktı. heyecandan, şaşkınlıktan artı bide ev arkadaşlarım merakla bizi izliyolar napıcağımı şaşırdım utanıyorum:26: saç baş darmadağın, sınav haftasından çıkmışım pasak içindeyim, uykudan kalkmışım yüz göz şiş. çok fenaydıı

ertesi gün oldu sevdiceğime ben daha sana evet demedim düşünücem diye artistlik yapıyorum demesin mi 2 kere evet dedin bu neyin havası diye kalakaldım zaten

şokun etkisiyle farkında değilim kabul ettiğimin. ama çook mutlu oldum şaşırdım
( ne kadar çok yazmışım hakkınızı helal edin artık :) )