sevdiğinizden nasıl bir çıkma yada evlenme teklifi aldınız

ay ne tatlıymış ya..epeyce romatik anlaşılan şanslısın..yapacağı evlenme teklifini düşünemiyorum bile..yani beklentilerim yüksek senin kinden..:46:
buraya kapak olur gibime geliyo..:42:

ah canm eskidendi o romantklikleri 2 yıl kadar romantikti şimdi 40 yılda bir belki o da eskidik artık:1::1:
inşallah dediğin gibi olur:nazar:

ben evlilik teklifimi webcam den almıştım.erkek arkadaşım yurt dışında olduğu için.tam 1. senemizin sabahı yine webcam i açtım takım elbisesi ve yeni traş olmuş haliyle karşımda bir yakışıklı diz çökmüş O'nunla sonsuza dek ömrümü paylaşıp paylaşmayacağımı soruyor :)
yüzük seramonimiz 2 ay sonra geldiğinde oldu oda ayrı bir güzellikti :)
şimdi o yüzükleri çıkartmış olsak da ben yinede seni en güzel gülümsememle hatırlıcam aşk...

ben evlilik teklifimi webcam den almıştım.erkek arkadaşım yurt dışında olduğu için.tam 1. senemizin sabahı yine webcam i açtım takım elbisesi ve yeni traş olmuş haliyle karşımda bir yakışıklı diz çökmüş O'nunla sonsuza dek ömrümü paylaşıp paylaşmayacağımı soruyor :)
yüzük seramonimiz 2 ay sonra geldiğinde oldu oda ayrı bir güzellikti :)
şimdi o yüzükleri çıkartmış olsak da ben yinede seni en güzel gülümsememle hatırlıcam aşk...

cnm çok duygulu olmuş..ama neden çıkardınız..:31:

Cikma yil donumuuzde calistigi yerde, gelen yuzlerce musterinin eline :'ona evet de 'yazili pankart tutusturup dizlerinin uzerinde muhtesem beyaz gullerle taklif etmisti ,gecmisde aldigim diger evlenme tekliflerine bin ,on bin yuuzzzbinmilyon bin degerdi :))) rakamla bile yazamadim okadar eror ani olmustu yani

Ben ilk once anlamadim zaten .Garson banda getirdi o pankartdan ,sonra esim geldi dedim; bak sevgilos ona evet de felan yazmislar, tayyep mi burda aceba demistim cok komik olmustu hep gulerek ve gul kokulariyla hatirliyorum o gunu ...

çok hoşmuş yaa maşallah size romantik bi sevdiceğin var anlaşılan :)

Aayyy bu çok tatlı olmuş ama, hem ne güzel bir cümle kurmuş...
Verdiğin tepki de şahane :1::1: Evet dedin değil mi ardından:34:

Nihan valla o ara sistemlerim error verdiği için baya bi güldük ikimizde ama sonunda sen annemin biricik damadı olmayı göze almışsan demek ki seve seve evet dediydim :27::17::nazar:

o da tam can alıcı noktadan girmiş ama..aman böyle olmayında:22:
şaka tabi..:9:

Allah'a şükür çok iyidir kayınvalidemle aram :nazar: Evet fena yerden girdi konuya :52:

çok iyiymiş yahu :))

Dimi dimi?? :17:

Nihan valla o ara sistemlerim error verdiği için baya bi güldük ikimizde ama sonunda sen annemin biricik damadı olmayı göze almışsan demek ki seve seve evet dediydim :27::17::nazar:

Allah'a şükür çok iyidir kayınvalidemle aram :nazar: Evet fena yerden girdi konuya :52:

ne güzel cnm ..allah ağzınızın tadını bozmasın..tabi kayınvaliden de:29:

Back
X