- 20 Aralık 2015
- 1.080
- 857
- 53
- Konu Sahibi belaokumakitapoku
-
Benim eşim benden önce nişandan ayrılmış.
Deli gibi kıskanç bir insanım normalde ama ne hikmetse kızın adını dahi merak etmedim. Hatta eşim nişandan ayrıldım bilmek istersin belki dediğinde "ya niye anlattın ki şimdi böyle bişeyi " falan demiştim. Başka tek kelime etmeni istemiyorum merak etmiyorum anlatma dedim kapattım konuyu. Etraftan da kimse onla alakalı tek kelime edemez zaten.
Evlendik bir sene sonra aklıma geldi de sordum adı neydi o kızın diye.
Eşimle flört dönemimiz çok kısa fakat rüya gibiydi. Yani onla evlenmek hayal geliyordu bişeyler engel olacak o vazgeçecek yada ben vazgeçeceğim diye korkuyordum devamlı. Hiç o kadar kaybetme korkusu yaşadığım bir ilişkim olmamıştı. Buna bağladım ben kıskançlığımın olmayışını.
Şimdi de 2.5 senelik evliyim kız akıllılık etmiş ayrılmış zamanında diyorum ara arasonra de kk dan erkeklerin hepsinin aynı şekilde odun olduğunu görüp en azından gözüme hitap edenle evlendim diye teselli ediyorum kendimi.
Hahaha ne güzel bak ayrılmışlarda seninde gözünü bayram ettiren bir eşin varBenim eşim benden önce nişandan ayrılmış.
Deli gibi kıskanç bir insanım normalde ama ne hikmetse kızın adını dahi merak etmedim. Hatta eşim nişandan ayrıldım bilmek istersin belki dediğinde "ya niye anlattın ki şimdi böyle bişeyi " falan demiştim. Başka tek kelime etmeni istemiyorum merak etmiyorum anlatma dedim kapattım konuyu. Etraftan da kimse onla alakalı tek kelime edemez zaten.
Evlendik bir sene sonra aklıma geldi de sordum adı neydi o kızın diye.
Eşimle flört dönemimiz çok kısa fakat rüya gibiydi. Yani onla evlenmek hayal geliyordu bişeyler engel olacak o vazgeçecek yada ben vazgeçeceğim diye korkuyordum devamlı. Hiç o kadar kaybetme korkusu yaşadığım bir ilişkim olmamıştı. Buna bağladım ben kıskançlığımın olmayışını.
Şimdi de 2.5 senelik evliyim kız akıllılık etmiş ayrılmış zamanında diyorum ara arasonra de kk dan erkeklerin hepsinin aynı şekilde odun olduğunu görüp en azından gözüme hitap edenle evlendim diye teselli ediyorum kendimi.
Ya ben sanki kizi bulup mesaj mi aticam ya da sunla görüşmüş sunu yapmislar diye millete mi anlatcam kiBirmelegin_annesi çok güzel demiş bence belkide kızın mahremiyetini zedelemek istemediğinden sonuçta onunda bir özel hayatı var.Bence sebebi budur çok erdemli bir nişanlın var öyle düşün :)
İlla öyle bişey yapıcaksın diye değil ki tatlım sana anlatması da kızı tanımadığın için aynı durum oluyor kızın açısından.Böyle üzülmeYa ben sanki kizi bulup mesaj mi aticam ya da sunla görüşmüş sunu yapmislar diye millete mi anlatcam ki( onun soylememe sebebi aramiz acilir diye demisti
Uyu sen rahatladim ben bi nebze :)İlla öyle bişey yapıcaksın diye değil ki tatlım sana anlatması da kızı tanımadığın için aynı durum oluyor kızın açısından.Böyle üzülmeSenin için rahatlamadan yatamayacağım bak uykum geldi
Zaten merak ettiren ona turlu fedakarlık yapan bana neden ufak bahanelerle geliyoNe kadar detay bilirsen o kadar çok üzülürsün.
Kısmet böyleymiş, kaderinde o yokmuş ki benle artık diye düşün.
Ve sormayı, öğrenmeyi bırak.
Biraktim sormayi hicbi sey anlatmiyo cunku :)ben olsam bende merak ederdim ama çokta sorup öküzün aklına buzağı sokmazdım.çok sevmiş olabilir zamanında ama artık seninle.
Peki o zaman size mutluluklar diliyorum dediğim gibi ne sen bil ne o bilsin senin üstelemen onun da aklına getirir aranızı hiç bozma boş yere :)Uyu sen rahatladim ben bi nebze :)
sana sorsa sende anlatmak istemezsin emin ol.ayrılıkla sonuçlanan bi ilişkide kesin kötü hatıralar vardır.hatırlamak istemiyordur.ne dese yanlış anlayabilirsin bundanda korkuyordur.Biraktim sormayi hicbi sey anlatmiyo cunku :)
Bilirsen sürekli bakar kendini kıyaslarsın boşver. Ben anlatılınca sülalesine kadar giriyorum. Sonra aç bak işin yoksa. Allah kimseye vermesin gerçekten sevilmeme şüphesiYa ben sanki kizi bulup mesaj mi aticam ya da sunla görüşmüş sunu yapmislar diye millete mi anlatcam ki( onun soylememe sebebi aramiz acilir diye demisti
Zaten merak ettiren ona turlu fedakarlık yapan bana neden ufak bahanelerle geliyo
esım benden once uzun soluklu ılıskısı olmus...aılece de gorustuklerı bırıymısSayet varsa nasil basariyosunuz? Üstelik onunla evlenmek isteyip kizin ailesinin vermedigini ogreniyosunuz. Nisanlimin eski sevgilisinin ne adini biliyorum ne bi resmini gordum. Hicbir detay alamiyorum. Benle mutlu oldugunu biliyorum. Ufak seyler disinda cok sorunumuz cok. Ama onu kiskaniyorum. Ornegin o kizi cok gezdirdigini her turlu fedakarlığı yaptigini duydum arkadasindan. Beni ben israr edersem cikarir disari o da yemege. Sinemaya falan bahanesi olur hep hic simartmaz beni. Bulustugumuzda hep basbasa oluruz yaninda cok mutluyum o da mutlu bulusmak ister hep ve ilgilidir yanyanayken. Ama uzakken nedense ozlendigimi hissetmiyorum ve o kiz kadar sevmedigi gibi seyler dusunuyorum kizi hic gormedigim halde. Evlenmek istemis olmasi üzüyor beni demek ki o kadar deger verip ömrünü gecirmek istemis ona bu konuyu acinca hic anlatmiyo detay vermiyo adini da soylemiyo tartismak istemiyorum aramiz bozulur anlatirsam diyo ben sadece varsayimlarla senaryolar yaziyorum. Siz olsaniz napardiniz sevdiginizin gecmisinde evlenmek isteyecek kadar deger verdigi biri oldugunu ogrendiginizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?