- 20 Aralık 2015
- 1.080
- 857
- 53
- Konu Sahibi belaokumakitapoku
-
Harcamis zaten evlenmek istemis olmamis bu evlilik istegi olmasa tamam da moralimi bozan buEsimin benden once cok kiz arkadasi olmus. Biz tanistigimizda da cok iyi iki arkadas olmustuk ilk onceleri. Hatta o aralar onun kiz arkadaslari (!) vardi ben de ona taktikler falan verirdim. Sonrasinda 8 yillik bi sevgililik donemi ve simdi 1.5 yillik bi evliligimiz var. Ciddiyet yasayabilcegi bi yasta degildi ama bi kiz arkadasini onun icin aglayacak kadar cok sevdigini biliyordum. Baslarda biraz kiskandim evet ama sonrasinda baktim ki onla olmak istese benim yanimda isi ne? Benim yanimdaysa benimdir zaten. Bence sen de o gozle bakmalisin. Onu cok sevse onunla olmak icin ugrasirdi. Senin yaninda isi ne? Hem kendine guven bence. Onun eskisini dusunmeye harcicagin eforu iliskine harcarsan eminim nikah masasina oturabilmek icin daha saglam adimlar atabilirsin.
Bence yaptıklarının sonundaki hüsran onu bu konularda durgunlaştırmıştır. Yani kalp kırıklıkları vardır zamanla sana daha güzel daha özel şeyler yapar eminim. Bu arada ayrılalı ne kadar oldu ? Siz ne kadar sonra başladınız
Evet katılıyorum tatlı espirili bir dille anlatılabilir :) Bir de dediğim gibi aradan ne kadar zaman geçtiği önemli senin onun kalp kırıklıklarını ne kadar tamir ettiğinBen ne yalan soyleyeyeim derdim. Espiriyle falan karisik biseyler anlatirdim. :)
Bende benden guzel mi diye bakmak icin istedim söylemedi niye soylemedigini de merak ediyorumGordum.ama tam 1 yil sonra.face acmis.1 yil yoktu aramalarimda...adini soyadini işini sehrini bildigim icin faceden buldum.profil resmiyle tam bir afetti.oyle guzel oyle alımliydiki,inan o an elim ayagim titredi dunyam basima yikildi..hayir bide ne alakaysa,bitmis bi iliski yani.ama anlarsin sen beni bu cok degisik psikopat bi durumdur:)
Farkında zaten yapmasi gerektiginin soyle tahmin ediyorum sevgili olsak daha farkli olurdu nisanliyiz kafesledim nasil olsa evlenicez diye dusunuyo olabilir :)Ben ne yalan soyleyeyeim derdim. Espiriyle falan karisik biseyler anlatirdim. :)
Bence onu merak etme canım bu neden önemli olsun ki. Sevgilinin sevgisi güzellikle doğru orantılı mı ? Daha güzel ise onu daha mı çok sevdiği düşüncesine kapılacaksınBende benden guzel mi diye bakmak icin istedim söylemedi niye soylemedigini de merak ediyorum
Ben de boyle dusunurdum evlenmek istedigini ogrenmeseydim egerAdı üzerinde 'eski'.
Eğer mükemmelli olsaydı, ben olmazdım diye düşünür, ondan bulamadığını bende buluyor ki yanımda der, gayet popom bulutlarda gezerdim.
Bak kendin diyosun dusunmus ama olmamis. Aradan iki yil gecmis. Simdi senin yaninda. Eger o kadar sevse hala onun icin ugrasirdi. Hem onu da gectim tecrube her zaman iyidir. İnsana saglam adimlar attirir. İyi dusun iyi olsun. Sen gecmisini birak birlikte kuracaginiz gelecegine konsantre ol bence.Harcamis zaten evlenmek istemis olmamis bu evlilik istegi olmasa tamam da moralimi bozan bu
Hicbir kadin cirkin degildir ama hani ben daha guzelsem tabii ki iyi hissederim :) benden guzelse seninki gibi bi sok yasarim kisa sureliBence onu merak etme canım bu neden önemli olsun ki. Sevgilinin sevgisi güzellikle doğru orantılı mı ? Daha güzel ise onu daha mı çok sevdiği düşüncesine kapılacaksınHerkesin güzelliği ayrı sevgiyi belirleyen faktör bu değil ki senin ona verdiklerin onun sevgisini arttıracak şey sevgin güvenin fedakarlığın ilgin
Sonuçta evlenebilmişler mi?Ben de boyle dusunurdum evlenmek istedigini ogrenmeseydim eger
Bak kendin diyosun dusunmus ama olmamis. Aradan iki yil gecmis. Simdi senin yaninda. Eger o kadar sevse hala onun icin ugrasirdi. Hem onu da gectim tecrube her zaman iyidir. İnsana saglam adimlar attirir. İyi dusun iyi olsun. Sen gecmisini birak birlikte kuracaginiz gelecegine konsantre ol bence.
Cokk tesekkur ediyorumm cok mantikli dedigin :))))))Sonuçta evlenebilmişler mi?
Hayır.
Tam anlamıyla seven biri, karşısında dağ olsa durmaz.
Yok ailesi vermedi gibi şeyler aşkı durduramaz, inanmayın buna.
Ben sizin konumuzda değil de, eski sevgilisi olsaydım çok kıskanırdım.
Beni seven, evlenmek isteyen adam o kızla ne yapıyor,niye vazgeçti benden diye içim içimi yerdi.
Kısaca, bırakın bunları o düşünsün, siz aşkınızı yaşayın.
Hehe hatlar karıştı diğer arkadaşınkiydi oHicbir kadin cirkin degildir ama hani ben daha guzelsem tabii ki iyi hissederim :) benden guzelse seninki gibi bi sok yasarim kisa sureli
Yine imzami atiyorumEvet katılıyorum tatlı espirili bir dille anlatılabilir :) Bir de dediğim gibi aradan ne kadar zaman geçtiği önemli senin onun kalp kırıklıklarını ne kadar tamir ettiğin
Kizi kacirmaya bile kalkabilirdi. Bunlar olagan seyler. Bence kilit nokta iliskinizin iki yil sonra baslamis olmasi. Hemen olsa civi civiyi soker diye mi basladi acaba derdim sahsen. Esimin bi lafi vardi biz sevgiliyken sinir olurdum ama simdi dusununce mantikli geliyor. Kiz arkadaslariyla iliski boyutlarini merak ederdim senle yasamis oldugum en ufak seyi bile baskasiyla paylasmami ister miydin? O yuzden bana bi sey sorma derdi. Belki erkek arkadasin da ayni mantiktadir.Tesekkur ederimmm kilit nokta cabalamamis olmasi olabilir :) kizin ailesi istememis gerci ama bilmiyor belki de cabaladi da olmadi
Ayy ozur dilerim cevapsız bırakmak istemedigimden hizli hizli yazıyorum :) en iyisi ogrenmemek evet ama bana niye ısrarla soylemedigini de merak ediyorumHehe hatlar karıştı diğer arkadaşınkiydi oAma benden sana tavsiye takma be tatlımm adam seni seviyor nişanlanmıssınız bir yola girmissiniz kızın adını sanını bilsen sen daha çok takacaksın belli bırak ne sen bil ne ona hatırlat
Kizi kacirmaya bile kalkabilirdi. Bunlar olagan seyler. Bence kilit nokta iliskinizin iki yil sonra baslamis olmasi. Hemen olsa civi civiyi soker diye mi basladi acaba derdim sahsen. Esimin bi lafi vardi biz sevgiliyken sinir olurdum ama simdi dusununce mantikli geliyor. Kiz arkadaslariyla iliski boyutlarini merak ederdim senle yasamis oldugum en ufak seyi bile baskasiyla paylasmami ister miydin? O yuzden bana bi sey sorma derdi. Belki erkek arkadasin da ayni mantiktadir.
Birmelegin_annesi çok güzel demiş bence belkide kızın mahremiyetini zedelemek istemediğinden sonuçta onunda bir özel hayatı var.Bence sebebi budur çok erdemli bir nişanlın var öyle düşün :)Ayy ozur dilerim cevapsız bırakmak istemedigimden hizli hizli yazıyorum :) en iyisi ogrenmemek evet ama bana niye ısrarla soylemedigini de merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?