• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğinizin geçmişi iğrenç olsa ne yaparsınız sizce ne yapmam lazım?

kirikbirkaybeden

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2015
49
9
6
33
Aşık oldugum adamın öyle iğrenç muhabbetlerini yakaladım ki, benimle barismadan öyle öyle sözler söylemiş ki midemi bulandirdi. İki tane örnek veriyim: arkadaşı buna kızla oldum geldim yazmis oda aldatmamis oldun o bir kenarda bulunsun demiş, yani ne demek bu aldatmamak için onunla sevişmek gerek demek. İğrenç. Bana tiksinc geliyo böyle seyler kendimi bildim bileli, bir diğer sözü de şu: arkadaşına demiş bu sözü: dışarıda olsak şimdi s. ktigimiz kızın haddi hesabı yoktu. Ama cok garip ki bu mesajlari silmemis nası utanmazlıksa. Sordum, haklısın ne desen dedi, sogudum senden artık bişey hissetmiyorum nası dusuncelerin varmis meğer dedim baya bir üzüldü naifleştigini hissettim. Ben senin nası bir kiz olduğunu biliyorum o tür seylerle ilgin olmayacagini da biliyorum beni sen düzelt istedim yok işte o yüzden sana aşık oldum vs. dedi. bir baktım önceki kızlar hakkında kandiriyorum hahaha yapmış benim hakkimda okadar güzel şeyler söylemis ki gözüme de sokmadi bunu sonradan kendim öğrendim, ne yapacağımı bilmiyorum ya ilk defa sogudum sevdiğim halde istemiyorum sanırım.. inşallah haksızlık etmiyorumdur ne yapacağımı bilmiyorum

Dümdük soğuma sebebi...
Sogudum dediğimde verdiği yanıt şuydu: sürpriz oldu bana senin için yapmadığım şey kalmadı girmediğim şekil kalmadı normalde bu kadar çok sıkıntı çıkaran ayrılan birinden sogunur demek ki çok sevdıysem soguyamadım ama anlaşılan çok seviyorum lafında lafta kaldı ben seninle çok şeyi duzelttım bunları sende gördün bunca zaman sonra gelip soğudum demen şu ayrılmalarından daha çok yara açtı benden çünkü sevdiğine ınanıyodum

Erkek muhabbeti böyle abuk sabuk şeyler dönebiliyor ama herşey bir düzeyde seviyede olmalı
Bu kadar bayağı muhabbeti yapıp nasıl naif olabiliyor anlamıyorum
Oynuyor olabilir yarın bir gün size karşıda seviyesini düşürmesin
iyi bir değerlendirin

KIZLARI BU ŞEKİLDE GÖRÜYORSA VE BU DERECE HAYATINA ALDIKLARI KIZI AHLAKSIZCA KONUSUYORLARSA SİLMELİSİN AHLAK PERDESİ YIRTILMAMALI KADIN VEYA ERKEK MUHAPPETI EVET VAR AMA SINIRI OLMALI AŞDIYSA YOLLA BUGUN BASKASINA AİTSE YARIN SANA AİT BU MUHAPPETLER YAPILABILIR HUYLU HUYUNDAN VAZGECMEZ COK ZOR

Aşık oldugum adamın öyle iğrenç muhabbetlerini yakaladım ki, benimle barismadan öyle öyle sözler söylemiş ki midemi bulandirdi. İki tane örnek veriyim: arkadaşı buna kızla oldum geldim yazmis oda aldatmamis oldun o bir kenarda bulunsun demiş, yani ne demek bu aldatmamak için onunla sevişmek gerek demek. İğrenç. Bana tiksinc geliyo böyle seyler kendimi bildim bileli, bir diğer sözü de şu: arkadaşına demiş bu sözü: dışarıda olsak şimdi s. ktigimiz kızın haddi hesabı yoktu. Ama cok garip ki bu mesajlari silmemis nası utanmazlıksa. Sordum, haklısın ne desen dedi, sogudum senden artık bişey hissetmiyorum nası dusuncelerin varmis meğer dedim baya bir üzüldü naifleştigini hissettim. Ben senin nası bir kiz olduğunu biliyorum o tür seylerle ilgin olmayacagini da biliyorum beni sen düzelt istedim yok işte o yüzden sana aşık oldum vs. dedi. bir baktım önceki kızlar hakkında kandiriyorum hahaha yapmış benim hakkimda okadar güzel şeyler söylemis ki gözüme de sokmadi bunu sonradan kendim öğrendim, ne yapacağımı bilmiyorum ya ilk defa sogudum sevdiğim halde istemiyorum sanırım.. inşallah haksızlık etmiyorumdur ne yapacağımı bilmiyorum

Siz afetmissiniz bile
Artik bir dahaki hatasini beklersiniz.inşallah evlenmeden önce cikar hatasida pişman olmazsiniz

Beni sen düzelt nedir ya?

Siz bozuk insanları düzelterek amme hizmeti mi yapacakmışsınız?

Aklı mı yokmuş biri düzeltsin diye bekliyor?

İnsan kendine bu kadar hakaret etmez, kafası hiç çalışmıyor böylelerinin.

Hâla ayrılmadıysanız ayrılmayacaksınızdır.

Sindirin bari de eziyet olmasın çift taraflı.

Back
X