• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğinizin geçmişi iğrenç olsa ne yaparsınız sizce ne yapmam lazım?

Sogudum dediğimde verdiği yanıt şuydu: sürpriz oldu bana senin için yapmadığım şey kalmadı girmediğim şekil kalmadı normalde bu kadar çok sıkıntı çıkaran ayrılan birinden sogunur demek ki çok sevdıysem soguyamadım ama anlaşılan çok seviyorum lafında lafta kaldı ben seninle çok şeyi duzelttım bunları sende gördün bunca zaman sonra gelip soğudum demen şu ayrılmalarından daha çok yara açtı benden çünkü sevdiğine ınanıyodum

Vallahi çok iğrenç hem de buna şahit olmuşsun. Edep ya hu. Bu nedir?
Bu zihniyette biri ile yapamam.

Senin bilecegin iş tabi...

Beni sen düzelt nedir ya?

Siz bozuk insanları düzelterek amme hizmeti mi yapacakmışsınız?

Aklı mı yokmuş biri düzeltsin diye bekliyor?

İnsan kendine bu kadar hakaret etmez, kafası hiç çalışmıyor böylelerinin.

Hâla ayrılmadıysanız ayrılmayacaksınızdır.

Sindirin bari de eziyet olmasın çift taraflı.
Ayrıldığımi yazdım diye hatırlıyorum

İşte aynı bu açıklamayı yaptı, erkek arası bi muhabbet dedi.. ben neden kızlarla yapmıyorum kızın da senin gibi olanı var dedim..
Çevremde çok naif,müthiş kibar adamlar var.Kendi aralarındaki sohbete kulak misafiri oldum,gözlerim fal taşı gibi açıldı.Yazdıklarınızın 10 misli iğrençlikteydi.Kadınlara karşı da son derece kibar adamlar bunlar.
Sana zarar geleceğini sanmıyorum.Senin yanında etmemiş bu lafları,arkadaşıyla geyik yapmış sadece.

Bir insan değişecekse, kendi için değişmeli.
"Beni sen düzelt istedim" demek, ileride pi*lik yaptığında sen beni düzeltmeyi başaramadın-beceremedin zeminini hazırlar.
Kaldıki, kafası sana bozuk olduğunda tartıştığınızda hemen yeni sıcak yataklara yol alır zihniyetinde.
Velhasıl, adamın mayası tutmamış. Düşünce yapısı ortada, yolun başındayken kasma derim. İpini sal gitsin "dışarıya".

Çevremde çok naif,müthiş kibar adamlar var.Kendi aralarındaki sohbete kulak misafiri oldum,gözlerim fal taşı gibi açıldı.Yazdıklarınızın 10 misli iğrençlikteydi.Kadınlara karşı da son derece kibar adamlar bunlar.
Sana zarar geleceğini sanmıyorum.Senin yanında etmemiş bu lafları,arkadaşıyla geyik yapmış sadece.
Yok bana zarar vermeyeceğini biliyorum senelerdir birlikteyiz, yinede tiksindim ayrılarak umarım doğru kararı vermisimdir kafam çok karışık

bide kadınları anlamıyoruz diye yakınır erkek milleti sanki kendileri çok anlaşılıyo:63:

Yok bana zarar vermeyeceğini biliyorum senelerdir birlikteyiz, yinede tiksindim ayrılarak umarım doğru kararı vermisimdir kafam çok karışık
Sen ayrıldın,adamı bi de düzeltmişsen başkasına yar olcak .Kendin yetiştir başkasına ver,oh ne ala. :KK53: Şaka valla soğumuşsan toparlaması kolay olmuyor.Boşver o düşünsün

Belki o kızlarada onlarla birlikteyken sana söyledikerini söylüyordu bilemezsin adamın ağzı pis zihniyeti pis hitap şekli pis
Muhatap olma sonra sende üzülürsün

Back
X