Sevdiginizin "gitme" dedigi yerlere gidermisiniz?

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
Yoksa bir bildigi vardir diyip gitmez misiniz?opuyorumnanaktan

gıtmıyorum..
mesela gece bar a fln gitmemi istemiyo gıtmıyorum..
bana mantıklı geldigi surece dediğini yaparım
o da aynı sekilde,bar a fln gitmez bensiz..
hersey karşılıklı :)

eğer benim yararımaysa giderim ama değilse ama onada zarar veriyorsa yani ilişkime gitmem

Zaten olmayacak yerlere gitmek gibi bir alışkanlığım yoktur,

Ama tanıdığımız doğru düzgün barlara arkadaşlarımla gitmeme bişey demez.

Ama bi gün eser de, içim rahat değil derse de gitmem yani...Ne gerek var kalp kırmaya değil mi...

ben dansa gıtmek ıstıyorum yaa
gaza gelıp ınada bınıp gıdıcem olan o olacak

Herkes hemen hemen tanir,bilir sevdigini..
Neye bozulup bozulmayacagini önceden kestirebilir..
ZAten ona göre atarim adimlarimi, karsimdakinden de bunu beklerim
Böylece zaten "Oraya gitmeni istemiyorum.." gibi muhabbetler cok az olur..
Ha oldu ki, mantikli bir sebeple biyere gitmememi istedi, gitmem kardesim, hic birsey benim sevdigimin gönlünden önemli olamaz..

valla zaten çok asosyal olduğum için benı genelde o teşvık eder hadı şuraya gıdelım buraya gıdelım dıye.. herhalde kızardı ıstemezdı eğer barlara falan gıtseydım. ama müziklı ve kalabalık ortamlardan nefret ederım :)

Üç yıllık ilişkimde henüz "şuraya gitmeyeceksin" lafını duymadım.
Nereye gidip gitmediğim bellidir.Arkadaşlarım,çevrem,ortamım bellidir.
Orada erkek var gitme,sana bakarlar gitme derse bozulurum.
Gecenin bir yarısı bir klupte sabahlamam ama gideceğim yerin de hesabını vermem.
Bizde şu şekilde olur genelde.. "ben bugün şuraya şununla gittim " veya ararsa "şununla şuradayım"..
izin almaktan ziyade haberdar etmek şeklinde.

bana şimdiye kadar oraya buraya gitme demedi
ben de demedim..
niye desinki???
niye diyeyimki?

yetişkin insanlarız biz..

Gitme dediği yerde bi anormallik yoksa sırf gıcıklık olsun diye gitme diyorsa giderim...
Ama onun haricinde onun rahatsız olucağı yerlere ben gitmem zaten...
Oda gitmez... Huzur bozmaya gerek yok..

Eşimle akşamları öyle pek ayrı ayrı takılmayız..Birlikte çıkarız..Sevgiliyken de bana şuraya gitme diye bir söylemi olmadı.Ben nereye gidip gitmemem gerektiğini bilecek yaştayım.Ancak çifte standart diyeceksiniz belki ama ben ona bir iki kez dedim.Eşim iyi niyetli ve duygusal biri olduğu için,çevresindeki herkesi iyi biliyordu..Ben de gereken uyarıları taze taze yaptım..Malum nişanlı,evli erkeklere göz koyabilen kadın tipleri de var...Dikkat etmek gerek...

Sadece birbirimizi bilgilendiririz.ızin almayız...........

onun ne tur yerlere gitmemden hoslanip hhoslanmayacagini bildigim icin sorun olmuyo =) ama club lere onsuz gitmemi kesinlikle istemes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…