Sevdiginizin "gitme" dedigi yerlere gidermisiniz?

bence herşey karşılıklı
çok şükür eşimle bu konularda uyumluyuz

3 senedir oyle bsy hic gecmedi aramizda.. Ben nereye gdip gitmeyecegimi ztn bilirim oda ayni sekilde..
Ha bazen olur rica eder duruma gore cvp veririm bnde bi orta yol buluurz :)

Abuk subuk yerlere hiç gitmem,sonuçta eşim benim en kıymetlim.Üniversite arkadaşlarımla günümün çoğunu geçiririm zaten.Modern bır kafa yapısı vardır çok şükür :)Mekanlarımızda bellidir.Hovarda biri değilimdir.İstediğim her şeye izin verir.

duruma göre değişir.nişanlımın bazen çok saçma istekleri olur gitmem gereken yere bile göndermek istemez.ama kabul etmem bunu asla.ona kalsa beni bi odaya kapatır hiç bir yere bırakmaz ama işte fırsat vermiyorum pek....

gitme dersem oda bende gitmeyiz.. dikkatliyizdir bu konuda...

gitmem gitmiyorum da eğer gitmek istersemde o sevmediği halde benim hevesim kalmasın diye gideriz....üniversitenin bahar şenliklerine mesela.:)

iki sene önce olsa o dönemki erkek arkadaşım "gitme" dese gitmezdim,
eve şu saatte dön, şunu giyme tarzı dayatmalarına da "ben bilmem beyim bilir " modunda razı olurdum.

şimdi bakıyorum da, ne hayatıma aldığım kişiler bana gitme, yapma ,etme der ne de ben seçim yapmak zorunda kalırım.

ama düşününce sevgilim gitme diyorsa, gerçekten bir bildiği ya da bir huzursuzluğu vardır diye düşünüp gitmem. yani o kadar kredisi de olsun bende artık.

Ikimiz de tabii bu konuda hassas davranir,dikkatli oluruz yoksa konu birbirimiz uzerinde hegamonya kurmak degil,sadece saygi ...guzel olan da bu bence ..

gitmem iyi bir açıklaması vardır ama tabi saçma sapan takıntısıda olmuyo değil :umursamaz: tabi o da gitmez ama ben pek söylemem ne yaparsa yapsın laelaelaelaelae

eşim böyle bir lafı pek nadir kullanır onda da mutlaka mantıklı bir sebebi vardır
bu yüzden onu kırmam

hiç söylemedi bana bu kelimeyi;kafama esen yere giderim..gitmem ve gitmemem gereken yerleri ayırt edecek yaştayım şükür..şakkıdı

Bazen gidiyorum... Ama ona söylemiyorum.
Bazen fazla sıktığı oluyor onu o kadar dinlersem oooo her konuştuğuma laf eder durur....
Çok kıskanç ama ben de inatçıyım.
Napalım...
Kötü biliyorum ama onun beni kısıtlamasından çok değil.
klava:

Benim yararıma bir yerse ikna etmeye çalışırım,hala gitme diyorsa gitmem.Erkekler bu konularda çok hassas olabiliyor.:teselli:

kendisi oyle yasakci biri degildir sunu yapma bunu yapma demez
bisey yapmami istemese bile sen bilirsin ama ben yapmamandan yaayim der tabi ben
istiyosam yapiyorum yinede

ama eger biyere kesin olarak gitme diyosa bunun bi sebebi vardir ve gitmem ayni sekilde oda benim sozumu
dinler:hulya:

Biz öyle birbirimize karışmayız şuraya, buraya gitme muhabbetleri kırk yılda bir olur o zamanda gitme diyorsa gerçekten gidilmeyecek bir yerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…