Sevdiğinizin sizden yaşça küçükse..

Bildiğin ergen sayılır . Kararlar cabuk degısebılır bence yaş kucuk .

Evlilik düşünmüyorum yani bi beklentiye girmedim.
Girseydim bu konuyu başka insanlara da anlatırdım mutlaka.
Ama bi kaç gündür takip ediyorum burayı ve bi anda esti yazdım paylaştım diyelim.
Kafamı yormuyorum yani benimle evlenir mi diye.
Sürekli bahseden ben değilim o.
Benzeri şeyler yaşamış olanların fikrini duymaktı amacım aslında.
Yargılanmak değil.

İyi ama
2 sene bekle atanirim bu sürede,
sonrada gelip seni isteriz den sonra,

Sizce Bu ne kadar gerçekçi diye sordun sen.

Oluru var mı bu işin ile ayni kapıya çıkıyor.

Neyse iyi geceler.

çok yakınlarımda hanımın 5 yaş büyük olduğu Mutlu iki evliliğe şahidim, hatta birinde ; hanım bir çocuklu , bey çocuksuz ama ikisi de daha evvel boşanmıştı, mutluluğu birbirlerinde buldular.
Yazılmışsa olur, neden olmasın :) hakkınızda hayırlısı olması dileğiyle...

Konu sahibi yaşa takılmayın, çok yakın bir aile dostumuz(erkek) eşinden 11 yaş küçük. Adam 22 kadın 33 yaşında. Gayet mutlular, hiçbir problemde yok. Sizin mutlu olmanız önemli. Erkeklerin geç olgunlaştığı kısmına katılıyorum, bazen eşimin ağzına tuvalet terliğiyle vurasım geliyor . Ama erkekler hayatı kadınlardan hızlı yaşıyor Türkiye standartlarında. Aslında yaygın olmayan bir durum olduğu için herkes olmaz demiş bence, neden olmasın ki?

akıl yaşta değil baştadır tatlım erkekler geç olgunlaşır bunların hepsi boş yaftalar. sevgilinin karakteri davranışları senin içine siniyosa devam et canım. benim yengemde amcamdan 10 yaş büyük ne var yani.

7 cok fazla. Zaten 28 yasindaki kadin 21 yasindaki oglandan nasi elektrik aliyo onu da anlamak imkansiz

fikir beyan edeceksek
valla ben, o gün, bugün, yarın ne olur gibi düşüncelere hiç kapılmazdım, şu anki mutluluğuma bakardım
şimdi bir nefes al ve üfle
işte hayat bu kadrckkkkk

Benden küçük sevdiğim varsa, benden küçük sevdiğim vardır; başka da bir etkisi, eksisi, artısı yoktur.

Olur olur çok güzel olur çıtır çıtır eşimle çıkmaya başladığımda ben 25 o 20,5 du 7 yıl sevgililik şimdide evliyiz hala daha çok iyi anlaşıyoruz ha 5 yaş ha 8 yaş farketmez anlaştıktan sonra adamlar kendinden 20 yaş küçük hatun almayı biliyorlar

İnternette seviyeyi düşürmediği sürece iyi anlaşabileceğin onlarca insan bulabilirsin. Aranızda 7 yaş varken işi cidiyete dönüştürmeye değmez bence.

Yaş takıntılı biri değilsen neden olmasın. Yıl olarak söyleyince 7 kadın da erkek de küçük olsa fazla bana göre. Ama kim nasıl yetiştirildi, karakteri nasıl, beklentileri ne? bunlar değişkenlik gösterebilir. Sen çocuksu olabilirsin o olgun biridir belki, denemeye değer bu kadar zaman harcadıysanız birbirinize. Net karar için bi an önce yüzyüze görüşün hayallere daha fazla kaptırmadan

Hiç yüz yüze gçrüşmemişsiniz bile daha nasıl evlilik düşünebildiniz belki orda bi kız arkadaşı vardır insan hiç merak edip gelmez mi ya bu kişi neyin nesi diye

Yasindan cokca olgun demissin.
Mevzu tek olgun olmak yada olmamak degil.
Siz 50 yasina geldiginizde o daha 43 olucak.
Siz burus burus olucaksinz ve artik begenmiycek sizi.

Sonradan çok sorun yaşarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…