- 19 Mayıs 2015
- 1.082
- 1.465
- 53
Hiç yüz yüze görüşmeden evlilik mi düşünmeye başladınız.
Henüz göz göze gelmiş değilsiniz,
Gelip seni isteriz diyebilecek kadar 21 yaşında iste.
Uzaktan ne kadar taniyabilirsiniz ki birbirinizi.
Aranızda bir çekim olacak mı onu bile bilmiyorsunuz.
Yine de çok etkilendiyseniz öncelikle bir görüşme ayarlayıp bir araya gelmenizi öneririm.
Yine aynı fikirde olursaniz,
O zaman düşünürsünüz.
Evlilik düşünmüyorum yani bi beklentiye girmedim.
Girseydim bu konuyu başka insanlara da anlatırdım mutlaka.
Ama bi kaç gündür takip ediyorum burayı ve bi anda esti yazdım paylaştım diyelim.
Kafamı yormuyorum yani benimle evlenir mi diye.
Sürekli bahseden ben değilim o.
Benzeri şeyler yaşamış olanların fikrini duymaktı amacım aslında.
Yargılanmak değil.
akıl yaşta değil baştadır tatlım erkekler geç olgunlaşır bunların hepsi boş yaftalar. sevgilinin karakteri davranışları senin içine siniyosa devam et canım. benim yengemde amcamdan 10 yaş büyük ne var yani.Tavrınız ne olurdu?
Yaklaşık 9 ay önce bir internet sitesinde birini tanıdım, ben öğretmenim atanmayı bekliyorum şu an sınava hazırlanıyorum özelde çalışırken kpss ye karar verdim yaşım 28.
Bir nişanlılık atlattım kimseyle yakınlık kurmaya yanaşmadım uzun zaman ve şimdi onun arkadaşlığı sevgisi iyi geliyor.
O ise bir üniversite öğrencisi aramızda 7 yaş var.
Çok sık tartışmalar yaşadık ben kabul etmekte zorlandım epey zaman ama kendime çok yakın buldum onu.
O da çok ilgili, kırsa da dayanamaz özür diler bi hatası olduğunda.
Çok düşkün görünüyor bana karşı.
Fakat ilerde nasıl olur bilemiyorum. Bekleyelim iki sene ben de atanırım ve seni isterim diyor ama bu gerçekçi bir davranış mı sizce?
Ve başka bir şehirde hiç yüzyüze görüşmedik buna rağmen sürdü.
Sizin yaklaşımınz ne olurdu bu durumda.
Bu konuyu ilk kez sizlere anlatıyorum bu arada:)
Şimdiden teşekkürler.
fikir beyan edeceksekTavrınız ne olurdu?
Yaklaşık 9 ay önce bir internet sitesinde birini tanıdım, ben öğretmenim atanmayı bekliyorum şu an sınava hazırlanıyorum özelde çalışırken kpss ye karar verdim yaşım 28.
Bir nişanlılık atlattım kimseyle yakınlık kurmaya yanaşmadım uzun zaman ve şimdi onun arkadaşlığı sevgisi iyi geliyor.
Çok sık tartışmalar yaşadık ben kabul etmekte zorlandım epey zaman ama kendime çok yakın buldum onu.
Fakat ilerde nasıl olur bilemiyorum. Bekleyelim iki sene ben de atanırım ve seni isterim diyor ama bu gerçekçi bir davranış mı sizce?
Ve başka bir şehirde hiç yüzyüze görüşmedik buna rağmen sürdü.
Şimdiden teşekkürler.
Sonradan çok sorun yaşarsınTavrınız ne olurdu?
Ve başka bir şehirde hiç yüzyüze görüşmedik buna rağmen sürdü.a
Şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?