- Konu Sahibi Herdaimgunes
-
Başınız sağolsun neyiniz vefat etti ve neyden kötü hissettirmeyecekse söyleyin bizlere acı paylaştıkça azalır sohbet etmek iyi gelir kafanız dağılır birazİki gündür ne yerdeyim ne gökte hiçbir yere sığamıyorum yiyemiyorum içemiyorum nefesim daralıyor canım yanıyor içim parçalanıyor tarif edemiyorum eşyalarını siyah bir çöp poşetiyle verdiler sırılsıklamdı korkudan altına kaçırmış düşündükçe çıldırcak gibiyim kimbilir ne kadar korktu ne kadar canı yandı dün birlikte kahvaltımızı yaptık çok özledim onu sanki hala yanımızda oturuyor gibi. Günlerdir rüyamda görüyordum benden yardım istiyordu konduramadım malum olmuş herkes görmüş rüyasında annesi kardeşi ne garip. Hayat devam eder mi gerçekten
Yakınlık derecesine bağlı o.Eger hayatinizin merkezindeyse zorlanacaksiniz.Degilse ilk başlar cok anıp sonra ic geçirip uzaklara dalip hayatiniza devam edeceksiniz.Benim babam öleli 5 seneyi geçiyor.Yalnizsam ya da bulaşık yikiosam mesela hala morgda ona delirmis gibi mırılanarak söylediğim sarki dilimde farkinda bile olmam gözyaşlarim akar gider.Zaman lazim azalacaktir ama tamamen geçmez.İki gündür ne yerdeyim ne gökte hiçbir yere sığamıyorum yiyemiyorum içemiyorum nefesim daralıyor canım yanıyor içim parçalanıyor tarif edemiyorum eşyalarını siyah bir çöp poşetiyle verdiler sırılsıklamdı korkudan altına kaçırmış düşündükçe çıldırcak gibiyim kimbilir ne kadar korktu ne kadar canı yandı dün birlikte kahvaltımızı yaptık çok özledim onu sanki hala yanımızda oturuyor gibi. Günlerdir rüyamda görüyordum benden yardım istiyordu konduramadım malum olmuş herkes görmüş rüyasında annesi kardeşi ne garip. Hayat devam eder mi gerçekten
Babam... kalbi durmus geri geldi ama yarım saat cpr yapıdığı için beyin ağır hasar almış şuan bitkisel hayatta hicbir tepki alamıyorlarmıs çok genç daha 50 yasında içim yanıyo öylece bizsiz yoğun bakımlarda kaldı bedeni corona yüzünden almıyorlar göstermiyorlarBaşınız sağolsun neyiniz vefat etti ve neyden kötü hissettirmeyecekse söyleyin bizlere acı paylaştıkça azalır sohbet etmek iyi gelir kafanız dağılır biraz
Babam. En son kahvaltı hazırladım ailece güzelce yapmıştık en son benim elimden yediği pideyle gitti sanki yüreğime ateş yakmışlar yanıyorumTüylerim ürperdi okurken
Yakınlık derecesine bağlı o.Eger hayatinizin merkezindeyse zorlanacaksiniz.Degilse ilk başlar cok anıp sonra ic geçirip uzaklara dalip hayatiniza devam edeceksiniz.Benim babam öleli 5 seneyi geçiyor.Yalnizsam ya da bulaşık yikiosam mesela hala morgda ona delirmis gibi mırılanarak söylediğim sarki dilimde farkinda bile olmam gözyaşlarim akar gider.Zaman lazim azalacaktir ama tamamen geçmez.
Yakinlik dereceniz neydi?Noldu?
Bende babamı bir buçuk yıl önce kaybettim çok acı çok zor bişey bende çok kafaya taktım çok düşündüm kabullenemedim kanser teşhisi koyulduktan bir ay sonra vefat etti durumu çok iyiye gidiyodu sabah araba sürdü akşam yürüyemez hale geldi . Rabbim bana bi rüya gösterdi o rüya vesilesiyle içim daha rahat daha huzurluyum tabiki yine çok üzülüyorum aklıma geldikçe ama bi gün herkesi kaybedicez biz yaşarsak herkesin ölümüne şahit olucaz doğum ne kadar normalse ölümde okdr normal bunun bilincine varmamız gerekiyorİki gündür ne yerdeyim ne gökte hiçbir yere sığamıyorum yiyemiyorum içemiyorum nefesim daralıyor canım yanıyor içim parçalanıyor tarif edemiyorum eşyalarını siyah bir çöp poşetiyle verdiler sırılsıklamdı korkudan altına kaçırmış düşündükçe çıldırcak gibiyim kimbilir ne kadar korktu ne kadar canı yandı dün birlikte kahvaltımızı yaptık çok özledim onu sanki hala yanımızda oturuyor gibi. Günlerdir rüyamda görüyordum benden yardım istiyordu konduramadım malum olmuş herkes görmüş rüyasında annesi kardeşi ne garip. Hayat devam eder mi gerçekten
Canim cok geçmiş olsun benim babaminda kalbi durmuş geri getirmisler ama iste hipostik beyin olarak döndü.Ben pek inanmadim(göz kirpmayla anlasioduk) heyet bile toplayıp yeniden yaşam ünitesine aldirmaya calistim ama ciğerleri enfeksiyon kapmisti haliyle diğer hastalara bulasir diye almadilar herhalde.Enfeksiyondan öldü.zssssssBabam... kalbi durmus geri geldi ama qwSqss z2sd1 yarım saat cpr yapıdığı için beyin ağır hasar almış şuan bitkisel hayatta hicbir tepki alamıyorlarmıs çok genç daha 50 yasında içim yanıyo öylece bizsiz yoğun bakımlarda kaldı bedeni corona yüzünden almıyorlar göstermiyorlar
O acı hiç geçmiyor benim babam gideli 12 ayda 1 yıl olucak.Ben götürdüm elimle babamı hastaneye kendi dogum gunumde hemde öyle özledim ki anlatılmaz bomboş kaldı heryer simdi. Ama orda çok iyi biliyorum bizi bekliyor orda şimdi cennet kokulum rabbim sabır versinBabam. En son kahvaltı hazırladım ailece güzelce yapmıştık en son benim elimden yediği pideyle gitti sanki yüreğime ateş yakmışlar yanıyorum
O acı hiç geçmiyor benim babam gideli 12 ayda 1 yıl olucak.Ben götürdüm elimle babamı hastaneye kendi dogum gunumde hemde öyle özledim ki anlatılmaz bomboş kaldı heryer simdi. Ama orda çok iyi biliyorum bizi bekliyor orda şimdi cennet kokulum rabbim sabırBabam. En son kahvaltı hazırladım ailece güzelce yapmıştık en son benim elimden yediği pideyle gitti sanki yüreğime ateş yakmışlar yanıyorum
İnsan alışıyor ne yazık ki insan herşeyle yaşamaya alışıyor.aci olmadan buyuyemiyor .yemek ateşte pişiyor.bizde acilarlaİki gündür ne yerdeyim ne gökte hiçbir yere sığamıyorum yiyemiyorum içemiyorum nefesim daralıyor canım yanıyor içim parçalanıyor tarif edemiyorum eşyalarını siyah bir çöp poşetiyle verdiler sırılsıklamdı korkudan altına kaçırmış düşündükçe çıldırcak gibiyim kimbilir ne kadar korktu ne kadar canı yandı dün birlikte kahvaltımızı yaptık çok özledim onu sanki hala yanımızda oturuyor gibi. Günlerdir rüyamda görüyordum benden yardım istiyordu konduramadım malum olmuş herkes görmüş rüyasında annesi kardeşi ne garip. Hayat devam eder mi gerçekten
Allah acil şifalar versin ben babamı kaybettim gizli kalp krizinden inşallah baban kurtulur iyileşir gölgesi yetiyor acısı hiç bitmiyor inşallah kavuşursun babanaBabam... kalbi durmus geri geldi ama yarım saat cpr yapıdığı için beyin ağır hasar almış şuan bitkisel hayatta hicbir tepki alamıyorlarmıs çok genç daha 50 yasında içim yanıyo öylece bizsiz yoğun bakımlarda kaldı bedeni corona yüzünden almıyorlar göstermiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?