- 22 Kasım 2014
- 3.146
- 3.134
- 248
- 32
- Konu Sahibi kurk mantolu madonna
-
Hislerini açmadan önce anlamsız kiskancliklarim bile olmuştu. Hatta kendi kendime ne oluyor yahu? bile demiştim. Benim de bir takım hislerim var ama sanırım eski yaşadigim duygulara gore, veyahut bu çocuğa gore daha az.. onu kaybetmek de istemiyorum gerçekten mutlu hissettiriyor ama öte yandan boyle bir durum da aklımı celiyor, onu hic üzmek istemem..Valla madonna sen bu çocuktan etkilenmiyorsun. Sadece efendi diye karakterini beğenmişsin o kadar. Ben olsam almazdım.
Evet haklisin ama hani ona karşı tamamiyle notr de değilim. Daha once hiç böyle birşey de yasamadim, hani karşındakini fiziksel olarak irdelemek gibi. Kırmadan uzmeden cevap vermeye çalışıyor, tepki veriyor ama bir yerde o da patlıcak bence. Onu kaybettigimde ya cok pişman olursam, uzulursem bilemiyorum cok arada kaldım..Bu cocuk sana sen kilolusun , zayif bi kadin da fena olmaz deseydi tepkimiz belliydi. O erkek diye durum neden farkli olsun ki. Insanlari kafamizdaki kaliplara sigdirmaya calismayalim. Sonra tasiyor. Hoslanmiyorsun belli ona da acikca belirt bunu , umutlanmasin.
Onu espri mahiyetinde söyledim, aşka değer veriyorum anlamında:)Ask hatunuyum ne demek yahu?
HahahhahOnu espri mahiyetinde söyledim, aşka değer veriyorum anlamında:)
Bu konuya da o yüzden bu kadar takıldım. Hani aşk değil evet ama sonradan aşka dönüşebilir mi gibisindenHahahhah
Evet haklisin ama hani ona karşı tamamiyle notr de değilim. Daha once hiç böyle birşey de yasamadim, hani karşındakini fiziksel olarak irdelemek gibi. Kırmadan uzmeden cevap vermeye çalışıyor, tepki veriyor ama bir yerde o da patlıcak bence. Onu kaybettigimde ya cok pişman olursam, uzulursem bilemiyorum cok arada kaldım..
Belki de canım çünkü öyle çok korkak tirsak bir karakter değil. Ama dediğim gibi surekli bu yönlerini eleştirir oldum. Önceden pek umrum olmazdı, birlikte geçirdiğimiz keyifli zamani dusunerek çok mutlu olurdum. Takıldığım nokta su neden surekli irdeliyorum, eleştiriyorum hem de kırmak istemezken ve o beni hic kirmazken. Ama ona karşı birtakım hislerim var evet ama adı ne bilemiyorum" karanliktan korkuyorum" cumlesini bende abezlerdim. Guclu, Allahtan baska biseyden korkmayan birini hayal ederim es adayi olarak.
Karanliktan korkuyorum diyince huh? Derdim.
Ama..
Belkide bunun bi sebebi vardir.
Hemen kestirip atma.
Misal karanlikta evde benim yanima sessizde yaklasak birisi olsa, bagirmak birak sakince birden bire konussa dibimde. Ben aglarim. Zamaninda 1 saat,tam bi saat araliksiz hickira hickira agladigimi bilirim.
Bunun smdi sebebini ogrenelim;
Canim abim dedigim kuzenim öldugu gunler yine birisi boyle yapmisti bana. Korkmadim.
Ben ' canim abim geri geldi, o ölmemis hic" diye sevindim bi saniye, ve ardindan onun olmadigini farkettim. Abim degilmis.. maalesef..o gelmiycek..diye kalakalmistim.
O gunden beri aglarim her karanlikta sessizce arkamdan gelip bana seslenen oldugunda.
Demek oki belki derin bi sebebi vardir bahsettiginiz kisinin.
İlgim yok değil aslında yoksa baştan kestirip atardim inan. Ama bu çok kucuk seviyelerde onun farkındayım. Onu ve arkadasligimizi da zedeliyorum evet, belki sonrasında hislerim kuvvetlenir mi onu merak ediyorum aslında.Sen karakterinden hoslaniyorsun, fiziksel olarakta daha iyi olsun istiyorsun. Aslinda bu sekil davranarak arkadasligini zedeliyorsun.
Acikca ona ilgin olmadigini soyleyeceksin. Inan ilgin var diye numara yaptigini anlamasindan daha az kirilir.
Belki de canım çünkü öyle çok korkak tirsak bir karakter değil. Ama dediğim gibi surekli bu yönlerini eleştirir oldum. Önceden pek umrum olmazdı, birlikte geçirdiğimiz keyifli zamani dusunerek çok mutlu olurdum. Takıldığım nokta su neden surekli irdeliyorum, eleştiriyorum hem de kırmak istemezken ve o beni hic kirmazken. Ama ona karşı birtakım hislerim var evet ama adı ne bilemiyorum
İlgim yok değil aslında yoksa baştan kestirip atardim inan. Ama bu çok kucuk seviyelerde onun farkındayım. Onu ve arkadasligimizi da zedeliyorum evet, belki sonrasında hislerim kuvvetlenir mi onu merak ediyorum aslında.
İşte diyorum benim sevdiğim mi, yoksa beni seven miZamana biraksan? Adini koymasaniz simdilik? Acele etmeye gerek yok.
Gercek seven erkegi bulmak zordur. Eger buldugunu dusunuyosan elinun tersiyle itme derim. Zaman tan.
Evet aynen dediğin gibi. Çeken çok nokta var. Beni dusunuyor, deger veriyor birlikte cok güzel eğlenceli vakit geciriyoruz. Çok da romantik biri. Ama fiziksel olarak hoslanmiyorum bir aşk da yok. Ona da açtım bu konuyu, bilmesi gerektiğini dusundum. Bu güne kadar sevdim de ne oldu dedim. Yakışıklı ile çıktım da ne oldu dedim. Hep bu yanları eksikti. Şimdi de önceki yanlar eksik kafayı yedim iyi miKumar oynamak istiyorsun yani. Ceken bir yani var dogrudur ama iyi zaman gecirmek , aliskanlik baska, ask bambaska. Koru korune asik degilsin. Bana kalirsa fiziksel olarakta hoslanmiyorsun.
Evet fiziksel olarak etkilenmedim ama karakteri kişiliği beni cok etkiledi. Gerçekten sevsem fiziksel özellikleri umrumda olmazdı. Ya kaybettigimde çok pişman olursam korkusu var.Bence çocuktan etkilenmemişsiniz sadece efendiliği ilginizi çekmiş ben sizin yerinizde olsam karşıdakini çok kırmadan bitirirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?