- 22 Kasım 2014
- 3.146
- 3.134
- 248
- 32
- Konu Sahibi kurk mantolu madonna
-
O da aslanDogrudur.
Su grubuysa yazik adama.
Seni ceken yani da anlasildi . Aslinda olabilir gibi aslan aslan anlasirsiniz.O da aslan
Ahah bence de ben onun içinde bir aslan yatıyor biliyorumSeni ceken yani da anlasildi . Aslinda olabilir gibi aslan aslan anlasirsiniz.
Nasıl aslan o beAhah bence de ben onun içinde bir aslan yatıyor biliyorumama yukseleni su grubu olabilir belki de
Ahah bence de ben onun içinde bir aslan yatıyor biliyorumama yukseleni su grubu olabilir belki de
İşte ben de öyle didim. O farklı bir aslan modeli demek ki. Ama bence yukseleni su grubundan ondan biraz daha farklı özellikleri var. Aslında aslan aslan anlamasamaz benim bildiğim biz nasıl anlasiyoruz bilmiyorumNasıl aslan o be
Gerçi bi dönem bende bi aslanla flört etmiştim ilk başta masum kediydi ona ilgim yoktu beklerim demişti ilgi gösterince bi havalar bi egolar tartışınca bi tafralar
Dedim aslan uzak dursun benden. Ego savaşları vs çekemem didim
Ben deeBen yine de ates gruplarini su gruplarina tercih ederim.
Bizde arkadaşken acayip iyiydik çok iyi anlaşıyorduk ama sevgili moduna geçince herşeyİşte ben de öyle didim. O farklı bir aslan modeli demek ki. Ama bence yukseleni su grubundan ondan biraz daha farklı özellikleri var. Aslında aslan aslan anlamasamaz benim bildiğim biz nasıl anlasiyoruz bilmiyorum
Az önce uzun bir telefon konuşması yaptık ve deyim yerindeyse birbirimize girdik. Ben bi ara senin karakterine aşığım ama fiziksel olarak hislerim geride dedim. Ondan sonra ipler koptu. Bugünden sonra o da bu işi bitirmeyi dusunebilirmis gururu varmış ve reddedilme duygusu yaşamak istemiyormuş. Ne diyim bekle beni diyemem. Git o zaman dedim, ama o zaman bana olan sevgini yok saycam dedim. Ondan sonra geri vites yaptı. Bence kendi de hislerinden cok emin değil.aslında böyle ilişkiler hatta evliliklr yaşayan insanlar var . belkide en doğrusu bu seni seven sana hayran olan sessiz efendi biriyle evlenmek . ama işte ben kendi adıma yapamam . çekim hissetmediğim yada beni azıcık çeken ama karekter olarak çok uygun bir insanla olamadım olamam . o insanda sanki mıknatıs varmışcasına çekilmem lazım . zaten aşık olunca dünyayı unutan biriyim .bir kez daha bu duyguyu ve son kez umarım yaşarım ..
dediğim gibi bu senin vericeğin bir karar . bu tip evlilikler yapıp mutlu olanlar var .
Kesinlikle daha önce yaşamış biri olarak ben de önem veriyorum buna. Az once uzun bir tel konuşması yaptık ve ipler gerildi baya. Hislerinin çok da güçlü olmadığını düşünüyorum artık.Böyle bir ilişki yaşadım. Çok seviyordu çok önemsiyordu. Ama seninde anlattığın gibi bazı sözleri ve dış görünüşü beni düşündürüyordu. Sonra zamana bıraktım. Ve güçlü biri olmadığını düşündüğümden dolayı saygı da duyup çekemedim tensel olarak. Sen bilirsin ama sadece çok sevilerek evlenilmez. Mutlaka cinsel çekim olmak zorunda. Aşkta zaten cinsel çekimdir
Konunuza bakacağım, kesinlikle dediginiz gibi ask da mantık da kendi başına yeterli değil. Çok gerildik az önce ve bir yerde kendisinin hayır diyebilcegini söyledi ve o an çok sogudum ondan.Araya bir "acaba" giriyorsa ve bunun değişmesi mümkün değilse, hiç o topa girmeyin.
Buna benzemese de aşağı yukarı ucundan değen bir konum var, bugün açtım.
İçinizde bulduğunuz o kusurlar, emin olun zamanla yok olmuyorlar.
Aslında karşılıklı sevgi en güzeli. Hep neden birseyler eksik oluyor bilmiyorum. Artık onun da hislerinden emin olamıyorum, çok da kararlı olmadığını gördüm.Rahmetli anneannem sevdigini degil seni seveni al derdi. Bilmiyorum
Bana az önce telefonda ettiği bir kelime bile yetti sogumamaKendi sevmediğim adamı koynuma almam. Bazı kk kadınları başka tarafa çeker şimdi bunu sen alıyonda o almıyo mu diye .d
Neyse.
Gerçekten de sevmediğim adamla neden sırf iyi diye evleneyim ki?
Azıcık daha bekler hem seveni hem seveceğimi ararım.
Benim için evlilik sadece birlikte uyumak, ortak yemek yemek, tv seyretmek değil.
Hayatın kendisi maraton zaten.
Tüm gün iş yerinde pestilim çıkıp akşam hiçbir çekim hissetmediğim adama yemek yapamam mesela.
Gün boyu onu özlemem onu arzulamamda lazım
Bugün bir konu daha vardı evlilikten sonra aşk olur mu diye
Yaw zaten herşey zor bir de aşık olmadığım adama emek verip zoraki alışkanlığa aşk mı diyeceğim
En ufak zorlukta adamdan buz gibi soğuyacağınıza garanti belgesi bile verebilirim.
Konunuza bakacağım, kesinlikle dediginiz gibi ask da mantık da kendi başına yeterli değil. Çok gerildik az önce ve bir yerde kendisinin hayır diyebilcegini söyledi ve o an çok sogudum ondan.
Gördüm sizin konuyu da bence de önemli bir durum bu arada ben size hak verdim ben de olsam takılırdım o duruma. Yarın goruscez dananın kuyruğu kopar artık bilmiyorumBenimki sizinki kadar bile sürmedi. 2 haftalık bir durumdu.
Ancak, mantığımı devreye soktuğumda ve birkaç örneği de görünce; o acabalardan kurtulmanın mümkün olmadığını gördüm. Zaten bir ilişkide tereddüt varsa ve bu geçmiyorsa, genelde o noktadan vurur sizi hayat.
Boşu boşuna uzatmayın derim.
Merhaba kk hatunlari,
Hemen konuya giriş yapayım. Ben daha önce acılı aşk deneyimleri yaşamış bir aşk hatunuyum. Her neyse hepsi geride kaldı geçti bitti. 2.5 aydır biriyle gorusuyorum ciddi anlamda. Kendisi daha önce gittiğim kurstan bir arkadaşım yani arkadaşlığımiz uç dort sene onceye dayanıyor. Kendisi geçtiğimiz günlerde hislerini bana açtı. Dinledim dinledim dinledim... sadece dinledim. Kendisi sustu, benim konusmami bekledi ama ben sustum, konusamadim konuşmak istemedim. Arka planını biraz anlatayım.
Kendisi benim için çok değerli. Bu 2.5 ayda cok şey paylaştık, daha samimi olduk. Her zaman yanımda olmaya çalıştı, yanimda oldu maddi manevi. Beni dusundugunu deger verdiğini derinden hissettiriyor. Beraberken yeri geldi çocukça eğlendik, yeri geldi duygulandik. Ama ben ne hissettigimi inanın bilmiyorum. Fiziksel olarak ne çirkin ne yakışıklı diyebilirim. Ama bilmiyorum bir çekim hissetmiyorum. Fiziksel olarak içimden surekli eleştiriyorum bazı unsurları. Bazen ona yansitiyorum, kirmayacak şekilde. Ona da söylüyorum bana da söyleyebilirsin bu tarz dusuncelerini diyorum.
Bana hislerini söylemezden once hiç dusunmezdim bunları. Simdi surekli dusunur oldum. Ben yanımda güçlü bir erkek istiyorum, fiziki ve manevi. Fiziki yönünü surekli eleştiriyorum, arada takilıyorum şöyle kas yapan fena olmaz diye. Manevi yonune diyeceğim yok ama bana karanlıktan korkup arada ışık yaktığını söyledikten sonra da bir dusunme isteği geldi. Sanırım kafamda, erkek güçlü olmalı (fiziki, manevi) diye kodlanmış onla celisip duruyorum.
Hislerimi dusunmeye başladım. Ben bu çocuğa ne hissediyorum diyorum diyorum ama işin içinden cikamiyorum. Hislerini bana açtığında sustum, ve zaman istedim. Ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?