Sevdim sevilmedim seveni sevemedim canimdan böyle bezdim aman.

Ahah bence de ben onun içinde bir aslan yatıyor biliyorum ama yukseleni su grubu olabilir belki de
Nasıl aslan o be
Gerçi bi dönem bende bi aslanla flört etmiştim ilk başta masum kediydi ona ilgim yoktu beklerim demişti ilgi gösterince bi havalar bi egolar tartışınca bi tafralar
Dedim aslan uzak dursun benden. Ego savaşları vs çekemem didim

İşte ben de öyle didim. O farklı bir aslan modeli demek ki. Ama bence yukseleni su grubundan ondan biraz daha farklı özellikleri var. Aslında aslan aslan anlamasamaz benim bildiğim biz nasıl anlasiyoruz bilmiyorum

İşte ben de öyle didim. O farklı bir aslan modeli demek ki. Ama bence yukseleni su grubundan ondan biraz daha farklı özellikleri var. Aslında aslan aslan anlamasamaz benim bildiğim biz nasıl anlasiyoruz bilmiyorum
Bizde arkadaşken acayip iyiydik çok iyi anlaşıyorduk ama sevgili moduna geçince herşey oldu

aslında böyle ilişkiler hatta evliliklr yaşayan insanlar var . belkide en doğrusu bu seni seven sana hayran olan sessiz efendi biriyle evlenmek . ama işte ben kendi adıma yapamam . çekim hissetmediğim yada beni azıcık çeken ama karekter olarak çok uygun bir insanla olamadım olamam . o insanda sanki mıknatıs varmışcasına çekilmem lazım . zaten aşık olunca dünyayı unutan biriyim .bir kez daha bu duyguyu ve son kez umarım yaşarım ..
dediğim gibi bu senin vericeğin bir karar . bu tip evlilikler yapıp mutlu olanlar var .

Böyle bir ilişki yaşadım. Çok seviyordu çok önemsiyordu. Ama seninde anlattığın gibi bazı sözleri ve dış görünüşü beni düşündürüyordu. Sonra zamana bıraktım. Ve güçlü biri olmadığını düşündüğümden dolayı saygı da duyup çekemedim tensel olarak. Sen bilirsin ama sadece çok sevilerek evlenilmez. Mutlaka cinsel çekim olmak zorunda. Aşkta zaten cinsel çekimdir

Araya bir "acaba" giriyorsa ve bunun değişmesi mümkün değilse, hiç o topa girmeyin.
Buna benzemese de aşağı yukarı ucundan değen bir konum var, bugün açtım.
İçinizde bulduğunuz o kusurlar, emin olun zamanla yok olmuyorlar.

Az önce uzun bir telefon konuşması yaptık ve deyim yerindeyse birbirimize girdik. Ben bi ara senin karakterine aşığım ama fiziksel olarak hislerim geride dedim. Ondan sonra ipler koptu. Bugünden sonra o da bu işi bitirmeyi dusunebilirmis gururu varmış ve reddedilme duygusu yaşamak istemiyormuş. Ne diyim bekle beni diyemem. Git o zaman dedim, ama o zaman bana olan sevgini yok saycam dedim. Ondan sonra geri vites yaptı. Bence kendi de hislerinden cok emin değil.
Kesinlikle daha önce yaşamış biri olarak ben de önem veriyorum buna. Az once uzun bir tel konuşması yaptık ve ipler gerildi baya. Hislerinin çok da güçlü olmadığını düşünüyorum artık.
Konunuza bakacağım, kesinlikle dediginiz gibi ask da mantık da kendi başına yeterli değil. Çok gerildik az önce ve bir yerde kendisinin hayır diyebilcegini söyledi ve o an çok sogudum ondan.
Rahmetli anneannem sevdigini degil seni seveni al derdi. Bilmiyorum
Aslında karşılıklı sevgi en güzeli. Hep neden birseyler eksik oluyor bilmiyorum. Artık onun da hislerinden emin olamıyorum, çok da kararlı olmadığını gördüm.

Kendi sevmediğim adamı koynuma almam. Bazı kk kadınları başka tarafa çeker şimdi bunu sen alıyonda o almıyo mu diye .d
Neyse.
Gerçekten de sevmediğim adamla neden sırf iyi diye evleneyim ki?
Azıcık daha bekler hem seveni hem seveceğimi ararım.
Benim için evlilik sadece birlikte uyumak, ortak yemek yemek, tv seyretmek değil.
Hayatın kendisi maraton zaten.
Tüm gün iş yerinde pestilim çıkıp akşam hiçbir çekim hissetmediğim adama yemek yapamam mesela.
Gün boyu onu özlemem onu arzulamamda lazım
Bugün bir konu daha vardı evlilikten sonra aşk olur mu diye
Yaw zaten herşey zor bir de aşık olmadığım adama emek verip zoraki alışkanlığa aşk mı diyeceğim
En ufak zorlukta adamdan buz gibi soğuyacağınıza garanti belgesi bile verebilirim.

Bana az önce telefonda ettiği bir kelime bile yetti sogumama ben de oyleyim eyvallahim yok kimseye ama mini minnaacik o his buyur mu dedim ona da sordum bunu "zor ya" dedi. Gururunu ön plana alıyor ben de o zaman senin de çok güçlü hislerin yok istersen git dedim. Ne diyeceğini bilemedi değişik bir tel konuşması oldu. Yarın yuzyuze goruscegiz sanırım belli olur herşey.

Konunuza bakacağım, kesinlikle dediginiz gibi ask da mantık da kendi başına yeterli değil. Çok gerildik az önce ve bir yerde kendisinin hayır diyebilcegini söyledi ve o an çok sogudum ondan.

Benimki sizinki kadar bile sürmedi. 2 haftalık bir durumdu.
Ancak, mantığımı devreye soktuğumda ve birkaç örneği de görünce; o acabalardan kurtulmanın mümkün olmadığını gördüm. Zaten bir ilişkide tereddüt varsa ve bu geçmiyorsa, genelde o noktadan vurur sizi hayat.
Boşu boşuna uzatmayın derim.

Gördüm sizin konuyu da bence de önemli bir durum bu arada ben size hak verdim ben de olsam takılırdım o duruma. Yarın goruscez dananın kuyruğu kopar artık bilmiyorum

Seni sadece arkadaşım olarak seviyorum diyerek dürüst davranın.Zaman kaybetmemiş olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…