Sevdim sevilmedim seveni sevemedim canimdan böyle bezdim aman.

O dediğini daha önce yaşadım iyi bilirim, çok yakışıklı olmasa da deli gibi etkilendiğim biri vardı. Bunda o söylediğiniz özellikler min dozda.

Saydiklarin zaten olmasi gereken ozellikler. Yakisikli olanlarin da bos bos bi ozguveni var. Surunmek /surundurmek istiyorlar.

Burcun nedir ?

Saydiklarin zaten olmasi gereken ozellikler. Yakisikli olanlarin da bos bos bi ozguveni var. Surunmek /surundurmek istiyorlar.

Burcun nedir ?
Evet yakışıklı olanlardan hep o dediğini gördüm inan. Hatta bir tanesi hem gorusmek istiyor ama mesaj falan da atmiyor incileri dokulcekti aman. Ben bu erkekleri anlamadım bir türlü. Burca gelince aslan burcuyum :)

İşi gücü iyidir, kariyeri sağlamdır, cüzdanı kalındır o yüzden ikilemde kalmissindir konu sahibi..

Erkek güçlü olur ne demek yahu, hem de fiziksel ve manevi olarak demiş. İnsan onlar insan, robot değil. Korkar da ağlar da. Kimi şişko olur kimi zayıf, kimi güçlü, kimi güçsüz. Aynı kadınlar gibi.

Şimdi bir erkek gelip hayatıma girecek kadın fizik olarak mükemmel 90-60-90 olmalı, renkli gözlü beyaz tenli olmalı. Ayrıca mükemmel yemek yapan, ev temizliğinde uzman, profesyonel anne ve yatakta cilveli işveli olmalı dese ağzına ederiz hep birlikte. Bu konunun su yazdıklarımdan zerre farkı yok.

Evet yakışıklı olanlardan hep o dediğini gördüm inan. Hatta bir tanesi hem gorusmek istiyor ama mesaj falan da atmiyor incileri dokulcekti aman. Ben bu erkekleri anlamadım bir türlü. Burca gelince aslan burcuyum :)

Ahaha bekledigim cevap geldi. Cevap veriyorum ; sen deli gibi asik olmadigin bi insanla yapamazsin. Belki bosluktasin belki iyi olur diye dusunebilirsin ama olmaz.

Aslan burcu aska asik olmayi sever. Karsisindaki cok onemli degildir cogu zaman. Bence biraz ara ver duygularini sakinlestir. Su ara hata yapacak gibisin.

Bilmediğiniz hisler onun size olan ilgisinden kaynaklı olabilir mi sadece? Herkesin sevilmek, ilgi görmek hoşuna gider. Belki bunu kaybetmek istemiyorsunuzdur?

İkilemde kalma sebeplerimi yazmıştım halbuki böyle bir yorum beni üzdü. Dedim ya beni dusunuyor, deger veriyor birlikte cok güzel keyifli zaman geciriyoruz diye. Neden bu önyargılar ?

Herkesin kendince kriterleri olabilir, herkes farklı düşünebilir. Saygı duyarım. Ben bu noktalara o açılmadan önce takilmiyordum, açıldıktan sonra kafami kurcalar oldu.

Evet tıpkı dediğin gibi ask hatunuyum lafını söylerken biraz da bunu dusundum arkadaşlar yadirgadi biraz ama olsun. :) Ona da anlattım dusuncelerimi, duygularımı korkularımi zamana bıraktık suan.

Bilmediğiniz hisler onun size olan ilgisinden kaynaklı olabilir mi sadece? Herkesin sevilmek, ilgi görmek hoşuna gider. Belki bunu kaybetmek istemiyorsunuzdur?
Belki de zaman herşeyi netlestirecek diye umud ediyorum. Şuan verdiğim kararların cok sağlıklı olmayacağının farkında o yüzden zamana bıraktık herşeyi

Ay bende aslan burcuyum, çok iyi analiz etmişsin.
Aşık olmadıkça başlayamam birşeylere, başladığımda da zor bırakırım.

Canım emin ol sana duygularını açtıktan sonra zaman ver dediğinde zaman veremem sen birşey hissetmiyorsun galiba artık konuşmayalım dese aşık olurdun gibime geliyor
Biz biraz zoru seviyoruz.
Bide geçmişten tam anlamıyla kopamama durumu var oda etken.

Enem sen de mi aslansin demek o yüzden o kadar ortak nokta varaynen ben de bir arkadaşıma dedim bana kötü davransa ee senle mi ugrascam yok sana zaman dese hemen aşık olurdum şaka bir yana bana yaranilmiyor ne olcak böyle bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…