- 11 Ağustos 2017
- 72
- 28
- 3
- 30
- Konu Sahibi Bahcelerinenguzelgulu
-
Canım ben zaten affettim o konu üzerine açmadım bunu sadece sormak istedim sizce diye . Bukadar sert yorumlara gerek yok düşüncen için teşekkür ederim ..Siz affedeceksiniz belliki temize çıkarmaya çalışıyorsunuz.he bacım he seven erkek aldatır da döver de terk eder de.seven erkek bunların hepsini yapar.onlar ne yapsa melekliklerinden yaparlar
Erkekten erkeğe değişir bu durum. Bir de erkeklerin sevgisiyle kadınların sevgisi farklı, kadınlar sevince daha sadık, tek eşliliğe bağlı oluyor ama erkek sevse bile yapısı gereği her çiçekten bal almak istiyor. Aldatmayan bile hiç yoktan dışarıda orada burada sizden uzakta gözlerini dikip bakıyor yani onlar için tek eşlilik uzak kavram
+1Evet seven adam aldatiyor. Cunku aldatmasinin sebebinin kadinin iyiligi, kotulugu, guzelligi, cirkinligi ya da sevgisiyle ilgisi yok. Adamin karaktersizligiyle ilgisi var. Malesefki bir daha da yapacak.
Karakterli adam sevmese de aldatmaz once ayrilir sonra yapar. Sadece sevmeyen adam aldatsaydi, aldatilip ayrilmaya calisan kadina sana sevgimden oluyorum diye ortaliklarda cirpinmazlardi...
Sevgiliyken affedenlere saygı duymuyorum çünkü evlilikte insanlar boşanmaktan korkuyor çevre başkasından korkuyor çocuk varsa belki ondan boşanamiyor ama sevgili olup aldatilip da imi bin iffittim diyenleri anlamıyorum.Canım ben zaten affettim o konu üzerine açmadım bunu sadece sormak istedim sizce diye . Bukadar sert yorumlara gerek yok düşüncen için teşekkür ederim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?