Seven erkek aldatır mi

Bahcelerinenguzelgulu

Sen sen oldukça zaten özgürsün
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2017
72
28
3
30
Evet kadinlar kulübünün tatlı güzel üyeleri başlıkta belirttiğim gibi

Seven erkek aldatır mi .
Bunu sormamın nedeni aldatildim . Ama çok seviyormuş beni boşluğa düşmüş vs vs . Üzerinden baya zaman geçti .
Aklıma takılan . Seven erkek aldatır mi
Ben seven erkek aldatmaz diyorum ama okadar okudum baktım araştırdım seven erkek aldatır diyende var aldatmaz diyende.
Erkeklerin çoğu seven erkekte aldatır diyor .
Bayanlar siz ne diyosunuz ?

Not : aldatilma olayını anlatmak istemiyorum soru cevap şeklinde gitmemize gerek yok sadece konu üzerine konuşalım degerli düşüncelerinizi merak ediyorum

Erkekten erkeğe değişir bu durum. Bir de erkeklerin sevgisiyle kadınların sevgisi farklı, kadınlar sevince daha sadık, tek eşliliğe bağlı oluyor ama erkek sevse bile yapısı gereği her çiçekten bal almak istiyor. Aldatmayan bile hiç yoktan dışarıda orada burada sizden uzakta gözlerini dikip bakıyor yani onlar için tek eşlilik uzak kavram

Siz affedeceksiniz belliki temize çıkarmaya çalışıyorsunuz.he bacım he seven erkek aldatır da döver de terk eder de.seven erkek bunların hepsini yapar.onlar ne yapsa melekliklerinden yaparlar
Canım ben zaten affettim o konu üzerine açmadım bunu sadece sormak istedim sizce diye . Bukadar sert yorumlara gerek yok düşüncen için teşekkür ederim ..

Çok yanlış genellemeler. Yapmayın bunu. Toplum erkeğe sürekli "her çiçekten bal almayı" yakıştırıp normal gördüğü, kadınların da bacaklarını kırdığı için dediğiniz oluyor. Ama siz bunu diyerek karakterli erkekleri de zam altında bırakıyorsunuz.

HAYIR. Nedenleriyle bir sürü açıklama yapardım ama gerek yok. Seven insan aldatmaz. Bunu herkes böyle bilsin. "Seven de aldatir" diyenler sadece erkekler farkındaysanız. Yaptıkları her pu**tluktan sıyrılmak için "ama asıl seni seviyorum"u kullanacaklar, buna mahal vermeyin.

Evet seven adam aldatiyor. Cunku aldatmasinin sebebinin kadinin iyiligi, kotulugu, guzelligi, cirkinligi ya da sevgisiyle ilgisi yok. Adamin karaktersizligiyle ilgisi var. Malesefki bir daha da yapacak.
Karakterli adam sevmese de aldatmaz once ayrilir sonra yapar. Sadece sevmeyen adam aldatsaydi, aldatilip ayrilmaya calisan kadina sana sevgimden oluyorum diye ortaliklarda cirpinmazlardi...

+1
Çok haklısın canım .

Baya farklı düşünceler varmis

Canım ben zaten affettim o konu üzerine açmadım bunu sadece sormak istedim sizce diye . Bukadar sert yorumlara gerek yok düşüncen için teşekkür ederim ..
Sevgiliyken affedenlere saygı duymuyorum çünkü evlilikte insanlar boşanmaktan korkuyor çevre başkasından korkuyor çocuk varsa belki ondan boşanamiyor ama sevgili olup aldatilip da imi bin iffittim diyenleri anlamıyorum.

SEVEN insan aldatmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…