- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi Bahcelerinenguzelgulu
-
Belki de siz sevildiginizi saniyorsunuzdur. Erkekler her sekilde aldatiyor evet. Kadin bir baskasini severse aldatirmis partnerini. Erkekte her turlu aldatirmis. Farkli heyecan olsun diye.Evet kadinlar kulübünün tatlı güzel üyeleri başlıkta belirttiğim gibi
Seven erkek aldatır mi .
Bunu sormamın nedeni aldatildim . Ama çok seviyormuş beni boşluğa düşmüş vs vs . Üzerinden baya zaman geçti .
Aklıma takılan . Seven erkek aldatır mi
Ben seven erkek aldatmaz diyorum ama okadar okudum baktım araştırdım seven erkek aldatır diyende var aldatmaz diyende.
Erkeklerin çoğu seven erkekte aldatır diyor .
Bayanlar siz ne diyosunuz ?
Not : aldatilma olayını anlatmak istemiyorum soru cevap şeklinde gitmemize gerek yok sadece konu üzerine konuşalım degerli düşüncelerinizi merak ediyorum
Degisik :)Öyle vallaha, ilk aldatıldığında tabi dünyası yıkılmıştıda sonra bünye bağışıklık kazandı heralde.
Erkeklerin çoğu tabi ki seven erkek aldatır diyecek. Çünkü pisliklerine kılıftır bu söylemleriEvet kadinlar kulübünün tatlı güzel üyeleri başlıkta belirttiğim gibi
Seven erkek aldatır mi .
Bunu sormamın nedeni aldatildim . Ama çok seviyormuş beni boşluğa düşmüş vs vs . Üzerinden baya zaman geçti .
Ben seven erkek aldatmaz diyorum ama okadar okudum baktım araştırdım seven erkek aldatır diyende var aldatmaz diyende.
Not : aldatilma olayını anlatmak istemiyorum soru cevap şeklinde gitmemize gerek yok sadece konu üzerine konuşalım degerli düşüncelerinizi merak ediyorum
Yok cnm aldatildiktan sonra barıştım . Baya zaman geçti bunu şimdi soruyorum
Ozaman söyle diyeyim bu konuyla deilde kendimle alakali.İki türlü yorum gelir burada. Hangisine göre karar vereceksiniz peki ? Olmuş bitmiş kabul etmişsiniz ... Bundan sonra eşinize ne kadar aşk'la bağlısınız bu sorgulayn... Eşinizin sizi sevmediğini düşünürseniz boşanacak mısınız ? Ya da eşinizi eskisi gibi sevmiyorsanız terk edecek mısınız ? Cevap evet ise ; seven ve gerçekten adam olan adam aldatmaz.. ama cevabınız hayır ise ; o zaman daha fazla kurcalayıp evliliğinizi kendinize zindan etmeyin !
Buradaki yorumların bir çoğunda bile neredeyse erkeğin aldatması normal ve biyolojik bir olay gibi yorumlanmış. Yani kadınlarımız zaten aldatılmayı çoktan sindirmiş. Erkek yapısı gereği aldatır yalanını gerçek kabul etmiş.Neden ? Eşinizin yaptığından fazla kırmamışımdır ama değil mi ? Ben neye sinir oluyorum biliyor musunuz ? Bir kadının kendisini bu kadar değersiz görmesine sinir oluyorum elin oğlu yapıyor ediyor biz de kabul etmeye çalışıyoruz ona sinir oluyorum. Erkeklerin çoğuna " nasıl olsa affeder kafasını " bazı kadınlar veriyor... Kabul etmişsiniz yutmuşsunuz niye kurcalıyorsunuz ? Üzülün diye demiyorum daha çok üzülmeyin diye kurcalamayın diyorum....
Evet kadinlar kulübünün tatlı güzel üyeleri başlıkta belirttiğim gibi
Seven erkek aldatır mi .
hayır canım bunun sebebi o değilErkekten erkeğe değişir bu durum. Bir de erkeklerin sevgisiyle kadınların sevgisi farklı, kadınlar sevince daha sadık, tek eşliliğe bağlı oluyor ama erkek sevse bile yapısı gereği her çiçekten bal almak istiyor. Aldatmayan bile hiç yoktan dışarıda orada burada sizden uzakta gözlerini dikip bakıyor yani onlar için tek eşlilik uzak kavram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?