- 11 Aralık 2008
- 229
- 863
- 628
- Konu Sahibi Bahcelerinenguzelgulu
-
Çok yanlış genellemeler. Yapmayın bunu. Toplum erkeğe sürekli "her çiçekten bal almayı" yakıştırıp normal gördüğü, kadınların da bacaklarını kırdığı için dediğiniz oluyor. Ama siz bunu diyerek karakterli erkekleri de zam altında bırakıyorsunuz.
Affetmişsiniz zaten.sizi tekrar aldatacak ve siz hala sevildiginizi sanacaksınız.en sonunda başkasıyla evlenecek ve siz severken ayrıldık diye ağlayacaksınız.sonra adam karımı sevmiyorum çocuklar yanlışlıkla oldu onların hatırına birlikteyiz diye sizinle istediği gibi vakit geçirecek ama akşam karısının koynuna girecek.buda burada dursun yilla r sonra açıp okursunuzCanım ben zaten affettim o konu üzerine açmadım bunu sadece sormak istedim sizce diye . Bukadar sert yorumlara gerek yok düşüncen için teşekkür ederim ..
Evliyim 1 çocuğum var .Sevgiliyken affedenlere saygı duymuyorum çünkü evlilikte insanlar boşanmaktan korkuyor çevre başkasından korkuyor çocuk varsa belki ondan boşanamiyor ama sevgili olup aldatilip da imi bin iffittim diyenleri anlamıyorum.
SEVEN insan aldatmaz
Evet kadinlar kulübünün tatlı güzel üyeleri başlıkta belirttiğim gibi
Seven erkek aldatır mi .
Bunu sormamın nedeni aldatildim . Ama çok seviyormuş beni boşluğa düşmüş vs vs . Üzerinden baya zaman geçti .
Aklıma takılan . Seven erkek aldatır mi
Ben seven erkek aldatmaz diyorum ama okadar okudum baktım araştırdım seven erkek aldatır diyende var aldatmaz diyende.
Erkeklerin çoğu seven erkekte aldatır diyor .
Bayanlar siz ne diyosunuz ?
Not : aldatilma olayını anlatmak istemiyorum soru cevap şeklinde gitmemize gerek yok sadece konu üzerine konuşalım degerli düşüncelerinizi merak ediyorum
Sevildigimi zannetmiyorum canım evet affettim . Ama keşkeler le yasiyorum keşke affetmeseydim diye . Sadece merak işte sordum cevaplarınız için teşekkürler.Affetmişsiniz zaten.sizi tekrar aldatacak ve siz hala sevildiginizi sanacaksınız.en sonunda başkasıyla evlenecek ve siz severken ayrıldık diye ağlayacaksınız.sonra adam karımı sevmiyorum çocuklar yanlışlıkla oldu onların hatırına birlikteyiz diye sizinle istediği gibi vakit geçirecek ama akşam karısının koynuna girecek.buda burada dursun yilla r sonra açıp okursunuz
Evet kadinlar kulübünün tatlı güzel üyeleri başlıkta belirttiğim gibi
Seven erkek aldatır mi .
Bunu sormamın nedeni aldatildim . Ama çok seviyormuş beni boşluğa düşmüş vs vs . Üzerinden baya zaman geçti .
Aklıma takılan . Seven erkek aldatır mi
Ben seven erkek aldatmaz diyorum ama okadar okudum baktım araştırdım seven erkek aldatır diyende var aldatmaz diyende.
Erkeklerin çoğu seven erkekte aldatır diyor .
Bayanlar siz ne diyosunuz ?
Not : aldatilma olayını anlatmak istemiyorum soru cevap şeklinde gitmemize gerek yok sadece konu üzerine konuşalım degerli düşüncelerinizi merak ediyorum
Ay gerçekten çok kırıcı oluyorsunuzAldattığınızı kabul etmişsiniz madem neden sevgisini sorguluyorsunuz ki? Bence bu sizin için önemli değil. Seven kadın aldatıldığı vakit bunu sorgulamaz çünkü. Hazır yutmuşsunuz kurcalamayın...
Yok cnm aldatildiktan sonra barıştım . Baya zaman geçti bunu şimdi soruyorumuzerinden zaman geçti siz barıştınız ve şimdi mi soruyorsun ? yoksa ayrı mısınız ?
Neden ? Eşinizin yaptığından fazla kırmamışımdır ama değil mi ? Ben neye sinir oluyorum biliyor musunuz ? Bir kadının kendisini bu kadar değersiz görmesine sinir oluyorum elin oğlu yapıyor ediyor biz de kabul etmeye çalışıyoruz ona sinir oluyorum. Erkeklerin çoğuna " nasıl olsa affeder kafasını " bazı kadınlar veriyor... Kabul etmişsiniz yutmuşsunuz niye kurcalıyorsunuz ? Üzülün diye demiyorum daha çok üzülmeyin diye kurcalamayın diyorum....Ay gerçekten çok kırıcı oluyorsunuz
Haklisin canım tabiki daha kırıcı deilsin sadece sormak istedim kurcalamak değilNeden ? Eşinizin yaptığından fazla kırmamışımdır ama değil mi ? Ben neye sinir oluyorum biliyor musunuz ? Bir kadının kendisini bu kadar değersiz görmesine sinir oluyorum elin oğlu yapıyor ediyor biz de kabul etmeye çalışıyoruz ona sinir oluyorum. Erkeklerin çoğuna " nasıl olsa affeder kafasını " bazı kadınlar veriyor... Kabul etmişsiniz yutmuşsunuz niye kurcalıyorsunuz ? Üzülün diye demiyorum daha çok üzülmeyin diye kurcalamayın diyorum....
Ciddi misin . Bu kadarını bir kadın kaldıramaz 1 kere olan bişeyde insanin hayatı alt üst oluyor .Bilemiyorum, arkadaşım 854213 kere aldatıldı. İlişkisine devam ediyor mutluda. Anlam veremiyorum herkesin harcı değil kabullenip devam etmek
İki türlü yorum gelir burada. Hangisine göre karar vereceksiniz peki ? Olmuş bitmiş kabul etmişsiniz ... Bundan sonra eşinize ne kadar aşk'la bağlısınız bu sorgulayn... Eşinizin sizi sevmediğini düşünürseniz boşanacak mısınız ? Ya da eşinizi eskisi gibi sevmiyorsanız terk edecek mısınız ? Cevap evet ise ; seven ve gerçekten adam olan adam aldatmaz.. ama cevabınız hayır ise ; o zaman daha fazla kurcalayıp evliliğinizi kendinize zindan etmeyin !Haklisin canım tabiki daha kırıcı deilsin sadece sormak istedim kurcalamak değil
Öyle vallaha, ilk aldatıldığında tabi dünyası yıkılmıştıda sonra bünye bağışıklık kazandı heralde.Ciddi misin . Bu kadarını bir kadın kaldıramaz 1 kere olan bişeyde insanin hayatı alt üst oluyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?