- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi essiloratte
-
olay adamın evlilik istmemesi değil ki..zaten 25 yaşında daha gelecek için hayalleri olan bir genç..evlilikten uzak durmak yaptığı en mantıklı şey bence de..hazır değil belli ki.buraya kadar çok normal.25 yaş bence bir erkek için evlilik yaşı bile değil.
ama yok evlenmeylim gel beraber yaşayalım kısmı sizce mantıklı mı? birlikte yaşamanın hiç mi sorumluluğu yok? erkek için birlikte yaşamak bir kayıp ya da kazanç değil elbette ama ülkemizde kızlar için aynı durum söz konusu değil maalesef.bunu teklif etmesi bile düşündürdü beni. belki biraz geri kafalıyım bu konuda ama bunu isteyen bir erkeğe güvenmezdim ben.
bu arada şunu netliğe kavusturayım canım yani gel birlikte yaşayalım evlenmeyelim tarzı bir konusma yapmadı hiç benimle ama ben öyle hissettim çünkü tayin iste diyor yani oraya gitsem benim evim olsa hiç mi biz arada kalmayacağı mantıklı mı ya da gittiğimde evinin her sorumluğunu alıp birlikte vakit geçiriyoruz herşey çok iyi gidiyor evlenincede ne değişecek diyorum büyü kaçar ben korkorm diyor yoksa böyle bir teklif sunmuş değil gel benimle yaşa diye.
bu arada şunu netliğe kavusturayım canım yani gel birlikte yaşayalım evlenmeyelim tarzı bir konusma yapmadı hiç benimle ama ben öyle hissettim çünkü tayin iste diyor yani oraya gitsem benim evim olsa hiç mi biz arada kalmayacağı mantıklı mı ya da gittiğimde evinin her sorumluğunu alıp birlikte vakit geçiriyoruz herşey çok iyi gidiyor evlenincede ne değişecek diyorum büyü kaçar ben korkorm diyor yoksa böyle bir teklif sunmuş değil gel benimle yaşa diye.
Benim bu konuyu buraya açma sebebim beni yargılamanixz özel hayatımı elesitnrk değildi kadın dayanismasina inandım ve. Gerçekten bazen buna ihtiyaç duymak benden daha olguncdusunuen insanların yorumlarina ihtiyaç duymamdi başta hemcinslerim belden aşağı vuruyor lafı iğne ile çekiyor çok güzel yorumlar yapmisniz bana yol gösterici teşekkür ederim erkek arkadaşımla çok konuştuk ama herşey içinde yaşıyor bazen çözmek zor oluyor.
Cevap olarak ne bekliyordun. Erkeklerin mentalitesi bu, sen bir soru soruyorsun arkadaslar da erkegin gozunden yanitlamaya calismis. Bunda yanlis birsey yok.
eşiniz sizle nikahsız aynı evde yaşamanızı ıstedı mı o süreç içinde?
Ben yanlış birşey mi var demişim çok güzel yorumlayan bana yol gösterip özellikle vaktini ayirip uzun uzun yazanlar var hepsine çok teşekkür ederim sen sanırım tüm mesji okumadiniz içinden bir kaç tanesi beni rahatsız etti.Direkcinsellik mantığı ile konuşan size normal geliyorsa bu yorumlar ben daha fazla yorumlamak istemiyorum.
Eee biraz da herseyi yasadigin icin, seni cantada gordugu icin, yuzuk takma gereksinimi duymuyor. Bana oyle geldi. Biz degil erkekler boyle dusunuyor.
sanırım daha önce yazılan mesajları dikkatle okumadı bazı arkadaşlar
hala inatla cinselliği her şeyi yaşamışsınız yazıyorsunuz ama
arkadaşın her şeyi ilk onda yaşadım derken kastettiği ilk erkek arkadaşı olduğu
yazdığı mesajlara bakarsanız bunu daha iyi anlarsınız cinselliği yaşamadığını üstüne basa basa vurgulamış
lütfen mesajların hepsini okuyup ona göre yorum yazalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?