Seven erkek gelecek korkusundan dolayi sevgilisinden vazgecer mi

biyalogg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2017
32
6
1
32
Arkadaslar beni terketti hem de sevdigini soyledigi halde

isten atilma olaylarindan dolayi cok korkuyordu. korktugunu soyledi bugun ve yarinimi goremiyorum seni de yakamam dedi ve gitti. Ne yapacagim ben simdi. Evlenecktik hayallerimiz vardi hepsi yok oldu suan. Boyle mi olmaliydi? Seven insan bunu yapar mi? İki gundur soguktu bana neden boyle bir sey basima geldi anlamiyorum. Seven insan vazgecer mi? Canim cok yaniyor yardim edin bana. Sizin de basiniza geldi mi?

nasıl bir işte çalışıyordu?
işten mi çıkacaracaklar?
açıkcası bahane gibi duruyor ama biraz daha detaylandırabilirmisin?

Benim başıma geldi. Seviyorum ama ben sana gelecek sunamam ki diye gitti. Bunalıma girmişti sözde maddi manevi. Bir-kac ay sonra sevgili yaptı şimdi çok mutlu gayet de gelecek kuracak gibi duruyor. Ben aylarca ağladığımla, üzüldüğümle kaldım. Bana umut verdi bir de ben seni severek ayrıldım ama olamazdik diye, içten içe bekledim hep. Bunu istedi çünkü bir kenarda durayim o hayatini yaşarken .. şu hayatta en sevdiğim dediğime beddua ettim ya, ki bedduadan korkarım ama canımı öyle yaktı ki .. tek tek göz yaşlarımın hesabı sorulsun inşallah Rabbim yanına bırakmasın kalbimin acısını ben bilirim .. siz de inanmayın hep bahanedir bunlar sevse asla bırakmaz bunu bilin ya sevgisi bitmiştir ya özgür olmak istiyordur öyle diyemediği için gitmiştir. Lütfen en az hasarla atlatin bu durumu, benim kadar yıpranmayın olur mu değmiyor kimse için çünkü

Siyasi nedenden dolayi korkuyor. Siyaset konusuna girmesin diye tam ifade edemedim.

Suan tek dusundugum sey bana sevme rolu yaptigi. Nasil vazgecer anlamiyorum

o zaman endişelenmekte haklı aslında.
senin fikrin ne peki?
geleceğiniz olurmuydu sence?

Ben de tam guvenemiyordum acikcasi. Bu kadar korkmasini gerektireek bir gecmisi yoktu bana anlattigina gore. Bu korkulari beni suphelendiriyordu. Bir yandan iyi oldu diyorum bir yandan seviyordu nasil vazgecdr diyorum. Kolay mi hic idrak edemiyorum suan

sizin durumunuz çok kötüymüş umarım atlatmışsınızdır ... ne kadar oldu ayrılalı?

belki de senin bilmediğin ayrıntılar var.
bu kadar korkmasının bir sebebi olmalı.
onun da kafasında başka planlar olabilir.
işten atılınca yurtdışına gitmek gibi mesela.

Takdir ediyorum böyle adamları ben
Yapıp yapamayacağı işlerin farkında olmak bir erdemdir
Eski devirde değiliz maalesef bu devirde işsiz, parasız bir ilişkiyi sürdürmek çok da mümkün değil

Siyasi nedenden dolayi korkuyor. Siyaset konusuna girmesin diye tam ifade edemedim.

Daha normal klasik bir durum olsaydı sevmiyor derdim çünkü siz olmasanız başkasıyla olacak bana bu yüzden çok saçma geliyor böyle "fedakarlık" adı altında yapılan şeyler. Seviyorsan sarılırsın, zorluklar beraber atlatılır vazgeçilmez.
Ama bu dediğiniz durum biraz farklı, "eğer geçmişi varsa" bu şekilde düşünmesi daha normal geldi...
Tabi altında başka bir sebep varken bunu bahane olarak söylemiyorsa.

belki de senin bilmediğin ayrıntılar var.
bu kadar korkmasının bir sebebi olmalı.
onun da kafasında başka planlar olabilir.
işten atılınca yurtdışına gitmek gibi mesela.

Bir kac yalanini yakaladim bu konuyla ilgili yok dedigi seyin var oldugunu ogrendim cok ustunde durmadim. Eger daha derin bir sey varsa da ben de istemem o da bunu cok net biliyor. Yeni durumlar gelisecek basinda yer aliyor belki duyum almistir simdiden ayrilmak istedi. 3 yillik bir iliskiydi. 2 gun onceye kadar bir sorun yoktu. Cok soguk davranmaya basladi. Sonrasi bugun bitti. Ben de saskinim aglayamadim bile canim yaniyor sadece .

durum daha ciddi demek ki onun açısından.
hayırlısı böyleymiş diye düşün.
aslında sana iyilik yapıyor.
geleceği karanlık görünüyor ki seni de sürüklemek istemiyor.
evet seven insan kolay vazgeçemez.
ancak dediğim gibi onun açısından farklı boyutta sıkıntı var demek ki.

Seven insan yapmaz diyeceğim adam iki gün sonra çok aşığım der geri dönerse diye düşünüyorum. Böyle yapmaması gerekir sonuçta size de zarar verdi ayrılarak. Korkan erkekten nefret ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…