Biliyorum kurunun yanında yanan yaşlarda var, sonra iadeleri yapılan da var ama, hiç alakası olmayan bir insan niye korksun?Bazi ihraclar hakkaniyetli olmamis bunu dillendiren siyasiler de var. İftira atilma durumufalan var. iadeler olacakmis bu hafta bekleniliyor. Ben de masum olabilecegini dusunuyorum. Atilirsaa da masumlarda atildi diye bakiyorum. bununla birlikte basina da gelirse boyle bir sey sucsuzsan geri iade olursun dedim
L
Tek bir mesajla bitirdi aramadi bile.
Dun gece uzun konustuk soguktu ama sonra iyi kapattik konusmayi. Sabah soguk devam etti oglende ben ayrilmak istiyorum dedi. Neden dedim sebep benim dedi. Sonra da engelledi.
Tanıdıklar içinde böyle atılanlar oldu , hepsi söylediklerine göre masum sonuna kadar , ama kamera kayıtları incelendiğinde biri darbe gecesi askerleri içeri almış , biri teçhizat sağlamış vs . Artık kimseye çok da güvenmiyorum ben bu konuda. Adamların işi malum sızmak ve gizlenmekYakın bir arkadaşım farklı bir meslekte,aynı sebeple görevden alındı.
%100 biliyorduk masumluğunu.
Şükürler olsun geçen hafta aklandı.
Demem o ki niye tedirgin oluyor ki zaten gerçekler ortaya çıkıyor.
Biliyorum kurunun yanında yanan yaşlarda var, sonra iadeleri yapılan da var ama, hiç alakası olmayan bir insan niye korksun?
Tedirgin olduğuna göre beklediği birşey olmalı bu bana normal gelmedi.
Bir insan sevgilisinden ayrılacak kadar kendini diken üstünde hissediyorsa altında vardır birşey.
olabilir takipte kalın bakalım adı çıkacak mı?Bu 26 nisan aciklari oldugu zaman telde konusuyorduk. Tesadufen ben de pc basindaydim haber siteleri acikti. Son dakika haberi olarak verildi. Ben sok oldum fazlaca sayiydi 11.000 civari. Sonra bu sakindi. Senin de ismin olabilir mi dedim olmaz dedi bana . isimlere bakmadan emindin. Olsa bir sey ararlardi dedi. İcime suphe dustu bu boyle olaylari onceden haber almis olabilir mi? Cok emin olarak ben yokumdur gibi davrandi. Acaba diyorum yakinda cikacak khk da isminin oldugunu mu ogrendi de simdideden bitirdi
Ben böyle düşündüm, konunun başından beriBu 26 nisan aciklari oldugu zaman telde konusuyorduk. Tesadufen ben de pc basindaydim haber siteleri acikti. Son dakika haberi olarak verildi. Ben sok oldum fazlaca sayiydi 11.000 civari. Sonra bu sakindi. Senin de ismin olabilir mi dedim olmaz dedi bana . isimlere bakmadan emindin. Olsa bir sey ararlardi dedi. İcime suphe dustu bu boyle olaylari onceden haber almis olabilir mi? Cok emin olarak ben yokumdur gibi davrandi. Acaba diyorum yakinda cikacak khk da isminin oldugunu mu ogrendi de simdideden bitirdi
Bu 26 nisan aciklari oldugu zaman telde konusuyorduk. Tesadufen ben de pc basindaydim haber siteleri acikti. Son dakika haberi olarak verildi. Ben sok oldum fazlaca sayiydi 11.000 civari. Sonra bu sakindi. Senin de ismin olabilir mi dedim olmaz dedi bana . isimlere bakmadan emindin. Olsa bir sey ararlardi dedi. İcime suphe dustu bu boyle olaylari onceden haber almis olabilir mi? Cok emin olarak ben yokumdur gibi davrandi. Acaba diyorum yakinda cikacak khk da isminin oldugunu mu ogrendi de simdideden bitirdi
Allah Allah, en azından bir yüz yüze konuşmalıydınız bence..
Bir de engelliyor
Yani bu sebepten sadece işten çıkarılsa ama herhangi bir iş bulup çalışsaydı kabul eder miydiniz? Daha derin şeyler varsa kabul etmeyeceğimi biliyor demiştiniz ondan. Yani bu konuya bulaşmış olması yeter gibi.
Eğer gerçekten bir şey yoksa bu kadar gerilmemeli zamana bırakmalı ama eğer panik bir insan değilse başka şeyler var demek ki ve korkması normal geldi bana.
Büyük ihtimal isimleri çıkabilir geçici olarak açığa alırlar herhalde.Universitede okurken evlerinde kalmis. Dersanelerindee calismis. Sonra da polis olmus. Bu cemaatin en cok torpillr alim yapttiigi donem girmis. Ama bana yedekten girdigini torpille girmedigini, butun iliskisi o dersaneye kadar olan kisimmis. Ondan sonra da hic isi olmamis. Ben de inandim guvendim
Eğer khk çıkana kadar iletişiminiz olmazsa sanırım o zaman öğreneceksiniz bu yüzden mi değil mi...
Universitede okurken evlerinde kalmis. Dersanelerindee calismis. Sonra da polis olmus. Bu cemaatin en cok torpillr alim yapttiigi donem girmis. Ama bana yedekten girdigini torpille girmedigini, butun iliskisi o dersaneye kadar olan kisim oldugunu soy
edi. Ondan sonra da hic isi olmamis. Ben de inandim guvendim
Durum çok ciddi yakınımı başına geldi insanın psikolojisi bozuluyor. Şuan ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar düşünsenize aralarında masumları da var ve örgüt üyesi gözüyle bakılıyor ne kadar kötü
sizin durumunuz çok kötüymüş umarım atlatmışsınızdır ... ne kadar oldu ayrılalı?
Ben bir daha iletisim kurmayacagim donmeyi de dusunmuyorum. Donerse de donmemesi icin butun iletisim yollarini tikadim. Boytle ayriligi haketmedim. Bunu bana yapmayacakti.
1 seneyi geçti .. o mutlu gibi ama ben hiç olamadım çünkü severek ayrıldık diye düşünüyorum ya hep onu bekledim. O ise şimdi başkasıyla aylardir. Allah'a havale ediyorum çöktüm ben içten içe canımı çok yaktı
Birgun gelecek o baskasi onu birakacak ozaman sizin yasadiginiz uzuntuyu yasayip sizi anlayacak.
Ben de ona bunu soyledim ama ben mucadele ruhumu kaybettim tukendim nasil is bulurum nasil calisirim yapabilecegim baska meslek yok dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?