Seven erkek gelecek korkusundan dolayi sevgilisinden vazgecer mi

Biliyorum kurunun yanında yanan yaşlarda var, sonra iadeleri yapılan da var ama, hiç alakası olmayan bir insan niye korksun?
Tedirgin olduğuna göre beklediği birşey olmalı bu bana normal gelmedi.
Bir insan sevgilisinden ayrılacak kadar kendini diken üstünde hissediyorsa altında vardır birşey.

L

Tek bir mesajla bitirdi aramadi bile.
Dun gece uzun konustuk soguktu ama sonra iyi kapattik konusmayi. Sabah soguk devam etti oglende ben ayrilmak istiyorum dedi. Neden dedim sebep benim dedi. Sonra da engelledi.

Allah Allah, en azından bir yüz yüze konuşmalıydınız bence..
Bir de engelliyor
Yani bu sebepten sadece işten çıkarılsa ama herhangi bir iş bulup çalışsaydı kabul eder miydiniz? Daha derin şeyler varsa kabul etmeyeceğimi biliyor demiştiniz ondan. Yani bu konuya bulaşmış olması yeter gibi.
Eğer gerçekten bir şey yoksa bu kadar gerilmemeli zamana bırakmalı ama eğer panik bir insan değilse başka şeyler var demek ki ve korkması normal geldi bana.

Tanıdıklar içinde böyle atılanlar oldu , hepsi söylediklerine göre masum sonuna kadar , ama kamera kayıtları incelendiğinde biri darbe gecesi askerleri içeri almış , biri teçhizat sağlamış vs . Artık kimseye çok da güvenmiyorum ben bu konuda. Adamların işi malum sızmak ve gizlenmek

Bu 26 nisan aciklari oldugu zaman telde konusuyorduk. Tesadufen ben de pc basindaydim haber siteleri acikti. Son dakika haberi olarak verildi. Ben sok oldum fazlaca sayiydi 11.000 civari. Sonra bu sakindi. Senin de ismin olabilir mi dedim olmaz dedi bana . isimlere bakmadan emindin. Olsa bir sey ararlardi dedi. İcime suphe dustu bu boyle olaylari onceden haber almis olabilir mi? Cok emin olarak ben yokumdur gibi davrandi. Acaba diyorum yakinda cikacak khk da isminin oldugunu mu ogrendi de simdideden bitirdi

olabilir takipte kalın bakalım adı çıkacak mı?

Ben böyle düşündüm, konunun başından beri

Eğer khk çıkana kadar iletişiminiz olmazsa sanırım o zaman öğreneceksiniz bu yüzden mi değil mi...

Universitede okurken evlerinde kalmis. Dersanelerindee calismis. Sonra da polis olmus. Bu cemaatin en cok torpillr alim yapttiigi donem girmis. Ama bana yedekten girdigini torpille girmedigini, butun iliskisi o dersaneye kadar olan kisim oldugunu soy
edi. Ondan sonra da hic isi olmamis. Ben de inandim guvendim

Durum çok ciddi yakınımı başına geldi insanın psikolojisi bozuluyor. Şuan ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar düşünsenize aralarında masumları da var ve örgüt üyesi gözüyle bakılıyor ne kadar kötü

Büyük ihtimal isimleri çıkabilir geçici olarak açığa alırlar herhalde.
Allah suçsuz olanların yardımcısı olsun.

Eğer khk çıkana kadar iletişiminiz olmazsa sanırım o zaman öğreneceksiniz bu yüzden mi değil mi...

Ben bir daha iletisim kurmayacagim donmeyi de dusunmuyorum. Donerse de donmemesi icin butun iletisim yollarini tikadim. Boytle ayriligi haketmedim. Bunu bana yapmayacakti.

O kadar masumun içinde bunlar da küçük sayılmıyor ki.. Tedirgin olabilir.
Ama bundan fazlası da olabilir tepkilerine bakılırsa... Haberim olurdu dediğine göre daha önce haber de almış olabilir dediğiniz gibi.

Ben komsumun basina hirsizlik gelse kendimi suclu hissetmem biliyorumdur o hirsizin ben olmadigimi ve de korkmam beni sorguya vs alsalar da var bir sey takipte olacagm ama khklari kendisjni degil. Boyle akil disi orgute uyeyse de siler atarim bpyle olusjmlara oldum olasi karsiydim

sizin durumunuz çok kötüymüş umarım atlatmışsınızdır ... ne kadar oldu ayrılalı?

1 seneyi geçti .. o mutlu gibi ama ben hiç olamadım çünkü severek ayrıldık diye düşünüyorum ya hep onu bekledim. O ise şimdi başkasıyla aylardir. Allah'a havale ediyorum çöktüm ben içten içe canımı çok yaktı

Ben bir daha iletisim kurmayacagim donmeyi de dusunmuyorum. Donerse de donmemesi icin butun iletisim yollarini tikadim. Boytle ayriligi haketmedim. Bunu bana yapmayacakti.

Daha düzgün bir iletişim kurabilirdi sizinle..
Hayırlısı olur umarım...

Birgun gelecek o baskasi onu birakacak ozaman sizin yasadiginiz uzuntuyu yasayip sizi anlayacak.

Ben de ona bunu soyledim ama ben mucadele ruhumu kaybettim tukendim nasil is bulurum nasil calisirim yapabilecegim baska meslek yok dedi.

Başka meslek yapamam falan fasafiso. Üniversite mezunu insanlar is bulamayip 2 3 sene arayip direnip en sonunda ne alakasiz islere giriyor da yapiyorsa; nice zenginlikler gormus is adamlari isi batirip herhangi bir sekilde bir yerde calisip belki 40 yasindan sonra yeni is ogrenip ufak tefek basit demiyor calisiyor hayatta kaliyorsa bunu bahane etmek cok yersiz.

Iki ornek vereyim. Biri dolandirildi isi batti. Krediyle bir kamyonet aldi. Kahvede oturuyorlar is olunca cagriliyorlar gunluk is. Az para demeyin. 3 cocugu zar zor da olsa bu isten okuttu.
Digeri bir is haninda 4 metrekare yerde simit cay oralet satiyor. Cocuguna ekmek getiriyor faturasini oduyor mu? Evet. Bitmistir...

Demekki illa armut pis agzima dus bir is degil mucadeleci emekci bir yapi lazim. O da bu kiside yokmus uzgunum.

Beni de annem hasta ben askere gideceğim seni üzerim artık psikolojim iyi değil deyip terkeden biri olmuştu. 2 haftaya kalmadan eski kız arkadaşıyla barışıp mutlu mesut yaşadılar ahahahah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…