• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seven Erkek Nasıl Anlaşılır ?

Gözlerinden anlaşılır ki. Boş boş bakmıyosa gözlerinin içi parliyosa seviyodur

Bu konuyu @FmaElric Z zipzip @benzemezkimsesana ve kendim için açıyorum kızlar :)
Tecrübeli olanlar yardım lütfen.
Misal ben 2 sevgilimde de beni sevdiklerini sanmıştım.
Yanıldım.
Nasıl anlaşılır ?
Kırmaktan korkar, değer verir. Yüzün gülsün diye imkanı yoksa bile birşeyler yapmaya çalışır, üstüne titrer, derdinle ilgilenir vs vs :)

(Söylemeden edemiycem.)

Ne zaman sizin nicki görsem "sümme Haşaaa!" diyesim geliyor. :/
Duvarlar inledi kahkahamdan .
Ay çok hoşsunuz
Allah yüzünüzü güldürsüüün
Bunu profilime mi yazsam , ne yapsam ? :KK53::KK53::KK53::KK53:

Bu konuyu @FmaElric Z zipzip @benzemezkimsesana ve kendim için açıyorum kızlar :)
Tecrübeli olanlar yardım lütfen.
Misal ben 2 sevgilimde de beni sevdiklerini sanmıştım.
Yanıldım.
Nasıl anlaşılır ?

Kaybetme korkusu...

Abartısız övgüler... (Saça başa değil, samimi takdirlerden bahsediyorum)

Sağlığınız ve ailenizle alakadar olma.

Gerçekçi gelecek planları. (Herkesin ilişkisinde olan türden değil, ikinize özel)

Laubali davranmama, saygıya dayanan mesafe.

Kriterler uzar gider...

Ama bir "beni amma da çok seviyor" dediğiniz bir de "acaba seviyor mu" dediğiniz adamdan korkacaksınız.

Çünkü bir şeyler ters gidiyordur... :ssz:

Her şeyi yapar,herkesi göze alır,geçmişi siler,yalnız sen olursun hayatında...aşk karşılıklı olunca güzel bence iki tarafta emek verip seviyosa o zaman değiyor her şeye..bir de bunlar zaman alıyor,bizim ki bir bucuk yıl sürdü birbirimize acılmamız :)))

Seven erkek diye bisey yoktur bana gore. Oynamasini iyi bilen erkek vardir.
Kimi beceriklidir saman altından su yürütür ama bakarsin saf salak asik gibidir.
Kimi de eline yüzüne bulastirir.

Kaybetme korkusu...

Abartısız övgüler... (Saça başa değil, samimi takdirlerden bahsediyorum)

Sağlığınız ve ailenizle alakadar olma.

Gerçekçi gelecek planları. (Herkesin ilişkisinde olan türden değil, ikinize özel)

Laubali davranmama, saygıya dayanan mesafe.

Kriterler uzar gider...

Ama bir "beni amma da çok seviyor" dediğiniz bir de "acaba seviyor mu" dediğiniz adamdan korkacaksınız.

Çünkü bir şeyler ters gidiyordur... :KK14:
saygıya dayanan mesafe bizde ilk başlarda vardı sonradan kaybettik ama tartışırken ki sözlerin hiç birini ciddiye almıyoruz,yoksa içinden çıkılmaz

Direkt hissedersin zaten bir şey varsa.

İstemem yan cebime koy diyorsa, o ayrı. :KK53:

Ne yapmaya calistiklari belli mi sanki.

Not : İki saattir msj atar belki diye bekliyorum bugünde atmadin zalimsin .

Eğer siz yanında yokken sizinde seveceğiniz bir şey yediyse, akşam eve gelirken size de alır, getirir. :)
Birkaç gün arka arkaya görüşememişseniz, kışın en soğuk günü de olsa, evinizin önüne gelir. Sizde cama çıkar izlersiniz..
Kimseye ezdirmez, laf ettirmez, ailesi de olsa, arkadaşı da olsa farketmez. Ama ailesini de korur, kollar, kimseye sırtını dönmez, annesine babasına her zaman sahip çıkar.
Alışverişe gittiğinde elini korkak alıştırmaz. Sepete ne bulursa atar. :)
Kendisine 1 alıyorsa, size 3 alır.
Çalışkandır, ekmeğini taştan çıkarır, elinden her iş gelir.
Az biraz dağınıktır ama yine de siz yorgunken ya da hastayken elinden ne geliyorsa yapar.
Sabahları evde kahvaltı yapmak ister, evden çıkarken asla öpmeden gitmez.
Evin içerisinde yapılması gereken tamirat-tadilat işi varsa, siz söylemeden yapar.
Televizyonda bebiş reklamı görünce sizden önce atlar, ne tatlı bebiş diye sever, yüzünde gülücükler açar.
Maddi manevi nesi varsa sizindir, bilirsiniz. Para konusunda her zaman eli açıktır ama eğer parası yoksa da bugün dışarı çıkmayalım aşkım, param yok diyecek kadar özgüven sahibidir.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. :)

Z zipzip bu sorum sana : adamın yaşı kaç? :cool:

konu sahibi arkadaşım, ben nasıl anlaşılırı şöyle açıklamak isterim ki "kadınlar hisseder" yani kalıplara sokarak anlatamayacağım ama karşındaki insanın ilgisi olup olmadığını hissedebilirsin diye düşünüyorum. Tabii taktik uygulayan, duygularını net ifade edemeyen biriyse bilemem:KK25:

Ben hayatımda bi tane samimi seven erkek tanıdım. Onu da ben sevemedim. Bi tane de çok tecrübesiz, benim için çok acı bi ilişki yaşadım. Onun hiç sevmediğini de düşününce iyiden iyiye anlıyorum şimdi. Şunu söyleyeyim, seven insan sana yazmaya çekiniyor, kafasında binbir türlü şey kuruyor, düşünüyor, sen nasıl bulursun bunun üzerinde düşünüyor, sana saygı duyuyor, incinmeni istemiyor. Bunlar çok genel tabirler ama bunları derinden derinden hissettiriyor sana. Bütün arkadaşlarına senden bahsediyor, hayatını sen merkezli yaşıyor, üstelik sen sevmesen karşılık vermesen de ve onun çevresinde gayet güzel donanimli kizlar olduğu hâlde seni sevmekten vazgeçmiyor. Senin bi ozelligin oldugu icin degil, o seni istedigi icin, bunu da hissediyorsun. Yüzündeki ufacık çizginin neden olduğunu bilmek istiyor mesela, bunu ona anlattiğin için teşekkür ediyor sana. Söylemek istediklerini şarkılara yansitiyor, sen hasta olsan, bütün gece elinde telefon seni bekliyor. Kıyamıyor seven erkekler. İncitemiyor. Bir de bence, bir kadını çok sevebilen bir erkek annesinden çok sevgi görmüştür. Bu benim gözlemim, bana göre olan bişey, istisnalar vardır tabi.
Sevmeyen erkek, seni kırmaktan çekinmez. Bana vazgeçilmez değilsin diye günde üç kere hatırlatıyordu söz konusu şahıs mesela. Seninle herhani bişeyin için zaman geçirir, güzelliğin olabilir ya da bulunduğun konum, değişir. Bunu da hissedersin. Sana ait şeylerle o övünür çünkü başkasına. Bencilce davranır, plânları kendine göre yapar, senin tatlı heyecanın onun gözünde salaklıktır. Aklı eskiye gider, aklı yeni gördüğü kızlara gider, aklı spor salonunda tanıştığı güzel kızı nasıl buluruma gider, aklı senden başka herseye gider.
Böyle işte. Biz salak kizlar, hırs yaparız. Değiştirmek isteriz, bizi sevsin isteriz, biz çok sevince düzelecek zannederiz. Hissedilmesi normal, uygulamaya geçirilmesi tehlikeli duygular bunlar. Bi hoşçakala sığdırabilmeli hepsini, vakti gelmişse.

Ya ben her seferinde de hissetmiştim sevgilerini. :S

Back
X