• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seven insan çiçek almaz mı?

Bn çiçekle sevgi ölçmüyorum ki. Her kadın çiçek almak ister.ilişkinin başında kadın değil erkeğin bu tür şeyleri düşünmesi lazım.
Bu kadar beklentisiz kadının bir araya toplanmasına da çok şaşırdım.
Siz ne aldınız ona?

Almaz şekerim almıyorr! Almasın valla.
Yani inan eşime o kadar çok "çiçek al, çiçek alsana,neden çiçek almıyorsun, çiçek istiyorum" dedim ki, adam yıldı aldı sonunda. "Sırf sen sus diye aldım, ömrümü çürüttün" diye eklemeyi ihmal etmedi tabi. Çok mu hastayım çiçeklere? Yooo özendim napim.
Hayır işin kötüsü bir kere böyle yaptık ya, artık ne özel gün varsa kapıyor buketi geliyor. Bana sıkıntı geldi artık, " eheheh aşkım sana çiçek aldım, en birinci koca benim di mi" diye sırıtıyor bir de utanmaz. Her doğum günümden 1 hafta önce ayarı vermeye başlıyorum ne istediğime dair, benimki hop çiçek. ( tost makinesi, çorap, kısa parliament, kendi arabasına uyumlu sparco direksiyon ve çelik jant da efsane hediyeleri arasında.) Birinin doğumgünü var atıyorum, ne alalım diyorum hop "çiçek alalım yea".Falancanın morali bozuk galiba, güzellik yapalım..Aaa o da nesi? Benim ki çiçek sepetinde gezinmeye başlıyor.
Hay istemez olaydım. Adam çiçek fetişi oldu.
Bence hiç deme bişey almasın. Önünü alamıyorsun sonra.

Bende çok severim ve isterim. Çiçek alıp sevgilisine veren bi erkek cesaretlidir merhametlidir ve gerçekten seviyordur.... böyle erkeği kim sevmezki :) başka bir erkekten yani kuryeden almak istemem ama... yani siparişle gelen çiçekler çok saçma :p biz annemize çiçekleri ellerimizle vermiyormuyuz, sevgiyle gözlerine bakarak.. Yani sevdiğinden emin olan erkek te böyle yapar.
Belki bigün buluştuğunuz an espriyle merakla , bakayım arkanda çiçek mi var yoksa? diyip uyandıranilirsin onu. 2 gün sonra almazsa odun olduğu tescillenmiş olur:KK53:

Henüz 2 aylık bi ilişkimiz var. Ben mi acele ediyorum bilmiyorum ama bana hiç çiçek almadı.
Sürekli beni sevdiğini söylüyo ama bu tür süprizler hiç yapmıyo.
Bu yaşa kadar hiç sevgilisi olmamış. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum diyo.
Ama sürekli ben mi çiçek al, süpriz yap dicem :KK43:
onun düşünmesi gerek süprizi. ama sadece çiçekle de sevgi ölçülmez:(

Almaz şekerim almıyorr! Almasın valla.
Yani inan eşime o kadar çok "çiçek al, çiçek alsana,neden çiçek almıyorsun, çiçek istiyorum" dedim ki, adam yıldı aldı sonunda. "Sırf sen sus diye aldım, ömrümü çürüttün" diye eklemeyi ihmal etmedi tabi. Çok mu hastayım çiçeklere? Yooo özendim napim.
Hayır işin kötüsü bir kere böyle yaptık ya, artık ne özel gün varsa kapıyor buketi geliyor. Bana sıkıntı geldi artık, " eheheh aşkım sana çiçek aldım, en birinci koca benim di mi" diye sırıtıyor bir de utanmaz. Her doğum günümden 1 hafta önce ayarı vermeye başlıyorum ne istediğime dair, benimki hop çiçek. ( tost makinesi, çorap, kısa parliament, kendi arabasına uyumlu sparco direksiyon ve çelik jant da efsane hediyeleri arasında.) Birinin doğumgünü var atıyorum, ne alalım diyorum hop "çiçek alalım yea".Falancanın morali bozuk galiba, güzellik yapalım..Aaa o da nesi? Benim ki çiçek sepetinde gezinmeye başlıyor.
Hay istemez olaydım. Adam çiçek fetişi oldu.
Bence hiç deme bişey almasın. Önünü alamıyorsun sonra.
Bence çok doğru şeyler yazmışsınız. Bişeyi yap diyince de abartıyolar. Demesem hiç yapmıcak biliyorum. Bnde önem veriyorum böyle şeylere.

Bi kere bişey yapsa ben de karşılığını veririm. Ama önce o yapsın istiyorum

Henüz 2 aylık bi ilişkimiz var. Ben mi acele ediyorum bilmiyorum ama bana hiç çiçek almadı.
Bu yaşa kadar hiç sevgilisi olmamış. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum diyo.
Ama sürekli ben mi çiçek al, süpriz yap dicem :(
cicek almayi bilmemesi de enteresan.. sevgilisi olmamis da hic dizi film filan da mi izlememis..

Ama sürekli ben mi çiçek al, süpriz yap dicem :KK43:

Eşimle 6 senedir evliyiz, 5 sene flört ettik toplasan 3 ya da 4 defa çiçek almıştır.
Allah başka dert vermesin. Takılacak bir şey değil.

Az dizi izle geçer . Ne çiçeği ne süprizi ? Boncukmu oynatıyorsunuz , insan ilişkisimi ...

Senin ki tam odunmuş, Hepimizin sevgilisi kocası o kadar çok çiçek alıyor ki, evlerimiz botanik bahçesine döndü. Allah aşkına sevgi bununla ölçülebilir mi ya. Kaç tane erkek dürtülmeden romantik bir adım atıyor ki zaten. Çiçek alsa, bu seferde ayyy.. boğuyor beni olur:KK51:

Herkes çiçek almayı sevmez ki. 3 yıla yakın bir ilişkim var ve nadiren kendi isteğiyle aldı. Onun dışında da şakayla karışık ben istedim hatta çiçekçiden bana seçtirdi çiçekleri o derece fikirsiz bu konuda :) ben çiçekleri çok severim ama asla sevgisini bununla ölçmem. Eğer çiçeğe çok hasret kalırsam da şakayla bir yolunu bulup söylerim çünkü bilirim yarimin aklına gelmez hiç :)

Bu da yeni moda, bana çiçek al, şunu yap bunu yap, sen dedikten sonra ne önemi var ki? Çok komiksiniz gerçekten.

Bn çiçekle sevgi ölçmüyorum ki. Her kadın çiçek almak ister.ilişkinin başında kadın değil erkeğin bu tür şeyleri düşünmesi lazım.
Bu kadar beklentisiz kadının bir araya toplanmasına da çok şaşırdım.

Yoo, ben çiçek sevmem. Gereksiz de bulurum açıkçası kendi adıma. Sevgilim elinde çiçekle gelse "ayy sağol hayatım" der, çiçeği eve götürür bir kenara koyarım. Bana anlamsız geliyor çiçek.

Siz sevgiyi çiçekle mi ölçüyorsunuz? Öyleyse siz de hiç çiçek almadığınıza göre siz de sevmiyorsunuz.

Hayat romantik komedi filmi değil. İlişkilerinizde bu havayı aramayın.
ya walla hiç dertten acıdan anlamıyosunuz . Okudum içim parçalandı . Çiceksiz süprizsiz bir hayat allah kimseye vermesin ben yaşadım ordan biliyorum .

Benim eşim bir ara abartmıştı ben hiç sevmem çiçek ..Hangi tür olursa olsun bir türlü anlam veremiyorum ,hiç hoşuma gitmiyor açıkçası ..Gereksiz buluyorum ona verilen parayı ki az buz tutmuyordu getirdikleri hepsi kucağım kadar ...Sonra bir gün kırmızı gül getirmiş 25-30 tane falan ayyyyyy ne arabesk geldi ,tiksindim..Dedim ki kırolar gibi bana kırmızı gül alma en nefret ettiğim şey yazık günah bak atarım bunları ben de ne odunmuşum yaaa :KK53::KK53::KK53: Ama kırmızı gül ne yaa ıyyyy:KK67:

Back
X