- Konu Sahibi dengesiz_59
-
gene yaptığı bir kısanclıgın ertesı gunu ayrılma noktasına gelmısken bu meselelerı konustuk...onu sevmesem onunla olmayacagımı sevdığım için beraber oldugumu, sureklı bana onu aldatıcakmısım gıbı yaklasmamasını söyledim...kendısıne doğru yaptığı ben böyleyim diyor kıskanıyorum dıyor ...1 cocugum var cok küçük değil ama genede sırf onun psıkolojısı ıcın sabredıyorum...
eşim dindar bir insan bir cok kişiye göre hatta arkadaslarıma göre cok ıdeal bir eş..evde yardım eder cocugun bakımına yardım eder..alışverışte sınırlamaz v.s v.s. ama su ıyı huylarının hepsı bertaraf oluverıyor gözümde bir anda...
8 yıllık evliyim.eşime göre sosyal bir insanım,zira evlenmeden öncede cok sosyaldım...evlendım tesettüre girdim yaşamak istediğim hayatı yaşıyorum Allah a şükür..velhasıl eşim artık beni cok bunaltıyor artık adına kıskançlık diyemiyorum ben...annemlere gidiyorum ben ordayken oraya misafir geldi diyelim eger içlerinde erkek varsa yandım ben ki yaşı öenmli değil mesafesı önemli değil erkek olmasın(kaldıkı erkeklerın yanına cıkmıyorum cıkıcak olursamda tesetturumle cıkıyorum)
bir arkadasımın dukkanına ugruyorum eşimde tanır bu kişileri (telefonlada sureklı rapor verırım surdayım buraya ugradım)ama genede söylemeden beni takıp eder
arkadaslarla istanbul zıyaretı yapmak ısterız, hemen hemen 15 bayan ama arabada bir erkek var dıye ki tanıdıgı bırıdır ızın vermez...
6 senedir evde pc var sureklı msn nımı takıp eder kımle konusuyorum kıme yazıyorum dıye (ki hiç erkek yoktur kişi listemde)facebook demeyın bosanma sebebidir açılması...
bunun gıbı bır cok konu...sabredeyım dıyorum nereye kadar bılmıyorum[/QUOTE
Bence esınız sızın sabrınızı denıyorsıze karsı hataları vardır.....sız onları bılır duyarsınız dıye kımseyle gorusturmuyor göz hapsınde tutarak bunu engellemeye calsıtıgını dusunuyorun cunku etrafımda yasadıklarımdan bunu ogrendım!!!!!yoksa sızı kıskandıgından degıldır...yanlış anlamayın kıskanılmayacak bırı oldugunuzu dusundugumde degıl aman uyarı almıyayımda !!!!!) herkesın bır guzellıgı mezıyetı vardır sızınde oyle oldugunuzu dusunuyorum ama esınız huysuzluk yaparak sızı bunaltarak ayrılmak da istıyor olabılır!!!bır cok erkek bu yontemı kullanmakdaymış boyle oldugunu cevremde gordum bu yuzden nacızane fıkrımı yazmak ıstedım.....allah sabrınızı daım etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?