- Konu Sahibi dengesiz_59
-
Bu dereceye kadar varmış kıskançlık sadece özgüven eksikliğini değil, karşısındaki kişiye karşı da güven problemi yaşadığını gösterir ve çok önemli bir sorundur. Kesinlikle karşına alıp konuşmalısın diyeceğim ama biliyorum ki, bu kadar şeyi yapan bir insan hatasını da kabul etmeyecek ve düşüncelerini açıkça dile getirmene izin vermeyecektir. O yüzden sen eşini en iyi tanıyan kişi olarak, nerede ne zaman bunu ne şekilde konuşabileceğine dair oturup düşünmeli ve her şeyi netliğe kavuşturmalısınız. Kaldı ki evlisiniz yani :)
Bence kiskanclik degil guvenmemezlik... Esinizle mutlaka konusmaniz lazim, boyle baski nereye kadar, kim dayanir ki
cevaplarınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar..evet dışa vuramadığı bir güven eksikliği olabilir ya da öncesinde cok fazla bayanla diyalog! halinde olmuş kendısı bıraz hızlı yaşamıs bunada bağlıyorum bazen..
ama bende oluşturdu sağolsun o güven eksikliğini, yanlışlıkla tanıdık bile olsa erkekli bir ortama girerım de duyar diye içim içimi yiyor artık...şimdi konuşmuyoruz kendisiyle gene..bahsettiğim istanbul gezısıne sırf hoslanmadığı bir erkek de bızımle gelıcek diye (gelen beyde arkadaslarımızdan birisinin eşi) izin vermiyor bana...birde gıdıp arkadaslarıma anlatıyor ben razı değilim gitmesine benden ızınsız gıdemez dıye...benımle konusup çözmediği sorunu arkadaslarımla paylaşıyorhaklıymıs gibi birde...
işi sebebiyle zaten sürekli bayanlarla görüşüyor..o yaparsa sorun yok, ben yapamam ona göre...
Daha önce de söyledim,kaale almadınız ama olsun.
Kişi kendinden bilir karşısındakini.
Ne yapacağımı bilmiyorum..halim bu...evlenirken işimide bırakmak zorunda kaldım..şimdi bir işim yok bir çözüm bulsam aılemle beraber olmalıyım...yanımda olurlar evet ama sımdıden sonra onlarla kalamam kendi ayaklarım uzerınde ıse nasıl dururum bilmiyorum..
Bir zamanlar bende bu dertten müzdaribtim eşim o kadar abartmıştı ki iki kat perdenin önünden geçme gölgen dışarı vurur derdi
ama zamanla geçti şimdi sadece dikkatli ol der
umarım seninki de geçer Allah sabır versin canım
istanbul gezısıne sırf hoslanmadığı bir erkek de bızımle gelıcek diye (gelen beyde arkadaslarımızdan birisinin eşi) izin vermiyor bana...birde gıdıp arkadaslarıma anlatıyor ben razı değilim gitmesine benden ızınsız gıdemez dıye...benımle konusup çözmediği sorunu arkadaslarımla paylaşıyorhaklıymıs gibi birde...
8 yıllık evliyim.eşime göre sosyal bir insanım,zira evlenmeden öncede cok sosyaldım...evlendım tesettüre girdim yaşamak istediğim hayatı yaşıyorum Allah a şükür..velhasıl eşim artık beni cok bunaltıyor artık adına kıskançlık diyemiyorum ben...annemlere gidiyorum ben ordayken oraya misafir geldi diyelim eger içlerinde erkek varsa yandım ben ki yaşı öenmli değil mesafesı önemli değil erkek olmasın(kaldıkı erkeklerın yanına cıkmıyorum cıkıcak olursamda tesetturumle cıkıyorum)
bir arkadasımın dukkanına ugruyorum eşimde tanır bu kişileri (telefonlada sureklı rapor verırım surdayım buraya ugradım)ama genede söylemeden beni takıp eder
arkadaslarla istanbul zıyaretı yapmak ısterız, hemen hemen 15 bayan ama arabada bir erkek var dıye ki tanıdıgı bırıdır ızın vermez...
6 senedir evde pc var sureklı msn nımı takıp eder kımle konusuyorum kıme yazıyorum dıye (ki hiç erkek yoktur kişi listemde)facebook demeyın bosanma sebebidir açılması...
bunun gıbı bır cok konu...sabredeyım dıyorum nereye kadar bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?