sevenin ahı tutar mı gerçekten...

kabardinka85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
250
5
46
39
Adana
hikayemi daha önceki topiğimden ( http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...m-aynilarini-yasatirmi-onlara-bitirdiler.html) biliyorsunuz arkadaşlar...hala ah etmeye devam ediyorum çünkü hala içim acıyo aklıma geldikçe, gittikçe iyi oluyorum derken yine başa sarıyorum...Allah'ım bir an önce alsın bütün acılarımı ve kırgınlıklarımı içimden...ama asla affetmiyorum Allah'ım nasıl biliyosa öyle yapsın...

Son düzenleme:
benim basima aynisi gelmisti sevdigim erkek hatta gelip beni istemisti ama istemeden sonra cok degisti, ve okdar üzülmüstümki üzüntüden dolayi hastaneye kaldirildim cünkü nefes alamiyordum, ama öyle bir ah ettimki hala tutuyor, allahindan buluyorlar hemde ailece, seni sevseydi ve deger verseydi bu duruma gelmezdim canim

allah sabir versin insallah bu günler de gecer ve hatta sonradan gülersin ben neden bu kadar cok üzülmüsüm diye

Canım hiç kimsenin yaptığı yanına kalmaz.Bu dünyanın bide öbür tarafı var.

berlin86, üzüldüm canım inşallah iyisindir şimdi, ben 3 yıldır çekiyorum cehennemle cennetin ortası gibi şimdi hayatım, bana çok ettiler...Allah biliyo...ağlamadığım duvar dibi kalmadı, o ylların dili olsa da konuşsa, yatağımın yastığımın, o sabah ezanları çok şahit oldu gözyaşlarıma...

Canım hiç kimsenin yaptığı yanına kalmaz.Bu dünyanın bide öbür tarafı var.

rosemarry, inşallah kalmaz ne diyim ki...hala neresinden tutsam da hayata sarılsam diye düşünüyorum, mutluluk nedir bilmiyorum ben tadını çoktan unuttum...Ölmekten hiç korkmuyorum biliyor musun, sanki herşeye doymuş herseyi hakkıyla yasamıs yaşlı bir kadın misali((((((((

ben atlattim sükür ve simdi yaklasik 2 senedir evliyim ve esimi cok seviyorum, eger o hiyarla evlenseydim, hayatim cehennem olurdu, ama allahim yüzüme güldü ve hayatim esimin yaninda cennet bahcesi gibi, simdi bazen dügünlerde görüyorum o kisiyi öküzün trene baktigi gibi bakiyor o ve ailesi, hatta feryat ediyorlarmis keske onu alsaydik diye...
ama inan bana sende allahin sevgili kulusun ki bu hiyardan kurtuldun... simdi belki daha sevinemezsin ama yakinda dersin bwnim dedigimi

Seni çok iyi anlıyorum canım.Geçen sene benimde başımdan böyle buna benzer bi olay geçmişti.Aynı senin gibiydim.Senin söylediklerini söylüyordum.Ölmek istiyordum.Hiç mutlu değildim.Hayattan hiç bişeyden zevk almıyordum.Sürekli ağlıyordum.Ama sonra düşündüm ki bu hayat böyle geçmez.Daha neler yaşıcaksın neler görceksin.Karşına neler çıkıcak neler.Mutlaka bi yerlerden başlamalısın.Tutunman gerek.Biliyorum hiç kolay değil ama kendini üzme.Toparlanmaya çalış canım.Dediğim gibi ahı alınanların ahı yerde kalmaz.Allah'a havale et.

ben de diyorum hep inşallah öyle bir zaman gelir ki keske bu kızı alsaydık derler, bak o topiğimi oku neler yaptıklarını anlarsın...iyi olmana sevindim Allah mutluluğunu daim etsin canım...

Acın Bitmiyor Anladım da..
Bu Kadar Ah, Senin Başına Bir Şey Getirecek Allah Korusun...

ben de diyorum hep inşallah öyle bir zaman gelir ki keske bu kızı alsaydık derler, bak o topiğimi oku neler yaptıklarını anlarsın...iyi olmana sevindim Allah mutluluğunu daim etsin canım...

okudum ve hala soklardayim canim ja bu kadar da olmaz diyorum yuh yani sen ona sadece bir sevgili degilde resmen ailesi olmusun ve bu böyle bir .kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk.lik yapiyor, inan bana allahindan bulacak bir gün ve geriye bakip keske okadar üzmeseydim diyecek, ama ozamana kadar tren gardan kalkmis olcak, senin her damla gözyasina o kurban olsun canim

daha kac konu acacaksin onun icin, artik vay be ne adammis demeye basladim..
gidip bir uzmandan yardim almalisin bence, bir an önce hayatina bir yön vermelisin..
vücudunda bir virus var ve sen tedavi edilmedigin sürece o virus seni daha cok mahvedicek..
bak o hayatini kurdu ve mutlu mesut yasiyor, peki sen niye hala onu düsünüyorsun?
ah etmek yerine ondan nasil kurtulurum, nasil unuturum diye düsünmen daha iyi olur aslinda..

Benim nisanlim gecen sene sevgiliyken beni cok uzmustu.
Hatta bir kac defa keske ellerin kirilsaydida ellerimi tutmasaydin diye beddua ettim.
Yaztatilinden once hali saha maci yapiyor veee bilegi kiriliyor.
Gece agridan uyuyamadigi icin defalarca aramisti beni,
nasil aci cektigini duydum. Ha tabi tesadufde olabilir.
Bu yaz nisanlandik ama hala beni uzmeye devam ediyor.
Allah sonunu hayir etsin. Ciddi ciddi nisani atmayi dusunuyorum,
ama cesaretim yok. Ne yapacagimi sasirmis durumdayim

Bu arada bilegi kaynamasi gerektigi gibi kaynamamis,
ameliyat olmasi lazimmis..

Son düzenleme:

düşünmüyor değilim yardım almayı, en kısa zamanda hatta...ne adammış demene gerek yok, adam değilmiş demen daha iyi olur. Pek de mutlu mesut değil be canım, kadir gecesinde rüyamda görmüştüm onu nişanı attım diyodu bana sonra uyandım, birkaç gün sonra öğrendim ki gercekten atmış.hatta 9 eylül doğum günümdü defalarca aradı açmadım, evimin önünden geçti arabayla bakmadım.ama gecen hafta geri barısmıslar, sadece çok tedirginmiş, hem istiyomus kızı hem de hiç içime sinmiyo beni aldatır bu kız falan dıyomus...bu daha hiç bişe değil o bana neler yaşattı uykularımı kaçırdı, gözümünyaşı dinmedi.Ben onu çok sevdim o beni hep sırtımdan vurdu, ben de hep tedirgindim.Şimdi aynı şayleri belki o da o insandan görecek.kim bilir Allah bilir...

sevenin ahı kesinlikle tutar arkadaşım da bu kadar beddua edersende yine gelir senin başında dolanır.. en iyisi Allah a havale et.. Allah ından bulsun her kimse..

Son düzenleme:

Valla canım üzmüş ya seni Allah şifa versin diyesim gelmedi...Çeksinler ya ne ettilerse noktası virgülüne çeksinler...Benim annem de çok ağladı benim halime...onlar da ağlasın...yazık değil mi bizlere...Nişan atma işini sen daha iyi bilirsin, ne desem boş, terzi kendi söküğünü dikemezmiş benim ki de o hesap, bunun daha evliliği var olmuyosa yıpratma kendini kardeşim...

sevenin ahı kesinlikle tutar arkadaşım da bu kadar beddua edersende yine gelir senin başında dolanır.. en iyisi Allah a havale et.. Allah ından bulsun her kimse..

bu kadar beddua edersem başımda mı dolanır, beddua neden var? ya da insanlar neden beddua eder...Ben kan kustum ya, niye etmiyim ki...

bu kadar beddua edersem başımda mı dolanır, beddua neden var? ya da insanlar neden beddua eder...Ben kan kustum ya, niye etmiyim ki...

Beddua edersin bi iki ama artık kaç kez konu açmaya gerek yok. Bunu bu kadar kafaya takmaya da gerek yok. Boş işler bunlar. Sen kendin için iyi dualar et bence başkalarına beddua edeceğine. Zararın sadece kendine çünkü.

Ikimizinde hakkinda hayirlisi olsun insallah.
Erkekleri anlamak gercekten zor, sacini supurge edersin, yinede anlamazlar seni.
Gun olur devran doner, insallah akillari baslarina gelir, yada omur boyu vicdan azabindan perisan olurlar.
Her kendini mutsuz hissettiklerinde akillarina bizi uzmeleri gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…