- Konu Sahibi kabardinka85
-
Ikimizinde hakkinda hayirlisi olsun insallah.
Erkekleri anlamak gercekten zor, sacini supurge edersin, yinede anlamazlar seni.
Gun olur devran doner, insallah akillari baslarina gelir, yada omur boyu vicdan azabindan perisan olurlar.
Her kendini mutsuz hissettiklerinde akillarina bizi uzmeleri gelsin.
ahlar kalpten gelir, acıyor yapabileceğim hiç birşey yok...
Sen Beddua Edip Kalbini Kirletme, Allah Senin Sesini Duymuyor mu Sanıyorsun ??
Unutma Hiç Bir Canlı İyi veya Kötü Ettiğini Bulmadan Zaten Bu Dünyadan Göç Etmeyecek..
Beddua edeceğine, "Allahım içimdeki bu yangını söndür" de. Ben öyle diyorum. İçimdeki nefreti, ahı söndürmesi için bu yangını söndür diyorum. Bırak gitsin ne hali varsa görsün. Elbet bir gün ahın çıkar ama fazla beddua etmek yersizdir ve sana uğursuzluktan başka bir şey getirmez. Beddua var diye, bu onu çok kullanman gerektiği anlamına gelmiyor. Peygamber efendimiz ve Rabbimiz sevmez öyle şeyleri. Sen içinden düşünüp her ağladığında, oof ahh dedikçe o bir ah'tır zaten. Ama kalkıp Allah canını alsın inşallah, allah b...nı versin inşallah vs tarzı söylersen olmaz canım.
bu kadar beddua edersem başımda mı dolanır, beddua neden var? ya da insanlar neden beddua eder...Ben kan kustum ya, niye etmiyim ki...
canım ben başıma geleni ve gerçek olacak şeyi söylüyorum...bedduan tutar tutmasına da seni de rahat bırakmaz.. bende çok acılar yaşadım.. herkes başına geleni bilir ..yine de tavsiye etmem
Lanet olsun demek, Allahın rahmetinden uzak olsun demektir. Lanet etmek, beddua etmek iyi değildir. Çünkü hadis-i şerifte, (Bir kimse lanet edince, lanet edilen buna müstahak değilse, kendine döner) buyurulmuştur.
ben hiç lanet etmiyorum ki zaten, bazen şu ciğerlerim ve kalbim göğsümün kafesine sığmıyo, ah ah diyorum, hep üzüle üzüle ağlaya ağlaya kalbimde rtim bozukluğu çıktı işte,ellerim titriyo sürekli, utanıyorum birine birşey verirken...Panik atak mı oldum nedir? İşte bedduadan kastım bu can yanmalarımda içimden gidiyo giden anlayacağın, elimi göğe açıp da şu olsun bu olsun demiyorum...
canım bende o malum şahsın sayesinde panik atak oldum..sağlığımdan etti beni...neler yaşadım ..85liysen aynı yaştayız.. ama ben kendimi 45-50 yaşındaki kadınlar gibi yorgun hissediyorum.. ama değiyor mu bu kadar kendimi düşünüp yıpratmaya? değmiyor. ona bişi olmadı,olan bana oldusağlığıma oldu. ama emin ol , herkes ektiğini biçecek..biçiyorda.. seni çok iyi anlıyorum.. ama Allah a havale et.. ve emin ol o zaman hayatın feraha erecek.. Allah senin kıymetini bilenlerle karşılaştırsın inş. hep mutlu ol..öpüyorum
rosemarry, inşallah kalmaz ne diyim ki...hala neresinden tutsam da hayata sarılsam diye düşünüyorum, mutluluk nedir bilmiyorum ben tadını çoktan unuttum...Ölmekten hiç korkmuyorum biliyor musun, sanki herşeye doymuş herseyi hakkıyla yasamıs yaşlı bir kadın misali((((((((
bu hayyatta kimin canını sucu yokken yakarsan sanma ki yanına kalır ya bu dünyada ya öbür tarafta cezasını cekecek rabbim seni güzel şeylerle mukaffatlardırır inşallah er yada geç ahın tutar hiç merak etme allah a havale et yeter
CNMM EMİN OL TUTUYOR ER YADA GEÇ
ben de birinin ahını aldım ama öyle böyle değil herşey iyi giderken(ona göre iyi bana göre sıradanlığı hiçbir zaman özel olmadı) bende biranda bitirdim kaç ay paspas olduydu neredeyse okadar bakımlı sevilen kız ben biranda 1 sene oldu olmadı hayatımda herşey tepe taklak oldu...ki ben gökten demir yağsa kafama pamuk olarak düşer derdim o kadar şanslıydım aradan 1 sene geçti herşeyim kötüye ve daha da kötüye gitti ki hala birşeyler düzelmiş değil pek ne aşk hayatım ki aşk hayatım herzaman gıpta ile bakılan ilişkilerim oldu hep nede başka konularda......
ben tepe taklak oldum ama kimse bilmiyor bence sana çektirende tepe taklak olur sen hiç merak etme yaşayan biri olarak diyorum
Bir yerde bir acı varsa, ama böyle ciğerden gelen gerçek bir acı,
işte oraya rahmet yağar...
hiçbir acı çektirenin yanına kalmaz. bilerek, isteyerek, sorumsuzca mutsuz eden muhakkak mutsuz olur. gerçekten içi yanan gerçekten yakanı bir sözüyle altüst edebilir...
edilen ah'lar bir zaman tutar.
çektirilen acı havada asılı kalmaz, çektirenin başına düşer.
gerçek hayatta işler her zaman böyle yürümez diyen de olabilir buna ama;
hayatın gerçek olduğunu kim söyledi ki....
Hz.Mevlana
şişşttt ne biçim yazmışsın bak seni cosmo ablana söylerim hee
benim 95 yaşında babaannem var kadın hala canavar gibi,hepimizi gömecek ,yaşlı kadınlar bizden daha çok mutlu
çünkü hayatın aslında koca bir yalan olduğunu tecrübe etmişler...artık nefes aldığı gün kar onlara..kıymetini bilerek yaşıyorlar...
ya sen deli misin? adam seni başından beri kullanmış, ailesi desen keza rencide edip sürekli cephe almışlar. sen ısrarla aptal aşık pozlarındasın.
yapmayın gözünüzü sevim. zerre kadar insanlık kırıntısı barındırmayan, iyi niyet göremediğiniz insanlara bu denli tavizkar olmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?