- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
sizlerin yaşları bide şimdi çok küçük deildir benim o zamanlar yaşımda küçüktü 20yaşında evlendim zaten baktım ona vermicekler inat yaptım evlendim eşimle şimdiki düşündüğüm gibi düşünseydim asla evlenmezdim hem o kadar küçük bi yaşta gerçekten sevdiğim kalbimin attığı kişiyle evlenirdim diorum en azından hata olsada yaptığım kendi hatamı yaptım derdim
bide annem memlekette o evlenio bu evlenio anlatıo bana tlf da işte çocuğun durumu iyi değil ama olsun ikisi bir çalışırlar nolucak açlıktan ölmezler ya kim acından ölmüşte onlar ölsün demio mu inan kendimi zor tutuyorum seninki evlatta onların ki ne ben acımdan mı ölücektim ayrıca benim ailemin durumuda iyi istese benim mutluluğum için onlarda yardım edebilirlerdi gerektiğinde bize
çok doluyum yani kızlar sölenicek o kadar çok şey var ki eski erkek arkadaşıma öle bi yalan söledim die mi bilmiorum şimdi bebek sahibi olamıyorum 2kere bebeğimi düşürdüm Allah ona yaptıklarımı çektirio bana belkide
sizlerin yaşları bide şimdi çok küçük deildir benim o zamanlar yaşımda küçüktü 20yaşında evlendim zaten baktım ona vermicekler inat yaptım evlendim eşimle şimdiki düşündüğüm gibi düşünseydim asla evlenmezdim hem o kadar küçük bi yaşta gerçekten sevdiğim kalbimin attığı kişiyle evlenirdim diorum en azından hata olsada yaptığım kendi hatamı yaptım derdim
bide annem memlekette o evlenio bu evlenio anlatıo bana tlf da işte çocuğun durumu iyi değil ama olsun ikisi bir çalışırlar nolucak açlıktan ölmezler ya kim acından ölmüşte onlar ölsün demio mu inan kendimi zor tutuyorum seninki evlatta onların ki ne ben acımdan mı ölücektim ayrıca benim ailemin durumuda iyi istese benim mutluluğum için onlarda yardım edebilirlerdi gerektiğinde bize
çok doluyum yani kızlar sölenicek o kadar çok şey var ki eski erkek arkadaşıma öle bi yalan söledim die mi bilmiorum şimdi bebek sahibi olamıyorum 2kere bebeğimi düşürdüm Allah ona yaptıklarımı çektirio bana belkide
değmez arkadaşım.. ne gerekçeyle bırakırsa bıraksın değmez. arkana bile bakma. o sana dönse bile sen dönme sakın bu adama. bir insan bir kere elini bırakıyorsa, o insanla yol yürünmez. unutmak için kendini hırpalama. ben neler denedim de unutamadım. topik bile açmıştım, eski sevgiliyi unutmak isteyenler diyesadece hayatına devam etmeye çalış. ayrıca severek ayrılan sensin, o seviyor olsaydı bırakmazdı. sevmediğini kabullendiğin an hayatına devam edecek gücü bulabiliyor insan biraz olsun. ben şimdi o sürece girdim. bir buçuk yıl sonra [/QUOTE
Haklısınız... Daha dün kendi kendime seni sevse ayrılmazdı, bırak unut, o nasıl hayatına devam ediyosa, sen de devam et dedim. Bir de bu insan benim elimi kaç kere bıraktı. Alışkanlık haline geldi ayrılmak onda. Ben de bir karar aldım. Yoluma bakacam artık. Olmuyorsa olmuyordur.
Ne kadar da çok aileler yüzünden ayrılan varmış. Bizim ilişkimizde öyle bitti maalesef, onun ailesi yüzünden. Ağlaya ağlaya bitirdik biz de. 2.5 hafta oldu hiç arayıp sormadı nasıl olduğumu bile merak etmedi. Acaba diyorum yalan mıydı her şey, gerçekten sevseydi böyle bitirebilir miydi, beni daha fazla üzmemek için mi ağladı üzülüyormuş gibi yaptı. Hiç ummadığım bir anda bittiği için çok etkilendim çok zor bir dönem geçiriyorum, atlatamıyorum, toparlanamıyorum, ilk ilişkimdi o yüzden mi böyle oldu bilmiyorum. Umarım hepimizin yardımcısı olur Allah
evet ortada maddiyattan kaynaklanan sorunlar da var hatta arada uçurum var. Biz standart bir aileyiz maddi anlamda, onlarsa çok varlıklı. Onun eğitimi çok iyi, ikimizde mühendisiz ama arada yaş farkı da var, onun fırsatı olmuş kendini her anlamda geliştirebilmiş ben henüz yeni mezun oldum üniversiteden ve eğitimime devam da edeceğim. Ayrıca bizi çok kapalı ve dindar bulmuş ailesi, öyle çok kapalı ve dindar olmamamıza rağmen(türbanlı falan da değilim). Ama asıl sorunun maddi anlamda denk olmamaktan kaynaklandığını düşünüyorum annesi çevrelerimiz yetişme tarzlarımız çok farklı kesinlikle olmaz demiş. Aradaki yaş farkının da (9 yaş) sorun olacağını düşünmüş. Biz bunları sorun etmeyip başladıysak onu ne ilgilendiriyor ki ilişkimizi o kadın bitirebiliyor aklım almıyor, çok sinirliyimMerhaba Kübra,
mücadele etmeye kalkıştığın kişi erkek arkadaşının ailesi olunca zaten 1-0 yenik başlıyoruz mücadeleye. Senin erkek arkadaşın maddi olarak ailesinden beklenti içerisindeyse zaten çok uzun süre de direnemezdi ailesinin baskısına. Maddi anlamda kendine güvenmiyordu belkide. Seni seviyordur ve göz yaşlarıda gerçektir mutlaka ama kendisini bu işin sonunun olamayacağına inandırmışsa seni arayarak durumu zorlaştırmak istemiyor olabilir. Ben erkek arkadasımın annesiyle mücadele edemeyeceğimi anladım ve inandım bu evliliğin olmayacağına. Durum da bir değişiklik olmadığı içinde aramadım onu tekrar ama bu onu düşünmediğim ve sevmediğim anlamına gelmiyor. Senin erkek arkadasının ailesinin ciddi sebebleri var mıydı ayrılmanızı isterken bilmiyorum ama erkek arkadaşın uğraşmıyorsa çözüm üretmek için sen hiç uğraşma derim ben. İnan boşa kürek sallamış olursun. Çok canının acıdığını biliyorum ama inşallah şiddeti azalacak zamanla. Ben sevdiğim kişiden ayrı olma fikrine hala alışmaya çalışıyorum, çok zor ama alışıcaz buna elbet...
çok yıpratma kendini..
sana cvp vermiosa sevmio demejtirSeviyorken terk ettirmek zorunda bıraktı kendini.Oturup kaç kere konuşalım dememe rağmen yanaşmadı.Sonunda da mesajla bitirmek zorunda kaldım ve cevap bile vermedi.Kendi kazdığım kuyuya kendim düştüm kısacası.Onların umurunda bile değil.Ya da belli etmiyorlar bizim gibi.Kadınlar herkese anlatyor onlar sus pus içine atıyorlar.Beklemekten başka çare yok işte .Zaman tek ilaç
en kötüsü bizimki sanırım ağlaya ağlaya ayrıldık ikimizde ailem yüzünden üstünden ne kadar zaman geçerse geçsin insan ne aklından ne kalbinden atabilio hep bi köşede duruo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?