Seni yedekte tutuyor uyanık, engelle gitsin...seviyorduk 2 yıl beraber 9 ay mesafe ilişkisi yaşadık ama kavgalardan dolayı düzelmiyor dedi ve ayrıldı mal gibi yalvardım yok dedi sonrasında normal konuştuk -ilişkimizde konuştuğu gibi hitap etti konuşurken güzelim vs diye- engelleri falan kaldırdı haberleşiriz düşman değiliz sonucta naber güzelim yazarım arada falan dedi olmasini cok istiyorum ama hep bi sey cikiyo diyo. anlık karar verdigini dusunuyorum bir kac ay sonra yazicak gibi. birbirimiz hakkinda merak ettiklerimiz var haberdar edelim dedik. duzeltme sansim var mi sizce donebilir mi yalvarma halindeyken hep bi reddetme vardi pisman olmam olmuyo bizden istemiyorum inanmiyorum falan sonra bu ılımlı konuşmaya başlayınca pisman olursam eger haberin olur dedi. bence sevdiği icin illa ki ozler yazar gibi sizin fikirleriniz nedir
Bence siz yedektesiniz baska aciklamasi yok lütfen ama sende uyanik ol :)seviyorduk 2 yıl beraber 9 ay mesafe ilişkisi yaşadık ama kavgalardan dolayı düzelmiyor dedi ve ayrıldı mal gibi yalvardım yok dedi sonrasında normal konuştuk -ilişkimizde konuştuğu gibi hitap etti konuşurken güzelim vs diye- engelleri falan kaldırdı haberleşiriz düşman değiliz sonucta naber güzelim yazarım arada falan dedi olmasini cok istiyorum ama hep bi sey cikiyo diyo. anlık karar verdigini dusunuyorum bir kac ay sonra yazicak gibi. birbirimiz hakkinda merak ettiklerimiz var haberdar edelim dedik. duzeltme sansim var mi sizce donebilir mi yalvarma halindeyken hep bi reddetme vardi pisman olmam olmuyo bizden istemiyorum inanmiyorum falan sonra bu ılımlı konuşmaya başlayınca pisman olursam eger haberin olur dedi. bence sevdiği icin illa ki ozler yazar gibi sizin fikirleriniz nedir
öyle kafada olan biri de değil ki tanımasam kısa süreli bi ilişkimiz olsa hak veririm ama kafada bitirmiş sadece bilmiyorum yaYani diyor sen yedekte dur güzelim nolur nolmaz...
Evlenirse falan haberiniz olur artık.olsa saklicak biri değil
Lütfen yapmayın kendinize bunu hayır gelmezseviyorduk 2 yıl beraber 9 ay mesafe ilişkisi yaşadık ama kavgalardan dolayı düzelmiyor dedi ve ayrıldı mal gibi yalvardım yok dedi sonrasında normal konuştuk -ilişkimizde konuştuğu gibi hitap etti konuşurken güzelim vs diye- engelleri falan kaldırdı haberleşiriz düşman değiliz sonucta naber güzelim yazarım arada falan dedi olmasini cok istiyorum ama hep bi sey cikiyo diyo. anlık karar verdigini dusunuyorum bir kac ay sonra yazicak gibi. birbirimiz hakkinda merak ettiklerimiz var haberdar edelim dedik. duzeltme sansim var mi sizce donebilir mi yalvarma halindeyken hep bi reddetme vardi pisman olmam olmuyo bizden istemiyorum inanmiyorum falan sonra bu ılımlı konuşmaya başlayınca pisman olursam eger haberin olur dedi. bence sevdiği icin illa ki ozler yazar gibi sizin fikirleriniz nedir(arkadaşlar sürekli bı konuşmamız yok sadece arada haberleselim dedik cok yeni zaten ayrilik)
daha yaşımız 18Evlenirse falan haberiniz olur artık.
ya en güzel yaşlar...daha yaşımız 18
Ablacım bu yaşta buralara yazdıran insandan zaten olmaz, okulunu oku güzel güzeldaha yaşımız 18
:) şimdi sana aslında hiç sandığın gibi biri olmadığını anlatıcaz ama içten içe sen inkar boyutuna geçip o öyle biri değil diyeceksinolsa saklicak biri değil
Daha çok vaktiniz var desenize.daha yaşımız 18
öyle kafada olan biri de değil ki tanımasam kısa süreli bi ilişkimiz olsa hak veririm ama kafada bitirmiş sadece bilmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?