beni haklı bulan birini görmek güzel :) inanın çok üzülüyorum olmadığı için keşke şartlar uygun olsaydı da evlenseydik. zaten konuşmuştuk hatta ben başka şehirde diye bitirmiştim. kendisi istanbulda şurada oturursak bende oradan gidebilirim diye çözüm buldu tamam dedim.sadece dalamana tayini çıkacaktı onda da 2 yıl ayrı idare ederiz dedim. şimdi bir de çanakkale çıktı. hiç tayin olmayabilir ama kesin değil işte bilmiyoruz ne olacağını. hiç tayini çıkmazsa çok üzüleceğim amaherkesin onceligi farkli ancak bir ornek vereyim.esimle gorucu usulu tanistik.esim ailemin oldugu sehirde sabit bir isi vardi.ben baska bir ilde memurdum.ailemin oldugu sehirde olmasa tanismayi dusunmuyordum.cunku tayin isteyip gelip onlara da yakin olabilecektim.mantikli bakmak lazim.ben sizin yaptiginizi dogru buldum acikcasi.mesleginiz isiniz olmasa zaten ha orasi ha burasi diyip evlenilebilirdi.ama kendi ayaklari uzerinde dururken ese bagimli olmak daha buyuk bir pismanlik olurdu ilerde ne olur belli olmaz.hakkinizda hayirlisi olsun.bundan sonraki iliskilerinize baslarken mutlaka is tayin durumlarini sorgulayarak gorusup gorusmemeye karar verin aci cekmeyin tekrardan.