Geliyor cnm 2-3 günde bir görüyor.bebegini gormeye geliyo mu.yada aramiyo mu hadi sizi gectim bebeginiz icinde mi caba gostermiyo.
Canım okuyunca şok oldum ve çok üzüldüm... Rabbim sana ve evladına hayırlı kapılar açsın artık bundan sonra. İnşallah geç olmadan aklı başına gelir de gül gibi yuvasını yikmaz eşin
Ayrilmak istiyosan bunun ne kadar dogru bir karar oldugunu kendin kabullen elbete senin okadar emek verdigin bir evlilikte onun caba sarfetmeden , seni arayip sormadan devam etmesi canini yakiyordur. Vefasiz oldugunu emeklerinin bosa ciktigini gormekde senin kalbini kiriyordur canim.
Bence bu donemde arkadaslsrinla vakit gecir mumkunse onun oldugun sehirden uzakta kendine bir hayat kur. Bunlar icin cesaretli ol.
Yuvrucum yazik babasiz buyuyecek cok uzucu bu durum
Sen hala onu dusunuyosun ?Oğlum daha çok ufak. Hala tam anlamıyla bırakıp cıkamıyorum. Ama işe başlamaya karar verdim. Bakalım yakın zamanda biryerler olur inşallah.
Aynen bu söylediklerin kalbimi kırıp canımı yakıyor gerçekten.
Ama başka şehir mümkün değil. Sonuçta çocuk onunda çocuğu. Ne o bırakabilir ne ben.
Dogru karari vermissiniz
Kumar oynayan,elimizdeki avucumuzdakini yalan dolanla kumara yatiran,is yerini dolandiran nikahli esimden dugun yapmadan ayrildim. Ben de seviyordum. Ama bunca seyi gormezden gelemezdim. Nooldu gecti gitti. Baskasini sevdim,evlendim. Cocugum oldu. Hatirlamiyorsunuz bile yasadiklarinizi
Sen hala onu dusunuyosun ?
O seni dusunuyormu kuzum ?
Cocugunun oyle bi babaya ihtiyaci yok kumar oynayan adam herseyi satar satacak biseyi olmadigi zaman da karisini satar coxugunu satar. Oyle bir insan degil deme kumar bu aci ama gercek malesef.
Tabi ki hepsinin farkındayım. Ama sonuçta onun yasal hakkı. Manevi olarak oğluna destek.
Beni düşünmüyor , istemiyor o aşikar zaten.
Herşeyi geçtim tüm sülalem aynı şehirde ve ilçedeyiz. Başka biryere gitsem bile çocukla ayakta kalmam çok zor. Burda kalmam en iyisi
Orda oldugun surece mutlu oluo atlatamayacaksin
Haklısınız ama istanbulda yaşıyorum. En kalabalık şehir. Bi işe başlasam bile ben istemede beni görmesi çok zor. Ki bide işe başlarsam şayet kv bakmak zorunda oğluma.
Bi yandan onun bakması daha iyi eşimle muhattap olmam çocuk için diye düşünüyorum.
Bakin soyle dusunun, cocugumuzun babasi olmasa da surekli gorusmek zorunda oldugumuz insanlar var. sevmeyebiliriz,zorunluluktur gorusuruz. Cok da dert degil yani. Genel konulariniz olacak zaten. Cocugun ihtiyaclari vs hepsi o. Nasilsin iyi misin diye sormaya bile gerek yok. Hepsi gececek sadece kararlilik ve birazcik zamanYaa beni en iyi sen anlarsın. Umarım bende bunları yazabilirim ilerleyen zamanda. Elimi kolumu bağlayan tek şey evladım. Evlat yüzünden sürekli görüşmek konuşmak zorunda kalmak.
Nebileyim ya. Neler yaşadığımı aklım almıyor bazen
Ben hiç evlenmedim, insan evli olmayınca bir kişiyle ortak bi hayata girmeyince konuşmak zor, boşanma kararınız hakkında yorum yapmam belki doğru olmaz. Ama izin verirseniz bir örnek vermek isterim. Bir komşumuz var, adam sürekli kredi çekiyor. Dükkanı var döndüremiyor. Kredi alamaz duruma gelmiş artık, kv ve kp den borç alıyor çocukların masrafları için diyor eşine yalan söylüyor sürekli. Borç yapmicam diyor gidiyor başka bi bankadan çekiyor. Bi baba bi eş bence evini çekip çevirebilmeli, çeviremiyosa da bi çözüm aramalı, para konusunda eşinden bir şey saklamamalı. Ki bence kumar bunun çok daha ötesinde. Biraz da alışkanlık, sigarayı bırakmak gibi, alışınca devamı gelebilir. Eşiniz şimdi iş için aldığj parayı belki 10 sene sonra çocuğunuzun dersane parası diye 20 sene sonra üniversite harçlığı masrafları diye isteyip yiyebilir. Benim annemle babamın arası kendimi bildim bileli iyi değil, annem keşke boşansaymış diyorum. Bi çocuk bence anne iyi yapmışsın babasız kalmadık demez. Keşke boşansaydın, hem hayatı kendine zehir etmezdin hem de biz daha huzurlu bi ev ortamında büyürdük der. En azından ben öyle diyorum.
Bakin soyle dusunun, cocugumuzun babasi olmasa da surekli gorusmek zorunda oldugumuz insanlar var. sevmeyebiliriz,zorunluluktur gorusuruz. Cok da dert degil yani. Genel konulariniz olacak zaten. Cocugun ihtiyaclari vs hepsi o. Nasilsin iyi misin diye sormaya bile gerek yok. Hepsi gececek sadece kararlilik ve birazcik zaman
Çalışıyor musun peki nasıl bakıyorsun çocuğuna bi destek varmı aileden ...
Aynı şeyleri yaşıyoruz hemen hemen bende malesef herseye rağmen sevmişim ama eskisi gibi sevmiyorum artık bizde kavga ettik 3 aydır ayriyiz hiç bi desteği olmadı ilk günden beri anlasmali bosanalim kararı aldık dilekçesini bekliyorum hiç bir adım atmadi yine ben çok adım attım vicdanım rahat bu yüzden ne olursa olsun kolay değil ben evde kaldım o ailesine gitti hiç bir adım atmadi 8 yaşında kızım var onu almaya geliyor bazen benimde içim yanıyor senin gibi bende arada kaldım ne olacak ne bitecek hangi sonuca geleceğiz diye dua etmekten hayırlısıni dilemekten başka elden bişey gelmiyor çok iyi anlıyorum seni üzülme zamanla daha iyi olacağız inşallah 9 senelik evli 28 yaşında yim cnm Allah yardımcımız olsun çok zor bi süreç
Insallah cnm hersey geçici seni o kadar iyi anlıyorum ki banada bi an bi sıkıntı geliyor ne yaparım tamamen bosaninca ne ederim nasıl unuturum diye düşünüyorum ama çoğu zamanda çok rahat ediyorum çok şükür dua et hersey olacağına varır vardır Allah'ın bi bildiğiMaalesef çok zor. Yaşın gençmiş seninde. Kocaman bir ömür var önümüzde. Biraz üzülürüz geçer. Beeaber olursak hep üzüleceğiz böyle düşünüyorum hep ama kalbim çok başka durumda
Umarım en kısa zamanda toparlarız. Sen ne güzel eskisi kadar sevmiyorum diyorsun. En kısa zamanda bende söyleyebilirim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?