Sizin adiniza cok uzuldum. Cok zor bir durum. Allah kimsenin basina vermesin. Cabalasa bile geri donmeyin. İnsallah tedavi olur ve duzelir. Bence bu tarz seyler aldatmadan bile daha kotu. Cunku aldatildigini ogrendiginde sevgin nefrete donusebiliyor. Ama bu durum cok caresizce.
Bizde ailesinin yanında kavga yaptık eve gelme dedim ailesinin yanında o bana bagirdi bende en sonunda öyle deyip çıktım evden kendi evime geldim iki saat sonrada o geldi ozel esyalarini alıp ablasinin yanına yerleşti bilgisayar oyun hastası ama sorsan sütten çıkmış ak kaşık ben başından beri ozurdiledim yapmicam etmicem dedim kizim icin herseyi kabul ettim o ınanmadi bi daha böyle bişey olmayacagina 3 ay oldu tam bugün 3 aydır anlasmali boşanma dedi kabul ettim hala dilekçe vericem diyor bekliyorum bakalımSizdeki problem ne ? Neden kavga ettiniz? Boşanmayı isteyip gönderen benim. O hiç istemedi ilk başlarda boşanmayı. Bende sağlıklı karar veremediğim için bir türlü dilekçe milekçe olaylarına giremedim işte.
Seninde hakkında hayırlısı olsun cnm ya.
Bizde ailesinin yanında kavga yaptık eve gelme dedim ailesinin yanında o bana bagirdi bende en sonunda öyle deyip çıktım evden kendi evime geldim iki saat sonrada o geldi ozel esyalarini alıp ablasinin yanına yerleşti bilgisayar oyun hastası ama sorsan sütten çıkmış ak kaşık ben başından beri ozurdiledim yapmicam etmicem dedim kizim icin herseyi kabul ettim o ınanmadi bi daha böyle bişey olmayacagina 3 ay oldu tam bugün 3 aydır anlasmali boşanma dedi kabul ettim hala dilekçe vericem diyor bekliyorum bakalım
Allah yardimciniz olsun. Kumar herseyi bitirir. Cocugunjza sarilin o size destek olur atlatmaniz icin
Iyide hayatini mahfetmeye degermiBir yanım böyle diyor, diğer yanım nefes alamıyor
Iyide hayatini mahfetmeye degermi
Ailen arkanda degilmi eger oyleyse kadin siginma evleri var. Devlet sahip cikar kadinlara git kadin siginma evine boyle biyle de nafaka bile alirsin esinin yaptiklarina karsi kendini alcaltma cocuguna saril hayatina devam etTabi ki değmez. Ya ya hayatım daha kötü olur korksu sarıyo her tarafımı. Gerçekten çok zor bir durum içindeyim
Ailen arkanda degilmi eger oyleyse kadin siginma evleri var. Devlet sahip cikar kadinlara git kadin siginma evine boyle biyle de nafaka bile alirsin esinin yaptiklarina karsi kendini alcaltma cocuguna saril hayatina devam et
Senin konuya istinaden yazıyorum,hayatın neler getireceğini bilemiyoruz eğer terapileri aksatmayacağını,çabaladığını görüyor ve düzeleceğine inanıyorsan bence şans vermelisin....Eşimin dayısı kumar yüzünden yıllar önce intihar etmiş bunun etkisinden hiçbirisi kurtulamamış...Tabi kumar oynadığı için ailedeki huzursuzluk o kadar fazlaymış ki aşırı derecede yüzgöz olunmuş.....Allah kimseye yaşatmasın....
Şans verin ama baktınız olmuyorsa da birbirinizi tüketmeden ayrılın bu size tek tavsiyem.....Umarım Allah yavrunuzun yüzüne bakar ve bu illetten kurtarır eşinizi...Allah yardımcınız olsun....
son yazdıklarınızı okudum.Bahsettiği şartlara sadık kalacağına tedavi olacağına dair söz aldıktan sonra bence bu evliliğe şans verilebilir.ve sizde bunu istiyorsunuz zaten.Ailenizle konuşun mahcubiyetini artıracak şeyler yapmamaya gayret ederlerse daha kolay olur.küçük bebek varken birtakım ihtiyaçlar hep olacak rutin giderleri karşıladıktan sonra çok fazla bi beklentiniz olmassa bir süre için ucu ucuna da olsa geçinirsiniz.bak ne güzel demiş kendiside bende böyle yapmanızı öneririm bu süre içinde idare kısmını siz devralın.bakın bakalım bir falsosu olacakmı..ama çok bunlatmadan yapmanız lazım yoksa elinizde patlayabilir.yani girdiyi çıktıyı takip edicem derken 3 kuruş için ortam gerilmesin..sizde sabırsızlığınızı sinirli hallerinizi elinizden geldiği kadar törpüleyin.keskin sirke sadece küpüne zarar verir..o sinirlenir sen sinirlenirsen hiçkimseye birşeycikler olmaz olan ''SİZ'' e olur..Şu satten sonra saçmasapan işler yapacak biri olduğunu düşünmüyorum eşinizin.ayrılık onuda sizide mutlaka terbiye etmiştir..(bunu sizinde sabırsız ve ani sinirlenen biri olduğunuzu söylediğiniz için dedim)Adam yaptığının kabahat olduğunu biliyor kabulleniyor ve sizden gerçek anlamda destek istiyor.eşiniz değil de en yakın arkadaşınız olsa bile destek verirdiniz diye düşünüyorum.. kaldı ki 5 yıl aynı yastığa başkoymuş aynı sabahlara uyanmışsınız onunla...kendinizde maddi manevi sonuna kadar destek olabileceğinizi hissettiğinizde güçlü hissetiğinizde üstünüze düşeni yapın adımınızı atın...insan kaybetmek çok kolay mühim olan kazanabildiklerimiz.Herkim olursa olsun böyle düşünürüm ben.
ayrılık sebebi ne peki? aşılamayacak birşey mi?
Borç çok büyük değil sanırım. Kurtarırsınız umarım evliliğinizi.
Konulmayı nedenini sorgulamayı denediniz mi ? Aileleriniz konuştu mu? Ama konuşulsa bile sebep gercekten çok geçerli ayrılmak içinEşim kumar oynayıp borç yapmış benden habersiz ve ailemden iş yapmak için aldığı parayı bu şekilde kullanmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?