- 18 Ağustos 2017
- 162
- 58
- 13
O KADAR çok istiyorum ki boşanmayı ben de ama imkan yok yeni hayatınız be enerjiniz var boşverin
Benim de evliliğimde sorunlarım var ve gerçekten boşanmak istiyorum ama olmuyor imkanım yok gidecek yerim yok sizin en azından kalacak eviniz yanında destekçiniz var ve kumar gerçekten kötü bişey asla dönmesini beklemeyin kuyruğunuzu dik tutunNasıl yani?
üzüldüm. hakkınızda hayırlısı olsun. sizi kaybetmeyi göze alan insanı kazanmak için birşey yapmanıza gerek yok. yolunuza bakın.Eşim kumar oynuyor. Evlenmeden önce oynamış, evlendikten sonra öğrendim. Affettim. 5 senelik evliyim ağustos ayında yeniden oynadığını borç yaptığını eve gelen banka kağıdı sayesinde öğrendim.
En kötüsüde annemle babamdan iş yapmak için aldığı parayıda kumarda yemiş.
Tüm bu olanlara birde eve dönmek düzelmek veya barışmak için bir çabası yok. Git dedim gitti ve bizi öylece bıraktı.
Bizde eşim ile ayrıyız Allah yardımcın olsun .Aslında herşeyi kabul etti. Tedavi vs ne istiyorsan yapacağım dedi ama ben kabul etmedim. Tabi öyle perişan çırpınan biri olarak değil. Bir kaç kez oğlumuzu görmek için geldiğinde konuştuk.
Aileme anlattığım için oda boşanmak istiyor sanırım ama ne ayrılık için ne barışmak için hiçbirşey yapmıyor öyle sessiz sedasız bekliyor.
Ne evet ne hayır diyor öyle saçma sapan bir durumdayız.
Benim de evliliğimde sorunlarım var ve gerçekten boşanmak istiyorum ama olmuyor imkanım yok gidecek yerim yok sizin en azından kalacak eviniz yanında destekçiniz var ve kumar gerçekten kötü bişey asla dönmesini beklemeyin kuyruğunuzu dik tutun
üzüldüm. hakkınızda hayırlısı olsun. sizi kaybetmeyi göze alan insanı kazanmak için birşey yapmanıza gerek yok. yolunuza bakın.
Bizde eşim ile ayrıyız Allah yardımcın olsun .
Çocuğunu görmek için iletişime geçiyor mu sizinle.
Siz neden ayrisiniz çok özel değilse biraz açar misin cnm nerde kalıyorsunuz çocuk var miBizde eşim ile ayrıyız Allah yardımcın olsun .
Çocuğunu görmek için iletişime geçiyor mu sizinle.
Ne demek canım biraz yardımcı olmak istedim. Bilmiyorum annemin yerine kendimi koyuyorum ben sabredemezdim. Eski kadınlarda tahammül biraz fazla. Babam çok büyük oynar çok büyük kaybederdi. Yani oynamasa şu anda çok farklı yerlerde olurdu. Ben çok üzülüyorum. Belki çocuğunuz da aynı düşünceleri yaşayacak. Çünkü benim için kumar bi babanın eve geç gelmesi sinirli olması. Çünkü babam kazansan bile o elindeki kaybetmeden çıkmazsın ordan demişti. Maddi durumunuz buna elverişli mi sürekli borç ödemeyi kaldırabilecek misiniz. Bebeğinize bi gelecek sunabilecek misiniz.İşte diyorum ya 2 ucu b*klu değnek.eşimde aynen böyle konustu bana.
Bende ona benden gizli yapmasaydın, çok fazla batmadan sana yardım ederdim demiştim ilk olaylar çıktığında. O öyle bişeyki anlayamazsın , istesende beni engelleyemezdin demişti. Zaten sana söyleseydimde beni paralardın asla yardım etmezdin dedi.
Evimizize haciz gelmedi şükür cnm kredi çekmiş o krediyi ödememiş onun bildirimi geldi. Bende o bankada kredimiz olmadığını bildiğim için çıktı ortaya.
Babanız tedavi gördümü hiç? Tedaviyle düzelebilir diyenler var. Babanız yine iyiymiş öyle olsa bende kabul ederim eşimi. Yani nebileyim kontrollü olsa kişisel zevk harcaması gibi bilsem tutarını falan oda rahat olur bende. Bilmiyorum tabi doğru mu düşünüyorum şuanda.
Kendi düşünmez ama ben ne desem yapan bir eşim var.
Yani romantiklik, özel süprizler vs düşünmez ama ben yap desem yapar.
5 senelik evliyiz hiçbir yıl evlilik yıldönümümüzü unutmadı, ilk kez bu ayrı olduğumuz zaman unuttu.
Özür diledi , bu süreçte unutmamam gereken bi zamanda unuttum dedi. Ama ben direk öfke kusuyorum.
bana ilk gün ne yaşarsak yaşayalım sen bu konulara dönüp öfke kusacaksın. Bu yüzden mutlu olamayacağız seni hep mutsuz u edicem bunu düşününce ayrılalım diyorum kendime dedi, ama sana ayrılalım demeye cesaret edemiyorum , dilim varmıyor dedi.
Kusura bakma bu kadar detaylı yazdım diğer arkadaşlarda okuyor diye.
Teşekkür ederim yorumunuz için
Evet canım bi tranva sonucu oluyor. Babam abimi 7 yaşında trafik kazasında kaybettikten sonra başlamış. Yani bir nevi rahatlama olarak görüyorlar.Mantığım boşan diyor aslında. Ama gerçekten düzelirmiydi, düzeltebilirmiydim aklımda kalacak evet.
Bilerek detaylı anlatıyorum çünkü gerçekten tarafsız yorumlara ihtiyacım var. Daha önce biz evlenmeden olmuş. Aynen evlendikten sonra öğrendim. Evliliğimizden beri yaşımızdan büyük travmalar yaşadık. Biraz araştıınca bu tarz eğilimler destek alınmazsa travmalarla tekrarlayabilirmiş. Doktora gitsek ne olay olduda tekrar oynadın diye soruyorlarmış ilk.
Bi bebeğimizi kaybettik şeker hastalığının sonra çıktı mesela.
Ve aslında buraya yazarken herkes boşan diyecek zannettim. Ama farklı yorumlar ve fikirler geldi. Bu bile benim için çok şey ifade ediyor.
Belkide suanki psikolojimden bilmiyorum ama önemsiyorum.
Evet canım bi tranva sonucu oluyor. Babam abimi 7 yaşında trafik kazasında kaybettikten sonra başlamış. Yani bir nevi rahatlama olarak görüyorlar.
yaklaşik 3 aydir ayri yaşiyorsunuz ama bosânmak icin bi girişiminiz olmamiş haliyle burdan umut aliyordur.ilk günlerdeki üzüntüsünün olmamasi bundan.ozmanlar direk hayatinin mahvoldugunu karisiyla çok kötü bisekilde ayrilacagini çocuğunu göremeyeceğini bu illete iyice batacağini vsÇok güzel yazıyorsunuz gerçekten. Ama sizce bir adım atması gerekmiyormu? Yani onunda bana güven duyacağım cümleler sarfetmesi gerekmiyor mu sizce? Geldiğinde ufak tefek konuşmalar oluyor aramızda.
Ama sanki ilk günlerdeki gibi üzüldüğünü göremiyorum. Sanki alıştı oda bu duruma.
Nebileyim gerçekten adım atması gereken benmiyim yoksa hala ondan mı beklemeylim çok kararsızım.
Durumumuz çok benziyor bizde ağustos ayında kavga yaptık evden kovdum oda gitti ailesinin yanına 3 ay oldu hiç bir adım atmadı ben çok attım 8 yaşında bi kızım var 9 senelik evliyim 28 yaşındayım dilekçesini bekliyorum artık inan eskisi gibi değilim soguyorum git gide , zaman herseyin ilaci benide senin gibi hiç düşünmeden bırakıp gitti sana diyeceğim şu cnm hiç üzülme tam tersi öz güvenini yüksek tut ve artık hiç bir çaba sarfetme önüne bak ne güzel bi evladinda varmış vicdanin rahat sa gerisini Rabbime bırak elbet bu acıların hesabı sorulacak birgün hakkında hayırlısı olsunEşim kumar oynuyor. Evlenmeden önce oynamış, evlendikten sonra öğrendim. Affettim. 5 senelik evliyim ağustos ayında yeniden oynadığını borç yaptığını eve gelen banka kağıdı sayesinde öğrendim.
Tüm bu olanlara birde eve dönmek düzelmek veya barışmak için bir çabası yok. Git dedim gitti ve bizi öylece bıraktı.
yaklaşik 3 aydir ayri yaşiyorsunuz ama bosânmak icin bi girişiminiz olmamiş haliyle burdan umut aliyordur.ilk günlerdeki üzüntüsünün olmamasi bundan.ozmanlar direk hayatinin mahvoldugunu karisiyla çok kötü bisekilde ayrilacagini çocuğunu göremeyeceğini bu illete iyice batacağini vs
Düşünüp paçalari tutuşmuştur tabiri caizse.bakin geniş düşünün 5 yilda birkez buolay olmuş.yani müptelasi olsa evliliğinizde 5.yilinizi görmezdiniz zaten.ben olsam şu aşamada evvela senet misali ama asla cayamayacaği bi söz alırdım önce kesinlikle birdaha o kişilerle irtibat kurmayacağina ve o illete dönmeyeceğine dair.sonra araştırır bulur bukonuda uzman bi psikiyatrist yada psikolog herkimse randevuyuda alırdım.gidecek yapida biri belliki zorlanmazsiniz bu aşamada. insanlar isriyorlarsa eğer tedavi ve terapilerle madde bağimlilığindan bile kirtuluyor.şu durumda
Önemli olan tek şey eşinizin birakmayi isteyip istemediği.birakmaya istekli ise dedigim gibi adim atmakla başlayin.o üstüne düşeni yapti ve gayretini gösterdikten sonra ortaliği siz toparlayin.kendinize yaşadiklariniza karşidan bakin bi...gozunuzde canlandirin çok yipranmiş 2 insan var ortada herikiside birbirinden bekliyor.biri hatali, utanmiş ,yüzü yok, güçsüz ve acizligi yüzüne vurulacak diye ödü kopuyor,öbürü kandirilmiş umudunu kaybetmiş hakli ama burnunda kıl aldirmiyor..kimse gelip ne çektiler be diyipte sihirli degnegiyle toz pembe yapmayacak aranizi emin olun. Aylarca yillarca bu şekilde yaşayamazsiniz ki.yine ben olsam diyorum.ilk aşama hallolduktan sonrasini ben hallederdim.kadin yapici olmadiktan sonra işler yürümuyor donup kaliyor.adim adım eski hayatiniza dönün birden değil ama.düzenli bi isi bi geliri olduktan sonra maddi olarak idare kismini siz devralin bir süre.nereye ne gittini kolayca takip edersiniz.baktiniz adam doğru yolda ise işte ozman eskisindende daha mutlu olmak icin tum enerjinizi sarfedin yuvaniz için.inanın kadin isterse ve erkekte gram dahi istek varsa ne evlilikler kurtulur..birde şöyle düşünün ne kaybederim ki..bu adami sevdim evlendim daha çok sevdim ki baba olmasini sagladim.ben ayrilsamda o sonsuza kadar yine onun babasi kizimin kötü bir babası olmamasi icin ben şuan ne yapabilirm..şuan belkide bi dönüm noktasi ya birlikte aşicaz yada o oraya saplanip kalacak.çok istesekte belkide âşamiycaz ama ben ona tüm şanslari verdim ve çabaladim ,ćabaladik, ama olduramadik...işte bu iki sonuctan biri olucak ama hayatiniza vicdan muhasebesi yapmadan devam edeceksiniz..diger türlü hep acaba yapıcı olsaydım duzelirmiydi haytimiz nasil olurdu diye rahat bi 2-3yıl kendinizle kavga eder durusunuz.acabalarla yaşamak herşeyden zor gelir bazen.
Durumumuz çok benziyor bizde ağustos ayında kavga yaptık evden kovdum oda gitti ailesinin yanına 3 ay oldu hiç bir adım atmadı ben çok attım 8 yaşında bi kızım var 9 senelik evliyim 28 yaşındayım dilekçesini bekliyorum artık inan eskisi gibi değilim soguyorum git gide , zaman herseyin ilaci benide senin gibi hiç düşünmeden bırakıp gitti sana diyeceğim şu cnm hiç üzülme tam tersi öz güvenini yüksek tut ve artık hiç bir çaba sarfetme önüne bak ne güzel bi evladinda varmış vicdanin rahat sa gerisini Rabbime bırak elbet bu acıların hesabı sorulacak birgün hakkında hayırlısı olsun
dilekçe falan yokmu ortada
Sizin adiniza cok uzuldum. Cok zor bir durum. Allah kimsenin basina vermesin. Cabalasa bile geri donmeyin. İnsallah tedavi olur ve duzelir. Bence bu tarz seyler aldatmadan bile daha kotu. Cunku aldatildigini ogrendiginde sevgin nefrete donusebiliyor. Ama bu durum cok caresizce.Eşim kumar oynuyor. Evlenmeden önce oynamış, evlendikten sonra öğrendim. Affettim. 5 senelik evliyim ağustos ayında yeniden oynadığını borç yaptığını eve gelen banka kağıdı sayesinde öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?