- 6 Nisan 2021
- 146
- 85
- 48
- 36
- Konu Sahibi Hatic deniz
-
Adam zaten bitsin demiş ayrılmış. Siz ne diye tekrar arayıp teyit ettirdiniz anlamadım. Ayrıca karşılıklı severek ayrılmadınız. O sizi sevmiyormuş ve bitti.Bende dün aradım onu çok düşündüm yanıma olmanı istemiyorum dedim. Seni seviyorum özlüyorum ama senle ben olmayız dedim.
Cocuklu bekar bi kadınla ilişkisi olan bir kuzenim vardı çocuk o kadar güçlü durduki ailesi oğlumuzumu kaybetcez diye düşünüp ilişkiyi kabullendiler güllük içinde yaşıyorlar. Tek sorun sevgilinizin ailenizin sözünden çıkmaması ise maalesef yeteri kadar gözü dönmüyor sizin için. Sizin yerinizde olsam daha sert ve farkındalık yaratıcı davranırım; seviyoruz ama ayrılıyoruz kıyamam kafasından cıkarım
İlişkinin başında size dürüst olmuş.sonu belli olan bir ilişkiymiş. Sevgili olarak nereye kadar gidebilir ki zaten.Öncelikle merhaba. İlk defa anlam veremediğim bir durum oldu. 33 yaşındayım sevgilim 30.benim 7 yaşında bi kızıö var sevgilim yani eski sevgilim hiç evlenmedi doğulu. İlişkimiz çok güzeldi aöa evlilik kkonusu hep sıkıntıydı. Benden öncrki kız arkadaşı ile evliliği düşünmüş ama kız onu aldatıp başkası ike evlenmiş. Babası yok anasının gek incisi. Ben baştan beri evlilik istemiyorum dedi bende öle düşünüyordum ama zaman geçtikçe fikrim değşti. Tartıştık bir süre görüşmeyelim dedi 3 gün sonra aradım üstüne gittim bitsin dedi.ama arkadaşı ile haber yollamıştı onu arayacağım demiş. Bende dün aradım onu çok düşündüm yanıma olmanı istemiyorum dedim. Seni seviyorum özlüyorum ama senle ben olmayız dedim. Oda bende seni çok seviyorum özlüyorum benim için çok değerliydin halada öylesin dedi ve konuyu kapadkk. İlk defa karşılıklı severek ayrıldım. Ailesi beni asla istemezdi ve o ailesine hayır diyemiyor. Grş dedi üzgünüm bi daha görüşmeyiz dedi.ayrılık acım ilk defa bu kadar ağır geldi. Normalde 2 günde hayata dönerdim
Yaşadım bende ve bu adam korkak ayrıca seni sevmiyor. Sevse emin ol dünyayı karşısına alır ve dik dururdu. Hep derim bir erkeğin ilişki de sevmesi daha önemli, ayrıca erkekler gerçekten sevince evleniyor netEvet maalesef tam bi korkak ve tüm evlilikler zaten bitio dio. Çevresindrki herks boşanmış
Doğu da kabullenmek zor boşanmış çocuklu kadini bekar oğluna yakistirmiyor sanırsın Brad Pitt bitmesi en iyisi olmuş yoksa diğer türlü daha çok yıpranırdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?