- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
Neden öyle dediniz?![]()
o yılbaşı muahbeti fian ne kadar çirkin ya. size öyle yakıştırmalar yapan birine nasıl gidebiliyosunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden öyle dediniz?![]()
Bence yarı yolda bıraktı...
Çünkü daha önce ne sözler vermedi ki, kendine güvendirdi. Seninle evlenicem seninle yaşayacağım dedi, burada da çalışırım mutlu olurum zaten sen varsan dedi.
Sonra kafayı yedi... Daha stajı bitmeden her allahın günü mutsuzum diye şikayet etmeye başladı. Git o zaman dedim, aylarca git dedim gitmeyeceğim ben sana söz verdim bırakmam dedi. İş bulduğumda her şey düzene giricek söz veriyorum dedi. Girmese de uzaktan yürütücez yollar arıycaz dedi.
Ama hiç söylediği gibi olmadı. Ben ona aylarca destek oldum daha en başında yapamayacak gibiysen git dedim...
Evet şimdi bile diyorum sevilmemişim diye, bu kadar mıydı benim için çabası
Şansım yaver gidecek mi bilmiyorum beni gerçekten sevebilecek kimse olmayacak gibi...
Çok şey göze almışsın emek sarf etmişsin hep destek olmuşsun haliyle benim hakettiğim bu değildi diyorsun. Ama inan sadece senin emeğinle kalkıp ciddi işlere kalkışsaydınız da evlilik gibi o yine hiç bir zaman sorumluluk sahibi olamayacaktı. Hep bir takim sorunlar olacaktı. Aklında daha çok büyüyecekti kendi hayalleri. Yine saçma sapan bi sebepten çekip gidecekti. Daha çok anı biriktirecektiniz daha özel şeyler yaşanacaktı. Belki işinizden gününüzden olacaktınız Birde üzerine boşanma piskolojisi çevre baskısı gibi şeyler eklenecekti. Onun için çokta kızmayın o tercihini yapmış. Size de kendi hayatınıza yön vermek sahip çıkmak kalmış. Hic birsey kaybetmediniz henüz belki de cok büyük bir dertten kurtuldunuz.
giden herkes unutulmayı hakeder
Düşünmedim değil aslında olası erkeklerden her şeyi bekliyorum artık yanındayım dediği halde yokluğunu gösterdi dün mü ayrıldın sende
o yılbaşı muahbeti fian ne kadar çirkin ya. size öyle yakıştırmalar yapan birine nasıl gidebiliyosunuz?
Senin kadar güçlü sevmediği bariz belli, yoksa senin sorduğun soruyu o sorardı. Bu kız bana bu kadar emek verdi layık olmak için ne yapabilirim bu kıza nasıl yardımcı olabilirim derdi ya da senin yaninda kalabilmek için o türlü türlü sebepler bulurdu. Isteyene herşeyin bir çözüm yolu vardır. Ama tek taraflı bu kadar güçlü şeyler hissedince halen ben daha ne yapabilirdim şunu da yapsaydım kalır mıydı yanımda diye kendini yiyorsun. Bir adım daha atma artık giden kaybeder. Aslanlar gibi de unutursun senin kalbini hakeden birisi de çıkar karşına. Şimdi umarım kurtuldum felan deyip iyice kendini rezil etmiyordur. Ilerde it gibi pişman olur ama burası net.Evet aynen öyle diyorumdaha ne yapmalıydım ki aşkımızı tercih etmesi için?
mutlu etmek için çok uğraştım başaramadım
Kızıyorum malesef kızıyorum... Bu tercih en başta yapılsaydı anlardım ama şimdi bu kadar şey yaşamışken bu kadar söz verilmişken yapılınca o da çok suçlu oluyor
Onun şimdi içi rahat mıdır, kurtuldum diye mi bakıyordur acaba...![]()
Daha tamamen geçmedi. Ama ilk günden cok cok hafifledi. Aci yerini ozleme birakti özlüyorum sadece bu aralar o kadar. 3 ayda bu duruma anca geldimBen de kendimin daha çok sevdiğini düşünmüşümdür hep. Artık onun sevgisinden bile emin değilim. Herkesin de dediği gibi gerçekten sevse yarı yolda bırakmazdı...
Sizin ne kadar sürdü geçmesi?![]()
Merhaba kızlar,
Ben hak ettim mi böyle olmasını bilmiyorum. Buraya açtığım konularıma erkek arkadaşımdan hayır geleceğini söyleyen tek kişi olmadı sanırım. Yine de çok sevmişim, çok bağlanmışım. Kopamadım işte. Gerçeklere kapattım gözlerimi belki. Sorunları görmezden geldim. Sonunda olan yine bana oldu.
En son ayrıldıktan sonra bana mesaj atmıştı "Sen de benim gibi misin? Ben çok özlüyorum" diye. Gitmemem gerekirdi onu unutmaya başlamıştım, dayanamadım yine gittim. Barışmak istediğini, bensiz yapamadığını söyledi. Ağırdan aldım ama görüşmeye yine devam ettim. Lakin bu sefer de söylediği şu oldu: "Ben buradaki iş koşullarından çok mutsuzum. Arkadaşlarımın mezun olup büro açtığını görmek beni çok üzüyor. Ben içimde mutsuz olduğumda seninle de mutlu olamıyoruz, seni mutlu edemiyorum. Kasıma kadar kira kontratım bitene kadar çabalayacağım yine, burada büro açamayacak gibiysem memlekete dönüp büro açacağım." Biz ne olacağız dediğimde "Bir yol bulunur." şeklinde ucu belirsiz laflardı cevapları, gittiğinde geri gelemeyeceğini söyledi ve benim onun memleketinde işimi yapabileceğim tek yer olmadığını biliyor. Yani görünürde ortak bir geleceğimiz yoktu gittiğinde. Benden böyle kolay vazgeçebildi bir anda.
Aylar önce bana "Gitmeyeceğim, ne olur güven bana, ben hayatımı burada seninle kuracağım." diye yalvardı da ben öyle güvendim ona. Öyle kendimi bu kadar açtım, bu kadar bağlandım. Burada güzel bir iş de bulmuştu, avukatlığını da yapabilecekti ileride büro da açabilecekti. Ancak burada büro açması ihtimalde kalıyormuş kesin değilmiş, kesin olmayışı onu çok mutsuz ediyormuş. Burada geleceğimiz olabilecekken, yollar varken o bizi bitirmeyi seçti... Ve daha stajı biteli 1.5 ay oldu iş buldu, daha her şeyin başındaydık, olmayacağına bu kadar erken karar vermemeliydi.
Dün akşam tamamen bitirdik, ağlaya ağlaya. Ben ona içimdekileri döktüm, harcadın bizi dedim ağladım. Yeterince sevseydin böyle olmazdı dedim ağladım. O da çok sevdim, ben elimden gelen her şeyi yaptım dedi ağladı (1.5 ay çabalamış...). Yaşadığımız her şey mükemmeldi hep çok güzel hatırlayacağım seni dedi, bittik böyle. Seven böyle vazgeçer miydi?
İkimiz de seviyorken onun korkaklığı yüzünden ayrıldık, o benimle olmayı değil beni güzel hatırlamayı seçti. Bu acı geçer mi, nasıl geçer, nasıl toplarım ben kendimi?![]()
Seven yolunu bulur vazgeçmez.. eşimi kazıya kazıya elde ettim diyebilirim..cezaevine girdi aylarca yüzünü görmedim haftada bir on dakika tel hakkı var orda sadece onun haricinde konuşmadım hep Fax mektup başka şehirde diye ailem bilmiyor diye görüşe bile gdemedim. ailem izin vermedi dövdü başka şehire götürdü telefonumu aylarca aldılar yine bırakmadım. askere gtti geldi yine bırakmadım.. yani aslında sevgiden öte hiçbir şey yok iki tarafın da kopmaması önemli olan ama tabi tabiki seviyordur yoksa neden ağlasın. erkekler işe önem verirler işleri yolunda gitmezse gerçekten mutsuz bir aileleri olacağını düşünürler. ailesine karısına çocuklarına bakmak için işleri olmalı ve kendilerine güvenmeleri gerekir. o yüzden böle olmuştur. bu iş işini iyi çözmelisiniz ikinizin de iş yapabileceği başka bir yerde çalışın o zmn. bu sizi ayıran sebep olmamalı
Bende dün ayrıldım yazar belki diye bekliyorum yazması için çok mu erken acaba severken ayrı kalmak çok zor  Cumartesi akşamı ağlaştık ayrıldık
Ortak arkadaşlarla konışmuş kötüymüş baya, ayrıldık demiş artık olacak gibi değil demiş![]()
Siz adamdan beklemişsiniz, onun memleketinde bana göre iş yok demişsiniz..
Acaba oda sizdenmi bi fedakarlık beklediki?
Tamam ben seninle geliyorum deseydiniz acaba bitmezmiydi?
Sorun onun memleketini seçmesimi yoksa sizin olduğunuz yerde kalma isteğinizmi?
Diger türlüsünü konuştunuzmu onunla hiç?
Seni cok sevseydi senin icin her seyi yapardi. Sen de cok sevseydin bi sekilde onun memleketine gitmeyi emin ol kabul ederdin. Demek ki o kadar da buyuk ask yok ortada
Size birlikte edirneye gitmeyi önerdimi peki?Yok ben başka bi şehirde yaşayalım dedim kabul etmedi aynı şey dedi.O edirneye gidecekti ben istanbuldayım. Ben çerkezköyde iş bulurum ortak bir yerde yaşarız sen edirneye gider gelirsin ben çerkezköye dedim. Kötü olur öyle hiç arkadaşlarımızın olmadığı yerde mi yaşayacağız dedi.
Ayrılmayalım dedi ama hiç bir çözüme de yanaşmadı...