• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Severek ayrılmak, acısı geçer mi?

Daha tamamen geçmedi. Ama ilk günden cok cok hafifledi. Aci yerini ozleme birakti özlüyorum sadece bu aralar o kadar. 3 ayda bu duruma anca geldim

Allah yardımcınız olsun Benim hem içim acıyor hem özlüyorum... Bugün yeni işinin ilk günüydü, bu akşam çıkıp kutlamamız lazımdı bunu...

Geçer tabi ölüm acisi bile geçiyor.Bende severek beni hic sevmeyen eski sevgilisine hala asik bi adamdan ayrilmistim.Gecen sene oldu tabi bunlar 6 ay kafami toparladim kimseyle flortlesmedim.1 sene sonra da hayatima yani şu andaki sevgilim girdi.İyi ki ayrilmisiz diyorum.Şu anda hayatimin askini buldugumu düşünüyorum.

Böyle şeyler duydukça çok mutlu oluyorum umutlanıyorum. Sonra diyorum benim böyle bir hikayem nasıl olsun. Hep sabit bir ortamdayım iş ortamı ev ortamı aynı arkadaşlar... Hayırlısı tabii...

Keşke gönlümdeki olsaydı benim için hayırlsıı olan...

Hayır senin orda yapabileceğin hiç bir şey yok gel diyemem dedi :KK43:
Ozaman boşa üzülme, seni istese buşekilde davranmazdı..

Gel dedi, kabul etmedim filan deseydin bitmesinin sebebi bitek o değilmiş derdimde..

Açık ve net seni gözden çıkarmış..

Umarım kolay atlatırsın

Senin kadar güçlü sevmediği bariz belli, yoksa senin sorduğun soruyu o sorardı. Bu kız bana bu kadar emek verdi layık olmak için ne yapabilirim bu kıza nasıl yardımcı olabilirim derdi ya da senin yaninda kalabilmek için o türlü türlü sebepler bulurdu. Isteyene herşeyin bir çözüm yolu vardır. Ama tek taraflı bu kadar güçlü şeyler hissedince halen ben daha ne yapabilirdim şunu da yapsaydım kalır mıydı yanımda diye kendini yiyorsun. Bir adım daha atma artık giden kaybeder. Aslanlar gibi de unutursun senin kalbini hakeden birisi de çıkar karşına. Şimdi umarım kurtuldum felan deyip iyice kendini rezil etmiyordur. Ilerde it gibi pişman olur ama burası net.

Evet o "olacak gibi değil" kafasına geçmiş bile. Ortak arkadaşımıza gitmiş ayrıldık demiş kötüymüş o da bir şey bilmiyormuş gib barışırsınız demiş. O da bu cevabı vermiş...
Bense yanıyorum bir hiç yüzünden bitişimize. Emeklerime... Bugün yeni işinin ilk günüydü içim kıpır kıpır yanına gitmek kutlamak gününün nasıl geçtiğini sormak nasıl isterdim. Hala da nasıl merak ediyorum... bu kadar çok seviyorum ama artık bizden olmaz...

Zaten en çok onu nasıl sevdiğimi ve ona olan sevgimi ne hale getirdiğini düşündükçe ağlıyorum. Ne çok severdim, her şeyimi verirdim mutlu olsun diye...

Allahım sök at bu sevgiyi içimden.

İnşallah dediğiniz gibi it gibi pişman olur, tüm ömür içinden atamaz beni yanlış yaptım der. Mutlu olamaz inşallah.

Ozaman boşa üzülme, seni istese buşekilde davranmazdı..

Gel dedi, kabul etmedim filan deseydin bitmesinin sebebi bitek o değilmiş derdimde..

Açık ve net seni gözden çıkarmış..

Umarım kolay atlatırsın

Ama "büyük ihtimalle memlekete dönücem" derken bir yandan da ben sensiz yapamıyorum ayrı olmaya dayanamıyorum demişti. Ayrılmıştık dayanamayıp o yazmıştı aramıştı yine, o hareketinden bahsetti senin aramanı beklerdim ama duramadım yine falan demişti :(

Gözden çıkarsa niye arayıp sordu :(

İnşallah...

Herkes bekle daha yeni ayrıldınız aramazsan arar diyolar ama üzülüyorum senin durumuna da üzüldüm ilişkin ne kadar sürdü

Bence hiç bir zaman ilk sefer bitti dendiğinde bitmiyor. Olmayacağı varsa da özlüyorsun dayanamıyorsun yazıyorsun arıyorsun. O yüzden bekle bir süre. İstersen sonra sen ararsın son bir kez konuşmaya...

Sizin hikayenizi tam hatırlayamadım bakıcam şimdi yukarılara anlattıysan...

Benim 1 yıl olmuştu

Hiç yüzünü görmedim ben konuşmasından etkilendim tanıştık bursaya beni görmeye geldi evimde ağırladım annem sevgilim ben gezdik çok güzeldi her şey ilk zamanlar da pek sevmezdim soğumuştum ayrılmak istedim 2-3hafta koştu tekrar başladık çok bağlandım arkadaş çevrem 0 hiç yok her şeyimi ona anlatırdım o da gidince kalakaldım.
Benimde 7aydı senin de kısa değilmiş keşke barışsan

Evet o "olacak gibi değil" kafasına geçmiş bile. Ortak arkadaşımıza gitmiş ayrıldık demiş kötüymüş o da bir şey bilmiyormuş gib barışırsınız demiş. O da bu cevabı vermiş...
Bense yanıyorum bir hiç yüzünden bitişimize. Emeklerime... Bugün yeni işinin ilk günüydü içim kıpır kıpır yanına gitmek kutlamak gününün nasıl geçtiğini sormak nasıl isterdim. Hala da nasıl merak ediyorum... bu kadar çok seviyorum ama artık bizden olmaz...

Zaten en çok onu nasıl sevdiğimi ve ona olan sevgimi ne hale getirdiğini düşündükçe ağlıyorum. Ne çok severdim, her şeyimi verirdim mutlu olsun diye...

Allahım sök at bu sevgiyi içimden.

İnşallah dediğiniz gibi it gibi pişman olur, tüm ömür içinden atamaz beni yanlış yaptım der. Mutlu olamaz inşallah.

Sana yaşattığı kötü şeyleri hatırla verdiği sözleri nasıl tutmadığını böyle daha kolay olur. Kur kendini ya üzmüş seni daha seviyorum deme hayatında kalsaydı da daha çok üzecekti. Şimdi hep iyi şeyleri getiriyorsun aklına yapma sen sana lazımsın.

Ben 2 yilda unuttum daha dogrusu alistim benimki sevdigini soyluyordu ama seven insan ayrildiktan 5 ay sonra baskasiyla evlenirmi ! Hepsini Allah bildigi gibi yapsin:cool:

Ben 2 yilda unuttum daha dogrusu alistim benimki sevdigini soyluyordu ama seven insan ayrildiktan 5 ay sonra baskasiyla evlenirmi ! Hepsini Allah bildigi gibi yapsin:cool:

5 ayda nasıl biriyle tanışıp evlenilebiliyor ya :( bu nasıl mide nasıl şeref :( böyle alınan ahlar yanlarına kalır mı...

Sana yaşattığı kötü şeyleri hatırla verdiği sözleri nasıl tutmadığını böyle daha kolay olur. Kur kendini ya üzmüş seni daha seviyorum deme hayatında kalsaydı da daha çok üzecekti. Şimdi hep iyi şeyleri getiriyorsun aklına yapma sen sana lazımsın.

Atlatıcam... gün içinde işyerindeyim zaten orası bana çok iyi geliyor :) dansa da başlamayı düşünüyorum şimdi salsaya... aklımı meşgul tutarsam düşünmeyeceğim sonra bir bakmışım en hafif hasarla silinmiş gitmiş :)
Bana verdiği sözleri tutmamasını bana sadece 1.5 çabalayacak değer verdiğini düşündüğümde nefret ediyorum içim nasıl acıyor...
Bazen düşünüyorum ben işsiz falan olsaydım ya da çok düşük maaşla çalışıyor olsaydım ondan as kazansaydım mutlu olabilir miydik...

Hiç yüzünü görmedim ben konuşmasından etkilendim tanıştık bursaya beni görmeye geldi evimde ağırladım annem sevgilim ben gezdik çok güzeldi her şey ilk zamanlar da pek sevmezdim soğumuştum ayrılmak istedim 2-3hafta koştu tekrar başladık çok bağlandım arkadaş çevrem 0 hiç yok her şeyimi ona anlatırdım o da gidince kalakaldım.
Benimde 7aydı senin de kısa değilmiş keşke barışsan

Sizinki de enteresan başlayıp buruk biten bir hikayeymiş :( allah yardımcınız olsun en kısa zamanda atlatırsınız inşallah :( ama yapamıyorsanız arayın konuşun belki siz barışırsınız...

bende kimsenin sevgisine inanmadığım için üzülmeye değmeyeceğini düşünüyorum

benzer bir sebeple ayrıldım, bazen çok pişmanım bazen hiç değilim oh diyorum. Bakalım geçecek mi tamamen benimki de yeni sayılır çünkü.

Back
X