- Konu Sahibi papatya0101
-
bnde bunula ılgılı bı konu acıcaktım bnmde sabahları cnm olesıne yanıokı anlatamam gece o sekılde dııl daha ıyıyım ama o sabah can acısı varya baska bıseyde yok neden sabahları bole oluyo anlamıyorum.artık uyanmak ıstemıyorum
ewet ama mesafeler çok olacak
her istediğimde gelme ihtimalim olmayacak bilmiyorum
zor ya karar vermek uygulamak çok zor
canım bence derdine şükret. en azından sizin elinizde olan birşey. çocuk seni bırakmamış sende onu bırakmamışsın. ve insan kuş misali. benim arkadaşım evlendi ailesyle aynı şehirde. sonra eşi başka şehirden daha iyi bir iş buldu. gelecek senede dünyanın öteki ucuna gidicekler yaşamak için. hem ailenin yanında diye evlenirsin, sonra tayinin çıkar yada ummadığın birşey olur. eğer çok seviyorsan bırakma. bizde ayrıldık, ama ailesi yüzünden. bizim elimizde olmayan sebepler yüzünden. zorla ayırdılar resmen. keşke beni aldatsaydı, o şekilde ayrılsaydık. inan bu kadar üzülmezdim. heleki senin durumun... tamam kolay değil ama gün doğmadan neler doğar. hem yarına çıkıcamızın garantisi yokki, 3 sene 5 sene sonra dönse diyelim, yok dönmüyor falan diye plan yapıyorsunuz. bırak çocuk gitsin okuluna, sende iş bul, çalış.. ne çiftler biliorum evleniyorlar, eşi yurt dışına gidiyor, kızı yanına aldırmak için yıllar geçiyor. çok aşıksan bırakma sevgilinin elini, asla ama asla bırakma. keşke senin durumunda olsam. inan başka ülke değil, başka gezegene bile giderdim. en azından huzurlu bir evliliğim olurdu
severek ayrılıyorum 7 yıldan sonra... günahı kimsenin boynuna değil ama sanırım yalnız, bir başıma öleceğim...yatağım hiç ısınmayacak gibi... niye başkasını seveyim ki, onun gibi boncuk gözlü bebeklerimiz olabilecekken?
ewet fedakarlık yapmam gereken yıllarımı verdiğim okulumAyrılığın her türlüsü az çok can yakar ama severek ayrılmak en acısı sanırım. Yalnız fedakarlık yapmanız geereken şeyler çok büyük. Gittiğinizde nereden geldim peşinden diyebilirsiniz... Zaman insanları değiştiriyor, malum...
aynı durumda o olsaydı işte bi nevi o da aynı durumdacanım haklısın çok zor bir karar. oturup iyice düşünmen lazım. hayatta illaki birşeylerden fedakarlık yapmak gerekiyor. bir yanında ailen bir yanında aşkın. aynı durumda o olsaydı acaba seni tercih edicekmiydi? Allah yar ve yardımcın olsun...
ewet aşkından ölüyorum resmen ama
oraya giderse orda çalışma hakkı vs alaması için orda kalabileceğine dair izin alması lazım
o da evlilik yapmasından başka yolla olmaz
ve evlilikde öyle hemen yarın boşanıyım olmuyo işte
2yıl felan sürecek kesin
sonrası benkle nikah olması benim oraya hemen zaten iznim çıkmaz
aslında küçük gibi gözüksede sorun çok büyük
Merhaba arkadaslar;
yazdıklarınızı okudum özür dilerim ama severek ayrılmak bence çok yanlış. gercekten oyle bir zamanda yasıyoruz ki sevdiğimiz sevilgimiz güvendiğimiz, mutlu bir yuva kuracagımıza inandığımız ve hatta çocuklarımızı bile hayal ettiğimiz biri varsa ne mutlu. sevgi kolay bulunur gibi hep öyle derler. hiç öyle değil. hayat öyle garip ki hep etrafımda görüyorum. insanın karsısına dogru kişi bir kere cıkıyor. ask sevgi yasanamaya deger seyler. cunku gercekten bu dunyada bicok kişi o duyguyu tadamıyor. ben sizden cok daha kotu durumdayım. keske ailem iyi dusun deyip bana bıraksa bir dakika bile dusunmem. evet ailem benim herseyim, benim için çok kıymetliler. ama malesef hayat sartları boyle keske olene kadar ailen yanında olsa ama imkansz... mecbur bizimde kendi ailemimizi kurmamız gerekecek. ve bunu sevdiğin sevldiğin biriyle yapmak var. birde mantıklı buldugun biriyle evlenerek severek ayrıldıgın için hep sevdiğin kişiyi arıyacaksın. inan bence hayatını karartmaya degmez bile. benim ailem mezhep farklılıgından dolayı istemiyorlar. kac aydır ikna etmeye calısıyorum. yapmadıgım kalmadı. onlar uzulmesin diye kac kere ayrıl btr dediler zorla yapmadım. yine ortaya cıktı gorustugumuz. en sonunda dedim ölürüm onunla evlencem dedim. ayrılmam dedim ne kabullenn kurtulalım bu sıkıntılardan dedim. daha neler neler... ama olmuyor,olmuyor... ikna olmuyorlar. herzaman askımın arkasında durdum, ve duracam da. herkese de eger sevdiğinizden eminseniz arkasında durun derim. neler neler yaptım herseyi yaptm secim senin dediler. biz kabul etmiyoruz dediler. ailem benim herseyim ama ne yazıkki ben haklıyım. ve haksız bir durumda sevdiğimi bırakamam. ve peşinden de gideceğim. cunku biliyorumki yarın sevdiğimi tanıdıklarında iyiki arkasında durmusun diyecekler. gerekirse gizli bir sekilde evleneceğim. en fazla birkac ay dayanabilirler sonra barısırız. boyle surekli acı cekmektense biranda cok acı cekerim belki ama en fazla birkac ay ömür boyu keske demek istemiyorum ben.
ewet ama mesafeler çok olacak
her istediğimde gelme ihtimalim olmayacak bilmiyorum
zor ya karar vermek uygulamak çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?