severek ayrılmak..

Larina

CarpediEm Daha NE DİYEM:)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.467
58
683
İzmir
kızlar biraz önce arkadaşımla konuştuk kafama takıldı..
ben erkek arkadaşımdan severek ayrıldım..beni buna mecbur bıraktı..
ilişkide duygularını fazlaca gösteremeyen bir taraf olması sebebi ile
ilgisizlikle itham ettim onu hep..
sizin ilgi anlayışınız nedir?..Her gününü benimle geçiren, fakat bir takım şeylerin eksik olduğunu
hissetmek sizin için ayrılma sebebi değilmidir ?
severek ayrılık olmazmış arkadaşıma göre, ben hiç sevmemişim ona katlanamadığıma göre..
bişeylerden pişmanlık duymak istemiyorum bu ayrılık neticesinde.

şuan bn o durumdayım onu seviyorum ama o artık eskisi gibi degil çok ilgisiz onu bi süre bnsiz bırakıcam geri döner hatasını anlarsa devam edecem ama farkında bile olmassa severek ayrılacam buna mecbur yoksa neden niye diye kendimi yiyip bitiririm herşeyi bi kenara bırak çünkü seven en azından ilgi gösterir be

ne alakası var canım severek ayrılık olmasa bu kadar hikaye sarkı şiir söz nerden cıkıyo tabi ki olur sevmekle baglanmak aynı şey değil. seversin ama baglanamazsın uyuşamazsın biter unutmaya calısırsın bu kadar basit sevdin diye katlanmak zorunda değilsin. evet insan hep yanında olur ama destek de olur köstek de yani

son koz olarak ayrılığı seçtim belkide..ama zorla yaptırılan ilgi bana mutluluk değil acı veriyordu artık..
bitti.. dediğimde sadece ağladı telefonda..beni fikrimden döndürmeye bile kalkmadı ne kadar acı

seni seviyorum ama bunu sensizde yapabilirim..çok güzel bir laf..
eksik şeylerin boşluğunu sadece bir taraf dolduramıyor..olmayınca olmuyor bazen..

canım aynı sorunu bende yaşıyorum malesef...ve dahada kötüsü ben ayrılamıyorumda. o ayrılalım kelimesini ağzıma alamıyorum onlada olmuyo onsuzda.. ilgisizlik çok kötü benimde eski sevgilimden ayrılma sebebim oydu. şuandada aynı problemi yaşıyorum bence aayrılmakla ii yapmışsın zaten seviyosa seni çok, geri dönücektir hatasını anlayıp. ben senin kadar cesaretli değilim malesef

bi cesarete gelip böyle bir şey yaptım..kaderimdeyse döner dolaşır beni bulur gene diye düşünerek.
kalbim acıyo hala..severek ayrılmak ne illet bişeymiş..bişeyleri kazanmak için yaptım belkide.
Belkide tamamen kaybettim..beklemek sadece kalbimi kanatıyor..

binevi kumar gibi bişey zaten iyi düşün iyi olsun canım belkide kazanan taraf olursun. bi süre dişini sık alışırsın bu duruma ilgini farklı bi yöne ver bi süre aklından uzaklaştır bu konuyu zaten eninde sonunda belli olucaktır kararı geri dönmek veya dönmemek konusunda. ama kendin için güzel bi adım atmışsın. keşke bende yapabilsem ama bende çok seviorm

bu erkeklerin ilgi göstermeme durumu nelere mal oluor..
ama beyefendilerin umrunda değil..çok yazık..

sanırım bitti demeyi göze alamayan bnm gibi bi çok kadın belki düzelir düşüncesiyle ne yapcaz biz yaa

bilmiorum vallahi canım 2 yıllık bi ilişkim var 1 yılı belki düzelir diye beklemekle geçti halada geçiyor.bilmiyorum bi çözümü varmıdır. varsada daha ben o çözümü bulmuş değilim

bence sıkma canını bi süre beklemen lazım o süre içinde de kendine işkence çektirmemeye bak. sabret elbet karşılığını alırsın. geri dönmese bile kazanan taraf sen olursun en azından onsuz mutsuz olmak, onunla mutsuz olmaktan daha mantıklı..

gurur yaptı belki o yüzden dön demedi ama gurur yapsada ağlamazdı kaç senedir birlikteydiniz?

Canım 1 senedir birlikteydik..13 ay falan..acayip gururludur kendileri..Ağladı ama
hiçbişi diyemedi..deli oldum.

Bende severek ayrıldım kimse bana sen sevmemişsin diyemez..
Ben sevdim ama bi ilişkiyi yürütmek için ve ciddi adımlar atmak benim sevmemle olsaydı ayrılır mıydım? Hayır.. Demekki başka yolum kalmamış..
Bazen ne kadar sevsende iş senin sevmenle bitmediği için, e sende bu durumda tam bir işkence çektiğin için ayrılmak zorunda kalıyorsun.. Asıl bizi ayrılığa zorlayan kişiler sevmiyorlarmış ki bizi ayrılık noktasına getirmişler ve gitmemize izin vermişler..

Severek ayrılık olur.
Sevgi tek başına yetmez..
Saygı,anlayış,ilgi bunlar olmayınca sevgi anlamsız kalır..
Sen duygularını sorgulayıp anlayabilirsin pişman olup olmayacağını..
Ayrıldın.. yemek yiyebiliyor musun?
Dertsiz tasasız geziyor eğleniyor musun?
Rahat uyuyabiliyor musun..
Evetse O zaman pişman olmazsın sevgin de pek yoktur zaten..

insanlar birbirlerini kusurlarıyla severler..
ama bu kusurlar birbirine zarar vermeye başlamışsa bu iş bitmiş demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…