Canım 1 senedir birlikteydik..13 ay falan..acayip gururludur kendileri..Ağladı ama
hiçbişi diyemedi..deli oldum.
açık açık söyle ilgisizliğin yüzünden ayrılıyorum.ozaman gitme derse barış şans ver ama hala uğraşmıyorsa bas tekmeyi.seninde ilgi görmek hakkın
canım zaten pat die bırakmadım..defalarca ikaz ettim..
biraz daha hareketlerine özen göstermeye çabalıyordu yalan söyleyemem..
ama benim istediğim gibi olamıyordu.
canım ağlattın beni çok güzelmiş..
kal dememesi gücüme gidendi,beni üzendi..
çok gururlu biri ama neden ağladığı halde gitme diyemedi anlamadım..
sanırım bu soruların cevabını hiç bir zaman bilemicem.
canım beni kaybettiğine değdimi peki içinde herşeyi saklaması..
en son benim elimdende bu kadarı geliyor napabilirim dedi..tamam bitsin artık çok yoruldum dedim.
benim sesim titredi gözlerim doldu,oda ağladı farkettim bunu..sonra ben kötüyüm dedi kapadı gitti okadar..
arkadaşlarıyla muhabbeti normaldi..
evet konuşkan biri değildir hiç..sevmez çok konuşmayı.ben bundan şikayetçi değildim, ama ilgisizliği
bundan ileri gelebilirmi ? ben bu ilişki biterse bidaha asla geri dönüşüm olmaz demiştin,ilişki içindeyken...
buna rağmen kal demedi..
bazı erkekler böyle olabiliyor seni seviyordu bence zaten yüzüne karşıda ağlamamış gizli ağlamış .gururundanda kal demedi çünkü sadece ilgisizlik yüzünden benden ayrılmayı göze alıyorsa beni gerçekten sevmiyor diye düşünmüş olmalı.kendini onun yerine koy ,açıkcası bende böyle düşünürdüm.ondan mesaj filanda bekleme terk eden pozisyonunda olan sensin karışık bi durum
Bu dönem insanların birbirini tanıma dönemi değil mi?
Bir insanı seversin, onunla beraber olursun, vakit geçirirsin, evlilik için doğru insan olduğuna karar verirsen bu işin devamı gelir.
Olmadı, uyuşmadınız diye ayrıldınız diye sevmediniz mi oldu?
Bence arkadaşınız çok yanlış düşünüyor.
kızlar biraz önce arkadaşımla konuştuk kafama takıldı..
ben erkek arkadaşımdan severek ayrıldım..beni buna mecbur bıraktı..
ilişkide duygularını fazlaca gösteremeyen bir taraf olması sebebi ile
ilgisizlikle itham ettim onu hep..
sizin ilgi anlayışınız nedir?..Her gününü benimle geçiren, fakat bir takım şeylerin eksik olduğunu
hissetmek sizin için ayrılma sebebi değilmidir ?
severek ayrılık olmazmış arkadaşıma göre, ben hiç sevmemişim ona katlanamadığıma göre..
bişeylerden pişmanlık duymak istemiyorum bu ayrılık neticesinde.
evet cnm bu işi ben bitirdiğim için tamamen bitti..
kavuşmamız mahşerde olur ancak..oderece zor artık :s
Ayrılığı kabullendiğine göre sevgilin de dünden razıymış zaten... Pişmanlık duymanı gerektirecek bir durum yok maalesef...[/Q
bu tip erkek okadar çok ki her adımı kızdan bekleyen gururuna yediremeyen içine atan tepkisiz kalan.busevgisizliğinden değil başka bir şeyden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?