severek ayrılmak..

işte ben bu duruma hiç dayanamazdım..
nasıl dayanıyosun cnm tebrikler..ilgi lazım ..
ilgi ilgi die ölücem

Canım konunu okuyunca gerçekten ne odunmuş bu yaa dedim.
ama yorumlarda açıklamanı yapınca sanki biraz abartmışsın gibi geldi bana. tabi herkes kendi yaşadığını bilir davulun sesi uzaktan hoş gelir diyebilirsin ama herkesin sevgsini gösterme şekli çok başka..
ki bizim ilişkimiz 3 seneyi aştı 12-13 saat çalışıyo sesini duyamadığım aynı semtte oturduğumuz halde benim okulumdan,onun iş hayatının yoğunluğunundan görüşemediğimiz zamanları bilirim.
birde şöyle bi soru takıldı kafama.. belki o normal davranıyodurda sen fazla ilgi bekliyosundur olamaz mı ?
çünkü okuduğumda ben seven ve ilgili bir erkek gördüm..

bi değişiklik olursa bizede bildir tatlım

İlgi olmazsa olmaz bir şey bence. Fakat herkesin ilgisini gösterme şeklide farklıdır.
Biz kadınlar aşırı ilgi bekliyoruz bazen.
Mesela sevgilim çok ilgilidir fakat ne kadar ilgilenirse ilgilensin ilişkimiz için çaba göstermiyorsa orda bi durup düşünüyorum. Benim için ilgilenmek yani aramak sormak çabalamak değildir çünkü.
Acaba sen de aşırı bir ilgi mi istiyordun karşı taraftan hiç oluruna bıraktın mı ?

canım evet sanırım ilgi isteğim çok fazla benim..
oluruna bırakıncada aynı yani adım atıyordu genede kendini daha fazla zorluyodu bunu
görebiliyodum..ama kendini zorlamadan bişiler yapmasını istedim hep..
ilişki de ilgi istiyorum deyincede,canım yapıyorum ama benim elimdende bu kadar geliyo diyodu..
bende dayanamadım bitirdim..seven insan neden daha fazlasını yapamıyor diye.

sanırım canım herkesin sevgisini gösterme tarzı elbet farklıdır. Ama ben biraz fedakarlık bekledim..
yoktu ve bitirmek zorunda kaldım..

Senin ilgi göstermene alışkın olduğu için belkide.
Zorlamayla değilde içinden geldiği gibi davranıyordur sen öyle anlıyorsundur benimde bazen böyle hissettiğim anlar olur çünkü sonradan saçma düşündüğümü anlarım.
Ne kadar oldu ayrılalı peki ?

canım biteli 10 gün oldu..

Çok uzun bi süre değil o seni kazanmak için çabalarsa barışmayı düşünürmüsün ?

düşünmem büyük ihtimalle..çünkü elimden gelen bu diyor..
daha fazlasını istediğim için olmaz..yapıcam edicem laflarıda biliyosunuz kızlar sadece lafta kalır..

düşünmem büyük ihtimalle..çünkü elimden gelen bu diyor..
daha fazlasını istediğim için olmaz..yapıcam edicem laflarıda biliyosunuz kızlar sadece lafta kalır..

Anladım canım hayırlısı böyledir belkide...

kesınlıkjle dogru soluorsun.. bende severek ayrılmıstım uzun bı zaman once...
bana aldıgı yuzuk dahala duruor.. onu bırak kalbımde yarası dahala durur..

eger kaderınde bu kısı varsa senı bulur seeneler sonra olsa bıle senı bulur..

ondan allaha dua et hayırlısıysa gerı gelsn de.

Ben normalde kadere inanan bir insanımdır
Ama bu kaderde varsa beni bulur lafı biraz züürt tesellisi gibi geliyor bana
Çünkü insan kaderine yön verir
Sen ondan vazgeçmişsen o da senden vazgeçtiyse kadar sizi niye buluştursun ki :S
Bence kader birbirini seven ama türlü zorluklar yüzünden ayrılan insanları buluşturur

Yada bi şekilde ayrılmış ama hala birbirini unutamamış insanları
Tabi her zaman bu kural işlermi bilmiyorum
O yüzden herşeyi kadere bırakmak yerine biraz da kaderine yön vermeli insan

haklısın canım..fakat yapacak bişey kalmadığı için bu söz tesellim oluyor işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…