severek ayrılmak..

Her kadın yaşıyor bunu eninde sonunda hele de evlenince. Erkekler bizim gibi değil bi kere bunu kabul etmeli. Davranışları sana eğer verdiginihissettiriyorsa ne ala, sürekli sevgi sözcükleri beklememeli.

bu tip erkek okadar çok ki her adımı kızdan bekleyen gururuna yediremeyen içine atan tepkisiz kalan.busevgisizliğinden değil başka bir şeyden

Aynı durumu bizzat yaşadım tatlım. Ben de ilk aylarda "Ah acaba gururundan mı gitme diyemedi, nasıl bu kadar kolay kabullendi... Ah canıım..." diyordum. Seven adam mutlaka geri döndürmeye çalışır bunu bilir, bunu söylerim.

Son düzenleme:
Allah kimseyi severek ayırmasın ama ortada çook çook büyük engeller yoksa tabi ne yaşadığınızı bilmiyorum sizin ama mücadele ederdim diyebilirim kendi adıma,mücadele etmeden pes etmek hep pişmanlık getirir.ve ben insanlarında değişebileceklerine inanırım bazı değerler uğruna...ilgi konusuna gelince her bayan sever ilgiyi şımartılmayı ama aşırı ilgiden de sıkılırım ben yada belki çok oturuşmuş uzun yıllardır süren bi ilişkim olduğundan böyle düşünüyorum ama her gün yüz yüze görüşemesekte arkadaşlarıyla görüşücektir-işi vardır-benim işim yada arkadaşlarım neyse işte farklı şeylerede zaman ayırabiliriz kızmam maç günleri hiç bir ilgi beklemem,ama çok şükür normal zamanlarda yeteri kadar şımartılırım

ilgisiz adamlar.. Varliklari da bir yokluklari da.. Ilgisizlik bence sevgisizliktir. Katlanilmamali.
Okuyorum diger forum sitelerini, ayrilik hakkinda yazan erkeklerin konularina bakiyorum da bayan olarak degerimizi anliyorum.
Soyle dusunelim, Hepimiz bayan olarak birer elmasiz. Cok kiymetli, cok guzel, ve ugruna ne kavgalar, cinayetler islenen elmaslar. Bu elmasi gidip halinden memnun bi ciftcinin eline versen, adamin basina dert olur. Agir gelir, basina bela acacagini dusunur, elmas o kadar degerliyken adam icin (halinden memnun bi ciftciden bahsediyorum) bir yuk olur ve belki ondan kurtulmayi diler. Peki ya bu elmas iyi bir kuyumcunun elinde olsaydi? Ona gozu gibi bakardi, degerini bilirdi..

iliskilerimiz de oyle.. hepimizin bir degeri var, ama hayat karsimiza yanlis insanlari cikariyor. Belki boylesi daha iyidir, her iliski bize birseyler ogretiyor; ornegin karsimizdaki erkekten ne bekledigimiz gibi. Tam anlamiyla degerimizi bilecek, bir elmanin yarisi gibi, bi puzzlenin iki dogru parcasi gibi birlesicek hayatlarimiz ((=

Eksikler varsa, ilgisizlik, sevgisizlik hissediyorsaniz bosuna birseyleri zorla oldurmaya calismayin. Bir iliski iki tarafin da emegiyle yurur ancak, tek tarafli isteyip cabalamakla bir yere ulasilmaz. Yanlis bi iliski icindeyken ve orda kalmaya calisirken belki sizin icin yazilmis dogru kisiden uzaklasiyorsunuz, ona gec kaliyorsunuz... Gecmiste aci tatli ne olduysa kabul etmeli, ama yoluna devam etmeli insan. Hep ilerlemeli. hayat oyle guzel ((=

(Ayrica, ayriligi kabul etmis erkek sevmeyen erkektir. Gururlu bile olsa, sevdigi kadin baska birine asik olacak diye korkar adam. O yuzden severek ayrildik diye birsey yok. Seven insan ayri kalamaz o kadar. -Ayriligi sevdigini kendine yaklastirmak icin secenlerden bahsetmiyorum burda)

Son düzenleme:
Bana oldukça zaman ayıran bir insandı..
maç günlerinde bile izlemeyip yanıma geldiğini bilirim..
fakat elini sımsıkı tutmak,omzuna yatırıp saçını okşamak bir erkek için külfet olmamalı..
ben böyle belli ederim sevgimi diyen birini kabul edemedim..başka biri olduğunu bile düşünebilir hayatımda belki.
ama ben o sıcaklığı hissetmedikten sonra tek kalırım daha iyi gibi geldi.

Her kadın yaşıyor bunu eninde sonunda hele de evlenince. Erkekler bizim gibi değil bi kere bunu kabul etmeli. Davranışları sana eğer verdiginihissettiriyorsa ne ala, sürekli sevgi sözcükleri beklememeli.

arkadaşa kesinle katılıyorum ayrıca bazı erkekler malesef böyle tabi son karar senin okadar erkek var neden ilgisiz olanla lkalacakmışım diyebilirisin. mevlananın bi sözü var , Aşk;topuklarından etine kadar işlemiş bir nasırdır,ya canın acıya acıya söküp atacaksın,yada canın acıya acıya yürümeye devam edeceksin.

Son düzenleme:

peki tatlım senin ilgiden kastın ne mesela bak zaman ayırıyorda demişssin.inan bana öle boş sevgi sözcüklerini sürekli ağzına dolayan çok ilgili görünen erkekler gördüğüm kadarıyla en çokda tekmeyi basanlar oluyor bunuda unutma

yalnız kaldığınızda da yapmıyor muydu?

bence barış geri bu adamla ya, romantik değil pek ama seni seviyo işte...

herkes aynı şekilde gösteremez sevdiğini...

çok ruhunu daraltmıyosa barış yani

yok yanlızkende yapmazdı..
o bana yapsın diye beklerdi sanırım..çünkü bende gururluyumdur..
o bana ,ben ona derken kimse kimseye sıcak davranmadı sanırım.
ne bilim mesela sevdiği filmlere benle gitmek isterdi,arkadaşlarını ekip benimle giderdi..
2 günde bir görüşürdük..gıkını çıkarmazdı..ne zaman arasam teline cvp verirdi..ekmek almaya çıkarken bile haber verirdi..
ama o dediğim samimiyet duygularını nedense ben bulamadım..çokmu şey istedim acaba ?

bunun için gurur yapılmaz ya inan bana, sevip sevilmek kadar güzel şey yok, kaybetme bu şansı.

sen ona sıcak davran o da davranır ne olacak yani? kızma ama bu hayatınızda, olmadığı halde dram aramaya dönmüş...

adam ağlamış yahu bitti dedin diye, sen bu forumları hiç okumuyo musun ne biçim insanlar, erkekler var... bence sizin halledilmeyecek sorununuz yokmuş, sen de farkındasın ki pişman olmaya başlamışsın.

canım ben asla aramıcam yemin ettim..
telefonda ağlamak yerine kal diyebilirdi..bu beni çok üzdü..
sanki iyi oldu der gibi..hiç bişi diyemedi..zaten ben biterse bidaha asla olmaz demiştim..
şimdi aramam çok çok saçma olur..o arasın çok seviyorsa..konuşalım desin..neden erkekler böyle düşünemiyor.
bende bu duruma sinir oluyorum.

tamam sen arama tabi, zaten genelde geri dönülen erkeğin totosu kalkıyo

bence sana geri dönecektir. bekle bakalım biraz

oo canım ya sende çok şey istemişssin yanlış anlama beni seni üzmek niyetinde değilim ama düşünki bi adam buluşunca canım cicim ama yeri geldimi arkadaşları ,kendi istekleri öyle olsa daha mı iyi. hem bak sende çok ilgili değilmişsin.erkeklerin kimisi böyle keşke ayrılmasaydın ya

tamam sen arama tabi, zaten genelde geri dönülen erkeğin totosu kalkıyo

bence sana geri dönecektir. bekle bakalım biraz

hak veriyorum kindara geri barış ama o adım atsın diycem de sanmıyorum çünkü ayrılan sensin .bi bahane filan bulabilirsin belki:44:

İlişkilerde sevgi olduğu kadar ilgide çok önemli bi kavram bence..İnsan mutsuz oluyor ister istemez.Seni anlayabilirim çünkü bende benzer bi durumdan şikayetçiyim.Seviyorum diyorsun, karşındakide seviyorum diyor ama eksik birşeyler var ve insanın kafasını hep kurcalıyor...Siz bide görüşüyormuşsunuz çoğu zaman bizde o da yok 2 bucuk saatlik mesafedeyiz ve kaç ayda bi görüşüyoruz artık saymıyorum sinirlerim bozuluyor çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…