Ayrılığı kabullendiğine göre sevgilin de dünden razıymış zaten... Pişmanlık duymanı gerektirecek bir durum yok maalesef...[/Q
bu tip erkek okadar çok ki her adımı kızdan bekleyen gururuna yediremeyen içine atan tepkisiz kalan.busevgisizliğinden değil başka bir şeyden
en azından düzeleceğini umarak onla kalmam saçmalık olurdu..
teşekkürler kızlar..rahatladımm biraz..
bu tip erkek okadar çok ki her adımı kızdan bekleyen gururuna yediremeyen içine atan tepkisiz kalan.busevgisizliğinden değil başka bir şeyden
Her kadın yaşıyor bunu eninde sonunda hele de evlenince. Erkekler bizim gibi değil bi kere bunu kabul etmeli. Davranışları sana eğer verdiginihissettiriyorsa ne ala, sürekli sevgi sözcükleri beklememeli.
Bana oldukça zaman ayıran bir insandı..
maç günlerinde bile izlemeyip yanıma geldiğini bilirim..
fakat elini sımsıkı tutmak,omzuna yatırıp saçını okşamak bir erkek için külfet olmamalı..
ben böyle belli ederim sevgimi diyen birini kabul edemedim..başka biri olduğunu bile düşünebilir hayatımda belki.
ama ben o sıcaklığı hissetmedikten sonra tek kalırım daha iyi gibi geldi.
Bana oldukça zaman ayıran bir insandı..
maç günlerinde bile izlemeyip yanıma geldiğini bilirim..
fakat elini sımsıkı tutmak,omzuna yatırıp saçını okşamak bir erkek için külfet olmamalı..
ben böyle belli ederim sevgimi diyen birini kabul edemedim..başka biri olduğunu bile düşünebilir hayatımda belki.
ama ben o sıcaklığı hissetmedikten sonra tek kalırım daha iyi gibi geldi.
yok yanlızkende yapmazdı..
o bana yapsın diye beklerdi sanırım..çünkü bende gururluyumdur..
o bana ,ben ona derken kimse kimseye sıcak davranmadı sanırım.
ne bilim mesela sevdiği filmlere benle gitmek isterdi,arkadaşlarını ekip benimle giderdi..
2 günde bir görüşürdük..gıkını çıkarmazdı..ne zaman arasam teline cvp verirdi..ekmek almaya çıkarken bile haber verirdi..
ama o dediğim samimiyet duygularını nedense ben bulamadım..çokmu şey istedim acaba ?
bunun için gurur yapılmaz ya inan bana, sevip sevilmek kadar güzel şey yok, kaybetme bu şansı.
sen ona sıcak davran o da davranır ne olacak yani? kızma ama bu hayatınızda, olmadığı halde dram aramaya dönmüş...
adam ağlamış yahu bitti dedin diye, sen bu forumları hiç okumuyo musun ne biçim insanlar, erkekler var... bence sizin halledilmeyecek sorununuz yokmuş, sen de farkındasın ki pişman olmaya başlamışsın.
canım ben asla aramıcam yemin ettim..
telefonda ağlamak yerine kal diyebilirdi..bu beni çok üzdü..
sanki iyi oldu der gibi..hiç bişi diyemedi..zaten ben biterse bidaha asla olmaz demiştim..
şimdi aramam çok çok saçma olur..o arasın çok seviyorsa..konuşalım desin..neden erkekler böyle düşünemiyor.
bende bu duruma sinir oluyorum.
tamam sen arama tabi, zaten genelde geri dönülen erkeğin totosu kalkıyo
bence sana geri dönecektir. bekle bakalım biraz
yok yanlızkende yapmazdı..
o bana yapsın diye beklerdi sanırım..çünkü bende gururluyumdur..
o bana ,ben ona derken kimse kimseye sıcak davranmadı sanırım.
ne bilim mesela sevdiği filmlere benle gitmek isterdi,arkadaşlarını ekip benimle giderdi..
2 günde bir görüşürdük..gıkını çıkarmazdı..ne zaman arasam teline cvp verirdi..ekmek almaya çıkarken bile haber verirdi..
ama o dediğim samimiyet duygularını nedense ben bulamadım..çokmu şey istedim acaba ?
tamam sen arama tabi, zaten genelde geri dönülen erkeğin totosu kalkıyo
bence sana geri dönecektir. bekle bakalım biraz
oo canım ya sende çok şey istemişssin yanlış anlama beni seni üzmek niyetinde değilim ama düşünki bi adam buluşunca canım cicim ama yeri geldimi arkadaşları ,kendi istekleri öyle olsa daha mı iyi. hem bak sende çok ilgili değilmişsin.erkeklerin kimisi böyle keşke ayrılmasaydın ya[/QUO
o asla aramaz yani bu iş burda bitti malesef..
pişmanlıklar veya gözyaşı bile kurtarmıyo artık..çok havalara girer arasam hiç gerek yok..
oda zaten bırakıldım psikolojisiyle aramaz..bu iş bitti ..
oo canım ya sende çok şey istemişssin yanlış anlama beni seni üzmek niyetinde değilim ama düşünki bi adam buluşunca canım cicim ama yeri geldimi arkadaşları ,kendi istekleri öyle olsa daha mı iyi. hem bak sende çok ilgili değilmişsin.erkeklerin kimisi böyle keşke ayrılmasaydın ya[/QUO
o asla aramaz yani bu iş burda bitti malesef..
pişmanlıklar veya gözyaşı bile kurtarmıyo artık..çok havalara girer arasam hiç gerek yok..
oda zaten bırakıldım psikolojisiyle aramaz..bu iş bitti ..
bencede terk edildim psikolojisiyle hayatta aramaz sen bi bahane filan bu ne bilim.son karar senin tabi
bencede terk edildim psikolojisiyle hayatta aramaz sen bi bahane filan bu ne bilim.son karar senin tabi
canım son kararım aramıcam..
kaderimde varsa gelir..tesellim bu şimdilik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?