Severek ayrilmak!

Bence zamama birak ve kendine odaklan sen ugrastikca o kacacaktir... Zamana birakmak cok zor ama bunu bi kez basardin mi hersey kendiliginden rayina oturur zaten.. Kendine bi yol ciz bi hobi bul kendini iyi hissedecegin seyler yap Eger kaderiniz bir yazilmissa zaten bulur seni belki gec olur ama güzel olur fakat sen ugrastikca o hersey cikmaza girecektir erkeklerin mantigi daha farkli calisiyo maalesef bunu zaman gectikce daha iyi anliyorum

Cok guzel yazmissin erkekerin mantigi olayinda kesinlikle haklisin.. vunlarin farkindayim ve aslinda oyle yapdim..

Bitdi bunu boyle kabul ettim ve onun icin erteledigim isterimi hallediyorum ise asildim ve bir yol cizdim..
Gelir gel.ez bunu bilmiyorum.. ama hic gelmicekmis gibi davranmak ve duruma alismakdan baska sansim yok!

Kendimi dinlememeye calisiyorum cok kirginim cunki.

Cok sagol cevabin icin

canım benim nacizane fikrim bu severek ayrılmalar sadece türk filmlerinde olur seven kişi sorun ne olursa olsun mücadeler eder bırakmaz ya bırakamaz severek ayrıldık saçma zaten sevselerdi yanımızda hayatımızda adımızda olurlardı bu klişe söz bana göre ben sevsem mücadelemi ederim ölümden başka herseye çare var canım bu korkak insanların sığındığı eskimiş bir yalan bana göre(biraz doluyumda kusura bakma sert oldu)

sebep belli cnm sevgi eksikliği ve korku erkek milleti kalıbının adamı çıkmaz pek korkak olurlar

böyle ayrılıklar yaşamış biri olarak söylüyorum; evet mümkün..seçtiğiniz yollar bazen kabul edilebilir olmuyor.

ben severek ayrıldım.çünkü karşımdakinin umursamaz tavırları,onun eksiğini söylediğimde kabahatli duruma düşürmesi yıprattı beni ve ayrılmak istedim.oda seviyordu ama tuhaf bir ruh hali vardı.ve ayrılalım dedikten sonra gitme bile demedi.insan bazen severek ayrılmak zorunda kalıyor.bunlar hafife alınacak,aptallık denilecek şeyler değil.yaşayan bilir.

bizde mesela aramzıda sorun da yoktu.ayırdılar bizi desem daha doğru olur.
ailesi istemedi.ya babanın karşında olursun adamı öldürürsün denildi ya da bu ilişki biter.böylesi çok koyuyor.

imkansız bir sevgi değildi de.

Bir olmus topigi acali ve ne degisti?? Tam kabullendim "tamam istemiyor..bitti.. kendimi topatlamam ve onume bakmam lazim" dedim kendime islerime yogunlasdin icin acidi agladim tabi ama yogunlasmadim.. beninistemeyen birinin daha nekadat pesinden gidecekdimki? Bi aciklamasi yokken okadar kirici sozleriyke beni iterken!!

Ve sonra sacma bi msj.. ardindan aramalar!

Tekrar basa sardirdi! Heryerden engelledim ulasamasin istemiyorum !!!

Bukadar dengesiz olunmazki!

"Seni cok seviyorum cok ozledim sesini duymak istedim..ama sonumuz yok!!!"

Bu nedir yaa sevgimi?? Beni baskasina birakmayi göze alan birinin beni sevdigine inanmiyorum ben!!!

Defol git artik defollllll cik aklimdan... kalbimden... ayit oldugun yere git...
Tutamadigin sozlerle... yalanlarla..hayallerle birakip gittin!!! Bakma artik arkana!!!!! Bir kez..son olarak sozunde dur ve arkana bakmadan GIT!!!!!!!!

Bu bana sacma geliyor.. yani bir insan sirilsiklam asik... bunalimdan dolayi iliskisini bitirirmi?

Erkekler bukadarmi sorunla bas edemez!

Hersey cok guzeldi.. seni cok seviyorum..
Ama artik vir anlami yok. Deyip iliskimi biter yaaaa !!!

İlişkiyse biter
ERkekler sorunla başedebilir ama etmez!
Sırılsıklam aşık olma durumu da tartışılır ... Severek ayrılmak dedikleri şey bahaneleri... Kendine iyi bak,benden iyilerine layıksın kadar saçma bi cümle... Çünkü artık gerçekliği yok.. Genelleme yapıyorum,istisnalar da vardır muhakkak ama istisnalar da kaideyi bozmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…