• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

severken boşanmak..

veronika_nika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
1.088
953
48
Eşini severken boşanan var mı? Çesitli sebeplerden bosanmak zorunda kalsaniz (aile vs) ama esinizi seviyorsaniz. Hiç bu şekilde boşanan var mı? Atlatılıyor mu?

Ailevi durum demissiniz özel olmazsa nasıl bi konu.cunku severek boşanma özel konu yüzünden oluyor.yani cinsellik

benimki fevrilik.. aramiz bozuktu yalvardim resmen duzeldik sonra bana emretmeye hukmetmeye kalkisti kalkti birde annesini eve getirdi. ablama bu boyle gitmez hergun tartisma bosanmaya dogru gidiyor demis.. ben gittim avukata dugunde takilanlari istiyorum dedim.. ve gurur yapti benimki.. ne dava acti ne arayip soruyor.. beni rehberden bile silmis whatsapp dan engellemis :( ee nolcak boyle.. asiri kiskanc olan dakikami bilmek isteyen adam saldi beni resmen..

Eşini severken boşanan var mı? Çesitli sebeplerden bosanmak zorunda kalsaniz (aile vs) ama esinizi seviyorsaniz. Hiç bu şekilde boşanan var mı? Atlatılıyor mu?
İnanki atlatılıyor. Ben öldüm bittim diye yerlerde sürünüyordum. Belime kadar olan saçlarımı kazıdım, ağlarken yüzümü yakıyor rahat ağlayayım diye. Sonuç, şimdi çok daha mutluyum. Ama biraz zaman.

Biz düsman da olamadik. Birbirimize sarilip boşancaz heralde
insanlar evlenebilmek için nelere göğüs geliyorlar... siz evlisiniz... birbirinizi seviyorsunuz... sorun yada sorunlar nedir bilmiyorum ama... ikiniz beraber olursanız.... mutlaka bir çözüm yolu bulunur....

Back
X