• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

severken boşanmak..

Eşimi seviyorsam neden boşanayım ? Ortada aldatma , şiddet gibi çok net çizgilerde ayrılma sebebi yoksa , her şey konuşarak çözülebilir. Tabi karşındaki de seni seviyorsa..
iki taraf da cok seviyordur ama bi tarafin kisilik bozuklugu vardir (takinti, kompleks, paranoya.. gibi).. o zaman, kendine de esine de dunyayi dar ediyolar.. psikolojik baski yani..

zamanla herşey atlatılır...boşanıyorsanız mutlaka bir sebebi vardır..sabır ve zamanla aşılmayacak sorun yok..Rabbim bizi öyle yarattı..hayatımız boyunca ölümler görüyoruz çok ağlıyoruz üzülüyoruz sonra hayat devam ediyor diyoruz..

Aileler yüzünden asla bitmemeli evlilikler. Şiddet ve aldatma yoksa her türlü orta yol bulunur. Biraz fedakarlık, biraz hoşgörü, birbirinizi dinleyin. İnat etmeyin, iletişimsizlik çok kötü. Umarım yeniden birleşirsiniz...

ben eger ıcımde kırıntı kadar ask kalmıssa asla asla boşanmazdım..ama nefret varsa gule oynaya bosanılır...kolay mı sevdıgın adamla evlenmek.hem sevmek hem sevılmek su zamanda lux olmus artık..bence mılyonlarca sansı hak eder bu evlılık

Canimm ben bosanali 12 ay oldu ve daha halen kendime gelemedim eşimi çok sevdim ve ailemin karşı çıkmasına rağmen (mezhep yuzunden) evlendim...Aile baskısı çünkü annemlere yakın oturuyordum eşimin is konusunda rahatlığı derken bir anlık bulanima girdim aileme yansittim zaten onlarda bekliyordu Bosandik ha kararı biz vermedik aileler verdi..suan hiç iyi degilim oda iyi değil eşimi daha halen çok seviyorum hemde çok desek bunca yasanmisliga rağmen dönerim çünkü hep beterin beteri çıktı öyle dört dörtlük erkek yok zaten keşke kimseden korkmadan biraz daha mücadele verseydik...Eğer seviyosan mücadeleye devam çünkü çok zor seviyorsan başkasını inan sevmiyorsun. ..

Başka şehre tasinmayi reddediyor
Oturacaksınız karsikikli , türlü türlü çözüm yolları bulmaya çalışacak , deneyecek , çıkış yolu icin uğraşacaksınız . Bunun baska yolu yok .
Birbirinizi gerçekten sevip , değer veriyorsanız , evliliğinizi bitirmeyip hayatı beraber yasamak istiyorsanız , karşılıklı fedakarlık gerekir . Eşinizle sürekli birbirinizi ne kadar sevdiğinizi , nasrıl ayrı kalacağınızı vs. konuşun bilemiyorum bir şekil
İkna etmeye çalısın . Aksi halde belki de sizi zannettiğiniz kadar sevmiyordur . Seven insan , baskaları yüzünden sevdiğinden vazgeçmez en asından sonuna kadar mucadale eder hele ki evliyse .

çok sevipte başka sebeplerden dediğin duygusal travmalar ancak filmlerde oluyor be canım..misal birini görürsün aşık olursun her şey çok güzeldir ama kardeşi eski sevgilin çıkar..bunun gibi örnekler çooook fazlasıyla verilebilir..olmayacağını bilirsin ipleri koparırsın.. ama burda çok seviyorduk annesi ayırdı, şöyle yaptı böyle yaptı demekle severek ayrılmış olmuyor maalesef.. sevgiye sahip çıkılmaması nedeniyle ayrılık grubuna giriyor :)

Başka sehre tasinalim diyorum yok diyor ben burda gitmem diyor. Düşün istiyosan bosanalim diyor :KK43:
İstersen boşanalım diyen insan sevilmez zaten. Şehrimden vazgeçeceğime senden vazgeçerim diyen de sevilmez. Benden vazgeçene sevgiyle tutunamam ben. Hayal kırıklığı olur, alışkanlık olur, düzenim bozuldu diye üzülür insan ama seviyorduk ayrıldık olmaz o. Seven sevdiğine sahip çıkar.

sevmekNF.webp

iki taraf da cok seviyordur ama bi tarafin kisilik bozuklugu vardir (takinti, kompleks, paranoya.. gibi).. o zaman, kendine de esine de dunyayi dar ediyolar.. psikolojik baski yani..

Bu durumda hastaneye gidip tedavi olunabilir ? Kişi seviyorsa zaten gider de hastaneye. Eğer hastalığı değil de karakteri öyleyse değişmeye çalışır seviyorsa. (Ha değince evlenmesin kimse yahu) Değişmiyorsa eşi zaten soğuyacaktır. :KK31:

Gercekten seviyorsaniz ama karsikikli sadece sen seviyisan ve sevgine de karsilik bulamiyisan sevme zaten iyke birini ama ikinizde gercekten seviyosaniz asla bosanmayin evlikiginiz bitip de sevginiz devam ederse o sevgi iste o zaman insanin canini yakar hemde ciddi bi sekilde iyi dusunnun karsilikli olarak rabbim hakkinizda hayirlisini nasio etsin

Eşini severken boşanan var mı? Çesitli sebeplerden bosanmak zorunda kalsaniz (aile vs) ama esinizi seviyorsaniz. Hiç bu şekilde boşanan var mı? Atlatılıyor mu?

İnanın hep aklımdan geçen şeyi konu olarak açmışsınız. Bu konuda bende çok dertliyim ve açıkcası merak da ediyorum. Biz de eşimle severek evlendik, kara sevda gibiydi hemde. Birbirimize iyi kötü sahipte çıktık. Gittiğimiz yerlerde hep sorarlar bu çift kim, ne tatlılar maşallah derler ama işte sorunlar bitmiyor ki...

Back
X