• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

severken boşanmak..

Ne kadar çokmuş severken bosananlar.. Sonradan bosandiginiza pisman olanlarıniz var mi?
Birbirlerini severken bu kadar kolay mi ayrılmak? Nasıl bu kadar kararla bosaniliyor?
Çok soru sordum.Sasirdim.

veronika_nika veronika_nika çok zor bir soru bu kaç dk düşündüm biliyo musun sen :KK58:
öncelikle hakkında hayırlısı olsun. Allah mecbur bırakmasın kimseyi..

kızlar acaba sevgi ve alışkanlığı-bağımlılığı karıştırıyor muyuz?
çünkü insan sevince bir çok şeye sabredebilir ve bu süreç içersin de aklına boşanma gelmez insanın.
ta ki bir şeyler değişmeyince her şey tekerrür edince sevgi bitiyor ya da azalıyor yıprandığı için belki de.
sonra hala sevdiğinizi düşünüyorsunuz ama aslında onunla geçirdiğiniz güzel zamanları mutlu anları seviyoruz. sadece alışkanlığımızı terk etmek korkutuyor değişim korkutuyor bence..
ne biliyim işte inşallah anlatabilmişimdir.

eski konu kız belki şimdi boşanmak istemiyor bile kaç dakikadır boşuna teorik düşüncelerle boğuşuyorum. hortlatmayın yaw konu gibi beni de:KK31:

ayrılabılırsınız sorunlar olabılırde koştura koştura boşanmayı anlayamıyorum ben madem sevıyorsunuz mahkemelere gıtmeden once bı ayro yasayın bı kendınızı dınleyın belkı duzelır hersey

benimki fevrilik.. aramiz bozuktu yalvardim resmen duzeldik sonra bana emretmeye hukmetmeye kalkisti kalkti birde annesini eve getirdi. ablama bu boyle gitmez hergun tartisma bosanmaya dogru gidiyor demis.. ben gittim avukata dugunde takilanlari istiyorum dedim.. ve gurur yapti benimki.. ne dava acti ne arayip soruyor.. beni rehberden bile silmis whatsapp dan engellemis :KK43: ee nolcak boyle.. asiri kiskanc olan dakikami bilmek isteyen adam saldi beni resmen..

Sen değil o fevrilik yapmış ablana boşanmaya gidiyo ne demek bence sen haklisin

Bazen sevmek yetmiyor maalesef bende severken bosanma davasi actim vazgectim evliligimden ! ya omur boyu anasinin eteginin altindan ayrilmayan, ailesiyle beni bir tutan, beni ezdiren, bana her anlamda siddet uygulayan bir hayvanla omrumu gecirecektim birde ustune cocuk olucakti Allah korusun yada tekmeyi vurup acimi pasa pasa yasayip hayatima kaldigim yerden devam edicektim ben ikincisini tercih ettim agladigim gunlerde oldu cok nadir olsada, kimseyi gormemek istemedigim gunlerde oldu, SIKINTILI gunlerimde oldu, psikolojimin alt ust oldugu gunlerde oldu, aldatildigim gunlerde oldu vsvs ! simdi pismanmiyim hayir tabikide Allah'ima sukurler olsunki guclu olmayi ogrendim, hic kimseye boyun eymemeyi ogrendim, kendime saygi duymayi ogrendim, oz guvenimi yerine getirmeyi ogrendim gerci evlenmeden oncede ayniydim ama evliligimde benligimi kaybetmistim su an kendi ayaklarimin uzerinde dimdik durabildigim icin kendimle gurur duyuyorum ! Davam halen devam ediyor yapacak birsey yok !
Sizi tebrik ederim severken ayrılmak çok zordu

Back
X