Sevgi de biter, saygı da, her birşey biter, bu kadar bunaltma çocuğu ya, kendinden bıktırırsın, bunu sana 10 yıllık evli bir insan olarak söylüyorum tükenirsiniz böyle davranma
Disari cikmasina izin vermiyor musun? Ben mi yanlis anliyorum yaa...
Hergun ardslaryla bulismasini istemiyorum genelede 12ye kadar disarda olmasi beni rahatsz edio ama artik 10 gibi gtmeye basladi son 3 5 gundur ama.hep disarda olmasi rahatsz edici
Bu kadar yonetmeye calisman karsi taraf icin cok itici. Eger disariya ciktigi icin seni ihmal ediyor ve sorumluluklarini yerine getirmiyorsa haklisin. Ama sadece kendi keyfin oyle istiyor diye boyle bir kisitlamaya gitmen cekilmez bence.
Bak kardeşim anlamışsın helal sana en azından bundan sonra sakın yapma erkek milleti bu sıkmaya gelmez çabuk kaçar elinden sonra ağlayan sen olursun üzme artık kendinide nişanlınıda mutluluk birazda kendi elimiZde unutma mutluluklarEvet bunalttim biliyorum simdi eski halime donmek istiyorum hep asik kalmak istiyorumhep sevilmek isterim ALLAHIN izniyle..
yanlislarimi yüzüme vurmussunuz hak veriyorim duzelmek.istiyorum
Beni ihmal etmio ama yinede arkdsyla buluşunca uzunca konusamiyoruz
sana sevgisi bitmis oldugunu dusunmuyorum. Hatta tam aksi, senin bu kadar agresif tavirlarina ragmen seni bukadar alttan aliyor. Bir anlik patlamayla sana goz dagi vermek istemis ve gitmis. Sevgisi bittigi icin falan degil. Ama sen de bu kadar kisitlama, hayati zindan edersin bu huyundan vazgecmezsen
Disari cikmayacaksin diyorsun. Senden sogudum diyorsun. Onu cok kisitliyorsun ve gelmis bize sevgimiz bitti mi diye soruyorsun. Bence sevgini sen kendin bitiriyorsun. Oldu olacak adamcagizi bir yere bagla. Okurken kendimi nisanlin yerine koyunca ben bunaldim.
Sizce neden boyleyizcsorusuna cevaptir.
sozumu dinlemedi
arkadaslariyla cikmasini istemiyorum
sogudum senden hadi git artik
................
..................
bunlar yazinizdan cikan bi kactanesi bence eminim yasantinizda daha cok vardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?