- 23 Kasım 2020
- 131
- 45
- 13
- Konu Sahibi kalbimparamparca
-
benim abimde senin gibi, esi cok kiziyor, ama sevmedinden deyil, gösteremiyor kankasila konusur gibi esile konusur, ilk basta kiz cok garipsedi alisti simdi amaKızlar nişanlım ve en yakın arkadaşım aynı yerde çalışıyor dün biraz sohbet etmişler ve erkek arkadaşım benim ona karşı hiç sevgi göstermediğimi ve bazen onu sevmediğimi düşündüğünü söylemiş özetle böyle diyim ... gerçekten çok çok seviyorum zaten sevmesem nişanlanmazdım ama evet haklı olabilir ne yaparsam yapayım ona beslediğim sevgiyi yansıtamıyorumbana lütfen akıl verin ( yanlış anlaşılma olsun istemem kız arkadaşım evli ve çocuk sahibi )
Keşke alışsa çünkü gerçekten çok seviyorum fakat olmuyor yani ...benim abimde senin gibi, esi cok kiziyor, ama sevmedinden deyil, gösteremiyor kankasila konusur gibi esile konusur, ilk basta kiz cok garipsedi alisti simdi ama
Çok teşekkür ederimHerkesin sevgisini gösterme sekli farklidir. Bazilari sürekli sevgi sözcükleri kullanir, digerleri daha cok dokunuslarla, fiziksel temasla belli eder, bazilari ise karsindakinin hayatini kolaylastiracak seyler yaparak gösterir....
Gary Chapman bunu cok güzel özetlemis, „sevgi dilinden“ bahsediyor: Sevgi Dili: Gary Chapman’dan Sevgiyi Göstermenin 5 Yolu | Live to Bloom
Bence size ve nisanlaniza kesinlikle faydasi dokunacaktir :)
Hareketlerinizle gosteremiyorsaniz dilinizle soyleyin. Kimi insan sevgisini gosteremez ya da bazen sevgimizi yeteri kadar ifade edemeyiz o yuzden ben soulemekten asla cekinmem. Durduk yere soylerim, sarilipta soylerim, bir oper soylerim. Aksini hissettirir sekilde davrandigimi soyledihi zaman olur, oyle hissettiysen yanlis olmus, hayir seni cok seviyorum derim.Kızlar nişanlım ve en yakın arkadaşım aynı yerde çalışıyor dün biraz sohbet etmişler ve erkek arkadaşım benim ona karşı hiç sevgi göstermediğimi ve bazen onu sevmediğimi düşündüğünü söylemiş özetle böyle diyim ... gerçekten çok çok seviyorum zaten sevmesem nişanlanmazdım ama evet haklı olabilir ne yaparsam yapayım ona beslediğim sevgiyi yansıtamıyorumbana lütfen akıl verin ( yanlış anlaşılma olsun istemem kız arkadaşım evli ve çocuk sahibi )
Sarılamıyorumki... asla olmuyor özelliklede sarılmak bana o kadar zor geliyokiHareketlerinizle gosteremiyorsaniz dilinizle soyleyin. Kimi insan sevgisini gosteremez ya da bazen sevgimizi yeteri kadar ifade edemeyiz o yuzden ben soulemekten asla cekinmem. Durduk yere soylerim, sarilipta soylerim, bir oper soylerim. Aksini hissettirir sekilde davrandigimi soyledihi zaman olur, oyle hissettiysen yanlis olmus, hayir seni cok seviyorum derim.
Yaa ne cok garipsedim bunu :) ben cok severim esime cocuguma sarilmayiSarılamıyorumki... asla olmuyor özelliklede sarılmak bana o kadar zor geliyoki
insan sevdiğine sarılır, sarılmak kadar güzel az duygu vardır bence. bu biraz garip açıkçasıSarılamıyorumki... asla olmuyor özelliklede sarılmak bana o kadar zor geliyoki
Size aileniz hiç dokunmadı mı nasıl sarılamıyorumSarılamıyorumki... asla olmuyor özelliklede sarılmak bana o kadar zor geliyoki
Allah korusunYine de bunu arkadaşına anlatıp sana anlatmaması doğru mu? Ayrıca arkadaşın evli olabilir ama genelde aldatma da ilişkiler nasıl başlar biliyor musun? Aynı böyle iki tarafta eşlerinden bahseder dertleşir sonra bakar bu beni anlıyor falan yakınlık duymaya başlar. Bu şekilde gelişir gönlü kayar fark etmeden. Sen sevgilinle konuşurken ona söyle aramıza 3. kişileri sokma her ne kadar o benim yakın arkadaşım olsa da bu konuların özel olması gerekir, bunları benle konuşmalısın demelisin bence.
Neden gösteremiyosunki sevgini o yapıda birimisin yoksa nasıl göstericeğini mi bilmiyosunKızlar nişanlım ve en yakın arkadaşım aynı yerde çalışıyor dün biraz sohbet etmişler ve erkek arkadaşım benim ona karşı hiç sevgi göstermediğimi ve bazen onu sevmediğimi düşündüğünü söylemiş özetle böyle diyim ... gerçekten çok çok seviyorum zaten sevmesem nişanlanmazdım ama evet haklı olabilir ne yaparsam yapayım ona beslediğim sevgiyi yansıtamıyorumbana lütfen akıl verin ( yanlış anlaşılma olsun istemem kız arkadaşım evli ve çocuk sahibi )
İnsan nasıl sevgisini gösteremez ben bunu anlamıyorum cidden...Kızlar nişanlım ve en yakın arkadaşım aynı yerde çalışıyor dün biraz sohbet etmişler ve erkek arkadaşım benim ona karşı hiç sevgi göstermediğimi ve bazen onu sevmediğimi düşündüğünü söylemiş özetle böyle diyim ... gerçekten çok çok seviyorum zaten sevmesem nişanlanmazdım ama evet haklı olabilir ne yaparsam yapayım ona beslediğim sevgiyi yansıtamıyorumbana lütfen akıl verin ( yanlış anlaşılma olsun istemem kız arkadaşım evli ve çocuk sahibi )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?