Sevgi göstermeyen koca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sonbaharyagmuruu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2023
9
-12
1
29
Merhaba güzel kadınlarrrrım
1 yıldır evliyim ama yaşadıklarım sözlülük dönemine dayanıyor. Evlenince değişir diye bekleyen gruba giriyorum ama maalesef daha kötü oldu her neysem konuya gireyim, sürekli küsüyor arkadaşlar hani ortada bi konu olur yada bi olay olur dersin küssün kırıldığını belli etsin lakin laf arasında bi cümleye takılıp anında küser bu küsme yeri gelir 1 ay yeri gelir 40 gün yeri gelir 1 gün ama şunu bilin 1 ayın 25 günü böyle sürekli şikayet ediyorum nolur böyle yapma diye huyum diyor aslında sen dayak hak ediyorsun ama ben bu şekilde sakinleşiyorum diyor… bende hep şöyle evlilik istedim evin içinde çocuk gibi olalım ben kucağına alsın öpsün beni değerli kılsın vs vs ama malesef böyle olmadı ama keşke en azından küsmese insan gibi davransa ona razıyım. Eşim asker izinden gelirdi benimle vakit geçirmek yerine sürekli ailesiyle olmak istiyor bi bakmışım onların yanına gitmiş felan hiç anlam veremezsin bi sebebi olmalı derdim evetttttt bana buğün dediki ben evlenmek istemiyordum (evlilik düşünmüyorum) sen peşimden koştun dedi o an dünyam durdu ve herşey anlam kazandı oysaki ben arkasından koşmadım görüçü üslü oldu. Arkadaşlar benim gibi aile sorunu olan kadınlar malesef ülkemizde çok sizden tek istediğim bana dua edin olurmu nolur size yalvarıyorum kötü insan değilim, benim hakkımda hayırlısı ve güzeli olsun

Ulan erkekler tek yapacağınız bi kadını sevmek ya güler yüz göstermek. Mis gibi kadınlar sizün gibi hanzolara katlanıyor
İnan evli olup mutlu olan çok az çünkü hep bi döngü var kaynanamın kocasıda eşim gibi

görücü usulü evlenmişsiniz sorunlar sözlüyken başlamış. size hiç seni seviyorum dedi mi? neye dayanarak sevgi bekliyorsunuz ki? sevmiyor demek ki adam. size ettiği laflara bakın. insan karısına sevmiyor olsa bilr saygı duymalı. kucaklara alınıp simartılacak ilgi sarhoşu bir evlilik istiyorsanız sevdiğiniz sizi seven bi adamla evlenecektiniz. görüyoruz ne kadar büyük aşklar bike evlenince sönüyor

Aileniz ne diyor bu duruma bosan arkanda dururuz diyorlar mi? Calisiyor musunuz hemen calismaya baslayip kendi ayaklariniz uzerinde durup bosayin bu es olamamis sahsiyeti.

"Sen aslında dayak hakediyorsun"
Offf...evlenmiş olmak için evlenmeyin ne olur yalvarırım yapmayın bunu kendinize ya. Sonra bu hödük herifler kendilerini "tavlanmis, kandırılmış, punduna getirilerek evlenilmis" falan ilan edip kendini nimetten sayıyolar. Sanki evlilik kadın için özgürlük ama kendileri için prangaymis gibi havalara giriyorlar.
Lütfen ailenle konuş. Bir ömür assssla bu adamla geçmemeli.

Niye yalvariyorsun. Birakin o size yalvarsin. Kosmayin pesinde

hayatta varoluşunuzu anlamlandırma eylemini evlilikten ibaret sanınca böyle oluyor maalesef.. keşke kendinize odaklanıp kendi ayaklarınız üzerinde dursaydınız..

"Aslında sen dayak hakediyorsun ama ben böyle sakinleşiyorum"... bunu diyen kişiyi hala adam etme çabasında mısınız? Ya bir gün böyle sakinleşmez ve hakettiginizi düşündüğü eylemi gercekleştirirse... bırakın küssün, hiç peşine düşmeyin ne hali varsa görsün. Bununla barışsaniz n'olacak ki..

Bir ömür böyle geçirmek istiyor musunuz bunu sorun kendinize. Bu adamdan iyi bir koca olmaz. Yol yakınken dönün bence. Bütün bir ömrün yanında bir sene nedir ki?
Bakın babam çok çok dar görüşlü bi adam ve kalbiminde sorun var Allah göstermesin yani bide aşırı eneştecil çünkü eşim insanlara çok farklı kimse inanmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…