- 7 Ekim 2023
- 9
- -12
- 1
- 29
- Konu Sahibi Sonbaharyagmuruu
-
Sorma ki sorma fırsatım vardı ama ah kafam ahhayatta varoluşunuzu anlamlandırma eylemini evlilikten ibaret sanınca böyle oluyor maalesef.. keşke kendinize odaklanıp kendi ayaklarınız üzerinde dursaydınız..
Ben de çok merhametli insanım asla dayanamıyorum hatta bazen kendime çok kızıyorum sende öyle ol diyorum ama beceremiyorum keşke kaddar olsam size çok hak veriyorumNiye yalvariyorsun. Birakin o size yalvarsin. Kosmayin pesinde
DüşündümHamile kalınca düzelir diye düşünmüyorsundur umarım.
Babam büyük ihtimalle çok kötü bakar, annem ise biz neler yaşadık bu neki kafasında hakkını yemeyeyim çok üzüldüğünü söylüyorAileniz ne diyor bu duruma bosan arkanda dururuz diyorlar mi? Calisiyor musunuz hemen calismaya baslayip kendi ayaklariniz uzerinde durup bosayin bu es olamamis sahsiyeti.
Bakın babam çok çok dar görüşlü bi adam ve kalbiminde sorun var Allah göstermesin yani bide aşırı eneştecil çünkü eşim insanlara çok farklı kimse inanmaz
Aslında haklısın cesaret yok çünkü olsa baba dinlermiyimNe hikmetse bu sitede boşan yazılan tüm kadınların aile bireylerinden biri hasta. Zaten belli bir yaşın üzerinde olup kronik hasta olmayan insan yok gibi bir şey. Ben ömrümde çocuğu boşandı diye sağlığından olan tek bir kişi görmedim. Kocanızla babanız evli değil, siz evlisiniz. Bir ömür bu şekilde yaşamayı göze alıyorsanız siz bilirsiniz bu hayat sizin, seçim sizin. Şikayet etmeyi bırakıp kabullenin o zaman. Tek önerim çocuk düşünmeyin
Babasına çekmiş işte...İnan evli olup mutlu olan çok az çünkü hep bi döngü var kaynanamın kocasıda eşim gibi
Benim kaynana kayınpeder oğlu boşandı diye üzüldü oğlu 3. karıyı aldı düşündü alışkanlık oldu.Ne hikmetse bu sitede boşan yazılan tüm kadınların aile bireylerinden biri hasta. Zaten belli bir yaşın üzerinde olup kronik hasta olmayan insan yok gibi bir şey. Ben ömrümde çocuğu boşandı diye sağlığından olan tek bir kişi görmedim. Kocanızla babanız evli değil, siz evlisiniz. Bir ömür bu şekilde yaşamayı göze alıyorsanız siz bilirsiniz bu hayat sizin, seçim sizin. Şikayet etmeyi bırakıp kabullenin o zaman. Tek önerim çocuk düşünmeyin
Düşünme yetinizde sıkıntı var herhalde.Düşündüm
O zaman ailenize guvenmeden bosanmaya cabalayin boylr koca olmaz boyle evlilikte yurumez bosuna kendinizi heba etmeyin.Babam büyük ihtimalle çok kötü bakar, annem ise biz neler yaşadık bu neki kafasında hakkını yemeyeyim çok üzüldüğünü söylüyor
Sacmalamayin isterseniz duzgun giden evlilikler bile bebek gelince sarsiliyor siz boyle bir evlilige bebek getirmeyi mi dusunuyorsunuz aklinizi peynir ekmekle mi yediniz?Düşündüm
Şansla falan ilgisi yok sizinki sürpriz yumurta olmamış adam kendisini gayet belli etmiş zaten sözlüykenNereye gideyim çarem olsa buraya yazmam dimi malesef her kadın öyle şanslı değil
İnsan şansını kendi yaratır.Nereye gideyim çarem olsa buraya yazmam dimi malesef her kadın öyle şanslı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?