Baslarda cok zor oldu.universite 1 deyken tanistigim gencligim gelecegim herseyim dedigim insan bir anda haystimdan cikiyor.ruya gibi sanki hersey ama gun gun anliyorum gercek oldugunu.ama artik geri donusu de kalmadi.mantigim destekliyor duygularim isyan ediyor.diyorum ya sizi cok cok iyi anliyorum. Anlatamadiginiz icinde kopan ne firtinalar var.yillardir verdiginiz tavizler alttan almalar...simdi hepsi bos.ve malesef sizde de ayni durumu hissediyorum mucadele edecek gucunuz kalmadi...
Ben de aynı fikirdeyim.. Anladığım ailesininde istediği bu. Ekmeklerine yağ sürüldü...yani şu an onlara da istediklerini verdiniz. Biraz işi iyi bilmeli... Adam ailemin yanına gidelim diyorsa ve gitmek istemiyorsan öncesinde bir plan yaparsın ve farklı yere götürürsünAkil vermek gibi olmasin belki ablam yasindasiniz belkide ayni yastayiz ama madem karsidakiler esinizin ailesi bukadar alttan alttan islerini hallediyolar aynisini sizde yapin erkekleri adam edicek olan bizleriz etrafimda okadr cok gordum ki inanin aslan gibi kukreyen adamlari kuzuya cevirenleri yola getirenleri kadin isterse yapar yapici olmak lazim ama saf degil (afedersiniz ama) seytan olucaksin yoksa olmuyo iste biz uzuluyoruz siz yipraniyosunuz bence bikez daha sakin kafayla dusunup hareket edin iyi olun birakin onlar kotu olsun esiniz gorsun duymayin gormeyin evinize geldginzde kocanizla tartsmak yerine sakince kirilgan ama iyi bi kadin olarak isteklernizi belirtin imkansiz hicbse yok cok konustum belki yasamadim bilmiyorum disardan bi gozum ama bukadar severken siz bi sans daha verin belki cocugunuz olur ilerde esiniz tam olark aile oldgnu hisseder allah buyuk herseyin bi caresi vardir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet benimde duygularım isyan ediyor.Mantıgım bosanma fikrini onaylıyor.Cok yazamadıgım detay cok aile kavgamızda.Herseyi o kadar zorlukla kurup kaybetmek cok zoruma gidiyor aslında.Anlaşmalı bosanmada prosüdür nasıl?Esyalar mahkeme olmadan alınabiliyor mu evden?Yıllık sözleşme yenilemek istemiyoruz.
Seni çok iyi anlıyorum canı. Yeni evliyim, İdare etmek "miş" gibi yapmak yapımda yok, flörtteykende böyleydim açık açık serdim neyse söylerdim belki sert ama tahammülüm yok tutarsızlığa vs vs..bak tatildeyiz geldik geleli bi garip sohbet yok, canım yok, 1 haftadır garipleşti, az önce kızdım niye böylesin ben sene boyunca çalıştım bunun için mi böyle ruhsuz bir tatil için mi , sanki kocamı tanımıyorum bilmiyor muyum? Genelde neşeli adam bana sevgi sözleri söylemese de canım der en azından , ruh gibi, az önce kavga ettik ilk defa küfür etti, elindeki suyu duvara fırlattı şok oldum ..çekti gitti, ben onu bu hale getirmişim de ben garip oyunlar oynuyormuşumda.. Sen delimisin dedim?? Boşanalım olmuyorsa zorlamanın alemi yok mutsuzluk çok kötü birşey( şimdi odamda yalnızım, eve geri dönmeyi düşünüyorum..
O kadar çaresizim ki ,miğdem bulanıyor resmen ,, çatır çatır kavga ediyor , asla geri adım yok bende aynı anlaşamıyoruz..çocuk ta yok , en iyisi ayrılmak toplumu herkesi unutup ayrılmak ,,,başka yere giderim işimi taşırım şehir değiştirirm ,,çok kötüyüm tatilim zehir(( ağlıyorum yalnız başıma,, bu adam yüzünden bira içiyorum ki nefret ederim..bazen herşey o kadar boş geliyor ki çok mutsuzum...
Bı odada çakılı kaldım ne kalkıp gidebiliyorum ne tatile devam etmek istemiyorum..çok para harcadık önceden bu tatil için parası a yazık diyorum bi tarafımda batsın parası öderim borcumu diyorum(
Seninki ayrı bi dert..bilirim çekilmez, insan neyse odur ve erkekler eşlerini değil anne baba kardeşlerini aile olarak görüyor bu çok acı ...hiç bir zaman aile olamayacak mışız gibime geliyor..şimdi ben ne yapayım ..pılımı pırtımı toplayıp gitmek istiyorum hemde çokk beni ne tutuyor sevgi değil bunu biliyorum,aşk değil kaderdi o sadece(
Acikcasi ben esimin bosanma talebini duyduktan sonra hicbisey dusunemedim.hicbisey istemedim talep etmedim. Evimi toplamaya bile gidemicem.vekil avukatla bosanma gerceklesecek.esim beyaz esyalarim ve yatak odam haric herseyi gonderecek ben demedigim halde.digerlerinin de parasini.bu ay icin hesabima da para gondermis.bunlar umrumda mi asla degil.hic konusmadim istemedim ama o uzerinde hakkimiz ve vebalimiz oldugunu soyluyor ve omur boyu da boyle olacakmis.yani aslinda o da su an cok zor bir durumda
Kolay degil 12-13 yillik bir gecmis var.yani o hayatimdan ciktiktan sonra dunya benim olsa bos.ve cok acidir ki bu surece gelmemize neden olan ailesi surekli beni ariyo yapmayin etmeyin diye.canim cok aciyo.ama yapacak bisey yok.sizin durumunuz nasil bilmiyorum bu konularda ama esinizle mal paylasimini konusun evlilik sonrasi edinilen mallariniz varsa yari hakkina sahipsiniz.ve eger ki guvenmeme durumunuz varsa simdiden tedbir koydurun.herseyi konusun esya nafaka vs.sonra anlasma protokolunde yazili imzalarsiniz.cok aci su an bunlari konusmak ama hayat devam ediyo r.kendimizi dusunmek zorundayiz.yani esinize herseyi acik acik sorun sonradan cekismeluye donmesin
Yeterrrrrr seni kalbimden beynimden atmak istiyorummmmm yeterrrrrrrr.Ama coook özledim,sesini,nefesini,gülmeni herseyini.....Offffffff hersey bitti diyorum ama ben seni atamıyorum.Herşeyde,her yerde sen varsın.Cook aglıyorum,cok acı cekiyorummmmmmm.
Yazik ediyorsun canm bence hakkinda hayirlisi b bol dua et ancak oyle rahatlarsin...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok tanidik sorunlar... Ellerine ne geciyorsa... Sükür bu zamana kadar esimle hallettik kavgalarimizi, ama dönüp dolasip hep aynisi oluyor... Suan tatildeyiz onlarin yaninda ve yapmacik olamiyorum, az surat yapinca ben sucluyum... Amannnn vallah tatil bitsin diye gün sayiyorum... Sonumuz bosanmak olmaz insallah, krndi aramizda hic bi sorun yok cünkü... Allah herkese hayirlisini versin...
Daha önce de yazmıştım biz de ailesi yüzünden boşanıyoruz. Her zaman ailesi iyi ben kötüyüm. Ben geçimsizim. Onlar için ölür ama ben umurunda olmam. Ama bu zamana kadar her kavgadan sonra barıştık o zamanlar ben de sen gibiydim ne olursa olsun bitiremiyordum. Mutsuzdum ama bitiremiyordum. Ama öyle bir gün ve saat geliyorki artık bitti diyorsun. Senin için daha o zaman gelmemiş. Ama sana şunu söyleyeyim kaçınılmaz sonu sadece erteliyorsun neden 2 gün daha mutlu olmak sonra tekrar kavga etmek için
Merhabalar kızlar.Daha önce cok konu actım ama bu kadar canım yanarak,aglayarak ilk defa size yazıyorum.....
Eşimle yine kavga ettik.Yine diyorum çünkü hep aynı tartışma,alınan kararlar,birbirine sarılıp aglayan bir cifttik biz.Eşim her dedigimi yapar,ben onun her istedigini yapardım.Kendi aramızda sorunumuz hic yoktu.Onun ailesi ve benim babam karışmadıgı ve huzursuzluk vermedigi sürece cok mutluyduk.....Ailelerimizi tartışmak bizim sonumuz oldu ve bitti bu sefer bosanıyoruz.Hic geri dönüşü yok.Sevgi hersey degilmiş.......Yeni evlencekler yada yeni evliler ailenizi ve kendi evliliginizi birbirine hic karıstırmayın.Karıstıran bir kocanızda varsa hic ben gibi uzatmaları seviyorum deyip devam ettirmeyin.sonuc hep aynı sonnnn......
sizin ailenize karsi nasil esiniz?Yok artık.Her yolu denedik.Biz kavga edip 5 dk sonra birbirimize sarılırdık.Kendimiz için degil hep aileler yüzünden kavga ederdij çünkü.Ama artık eşimin herseyi bilip ailesini savunması beni cok yıpratıyor.Gitmek istemedigim,yapmak istemedigim seyleri sırf o üzülmesin ve ailesi istiyor diye yapmak istemiyorum.İstemedikce zorunlu tutuldukca konısuyorum.Konustukcada eşim konuştuguma kızıyor.Böyle sürüp gidiyor....tartışmalar.Bende,o da huyundan vazgecmiyecegi için anlasamıyoruz.Ailelerimiz yüzünden evliligimiz bitiyor.Nedenimiz cok sacma.Ama cok bunaldık.....
Aile terapisti,psikolog istedim gitmeyi eşim biz delimiyiz dedi hicbir zaman kabul etmedi.Tek taraflı gitmekte sacmaydı.Çünkü onun söylemleri,tavırları beni huzursuz edip konuşturan.
son durum ne canım nasılsınız merak ettim çok ne olursa olsun üzme kendini
sizin ailenize karsi nasil esiniz?
Valla canım benimde evliligim de aile ve başka sorunlar vardı. .Fakat aile başta evliliğe sıcak bakmayinca en ufak sorunda evliliğin içine ediyorlar yani 3.sahisciklar benim annemi babamı bırak kardeşlerim bile çok karistilar bende tabi sorunları hep anlattım 4 duvarda kalmadı off aileler bizim yerimiz e kararı verdi bizi bir araya getirmeden anlasmali Bosandik fakat evlilikte benim cazgirligimdan eşim bazen sinir krizi gecirirdi laflarım ağirdi eşimi ev benim diye kovardim oda ailesine yansitirdi zamanla nefret ettiler yani diycem şu ihanet yoksa eşini seviyosan ailen yüzünden bosanma karari aliyosan yapma çünkü ilerde ailenden nefret ediyorsun eve sigamazsin inan ben aile baskısıyla bosandim irade dışı ve cok pismanim çünkü her sorun asilirdi asamadim ilerde pişman olma aileler Baki degil
Sadece ilk sayfayı baz alarak yazabilicem sadece orayı okudum çünkü.
Evlilik bu derim arada aldatma , hakaret , şiddet olmadıkça .
Bitirilmesinden yana değilimdir şahsen .
Bence direkt kesip atmayın , çok üzülürsünüz gibime geliyor .
Ben sadece sevgilime ne kadar üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?