Çok üzüldüm sizin icin allah yardımcınız olsun rabbim ınş feraha cikarr sizi..ah bu aileler bizde dün eşimle ailesi yüzünden tartistik...imkanım olsa ınan ülke değiştirirm ben o denli biktim...boşanmak son çareniz olsun aileler icin yuvani yıkma derim ben ama karar verdik demissiniz.. bence bi süre dava açmadan ayrı kalın belki dizleri rabbim hakkınızda hayirlisjni versin
cocugunuz varmı pekı...
Ahh tatlim yaaa yazik etmeyn gereksiz gurur yapma gibime geliyor seviyorsun onunda cok sevdigini soyluyorsun asilamaz birsey deil sevgi gercekten herseyi asar diye dusunuyorum ben sadece sabir ve ozveri birak iyilik sende kalsn katlan yazik etme yuvana(( cok uzuldum suan boyle evlilikler dagilinca elimde deil cok kotu oluyorum ((( seytani sevindirmeyin olaylari bu kadar gozunuze buyuk gosteren o hosgoru gosterin tum olumsuzluklara sanki baska evlilik yapinca yasamicakmisiniz inanin yasicaksiniz maalesef oluyor keske olmasa ama buda imtihan sirri sanirim ( bence adli tatilde basladi belkide Rabbm bile size zaman tanilr iyice dusunun ofkeyle kalkip zararla oturmamaniz icin (((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
4 senelik evlisiniz gelin su hatanizdan dönün, alistiginiz sevdiginiz adam ..sonra cok pisman olmakta var ..insaAllah hakkinizda hayirlisi olur..bosanmaniza en cok sevinecek olan seytandir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tekrar bi konussaniz cözüm yolu bulsaniz..öfkeyle kalkan zarla oturur..4 yillik yuvaniza tekrar bi sans verseniz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhabalar kızlar.Daha önce cok konu actım ama bu kadar canım yanarak,aglayarak ilk defa size yazıyorum.....
Eşimle yine kavga ettik.Yine diyorum çünkü hep aynı tartışma,alınan kararlar,birbirine sarılıp aglayan bir cifttik biz.Eşim her dedigimi yapar,ben onun her istedigini yapardım.Kendi aramızda sorunumuz hic yoktu.Onun ailesi ve benim babam karışmadıgı ve huzursuzluk vermedigi sürece cok mutluyduk.....Ailelerimizi tartışmak bizim sonumuz oldu ve bitti bu sefer bosanıyoruz.Hic geri dönüşü yok.Sevgi hersey degilmiş.......Yeni evlencekler yada yeni evliler ailenizi ve kendi evliliginizi birbirine hic karıstırmayın.Karıstıran bir kocanızda varsa hic ben gibi uzatmaları seviyorum deyip devam ettirmeyin.sonuc hep aynı sonnnn......
onun ailesi ve senin baban mı?
aynı bizim sorunlarımız.
eşimle hiçbir sıkıntımız yok başbaşa iken.
ama ailesi ve babam bize müdahale ettiğinde sıkıntılar yaşıyoruz ve ben aşamıyorum.
siz neden boşanıyorsunuz? ipleri ne kopardı?
Bizde ipleri koparan o kadar cok şey var ki???Bayram tatili son oldu Bayramda 4 günlük tatil var,eşim annesi ve ablası istedigi için 4 günlük tatilinde onların orda olunmasını istedi.Bende gitmek istemedim benimde bir ailem var sonucta 2 gün gidelim geri gelelim dedim.O da hayır 4 gün kalıncak bitti dedi.Ordan tartışma büyüdü büyüdü sonunda bitti......Eşim beni yok saydı umursamadı.Gitmek istemiyorum eşşeklikten sıkıldım,onların bacak bacak üstüne atıp benim 5 dk oturmamamdan sıkıldım,evlat kayırmalarından,dedikodularından,ogullarını yok saydıkları halde,herseyi benden ve ondan beklemelerinden sıkıldım.....Daha o kadar cok sey var ki coook bunaldım!!!!!!Eşimin herseyi bilipte bunları yapmasından cook sıkıldım.
onun ailesi ve senin baban mı?
aynı bizim sorunlarımız.
eşimle hiçbir sıkıntımız yok başbaşa iken.
ama ailesi ve babam bize müdahale ettiğinde sıkıntılar yaşıyoruz ve ben aşamıyorum.
siz neden boşanıyorsunuz? ipleri ne kopardı?
Sizi anlaya biliyorum cunku ayni durumdayiz.6, 5 yillik evlilik ve 1 yasinda cocugumla bizde bosanma arefesindeyiz.yillarin birikimi dedi yorulmus artik falan filan klasik bahanelerle anlasmali bosanma davasinin acilacagi gunu bekliyorum. Ustelik o bunu bana soylediginde (ailemin yanina onden geldim o da bayramda yanima 1 haftaligina gelip ordan ailesinin yanina gidecektik) farkli sehirlerdeydik.sorun aileler falan degil aslinda sorun eslerimizin sorumluluk bilincinin olmayisi evliligi evcilik oyunu sanmalari ...hakkimizda hayirlisi olsun.duzelir falan diyemeyecegim cunku inanin bu sorunlar hep ayni kavgalar yoruyor insani.ve evet sevgi var belki ama saygi yitiriliyor.
Boyle durumlarda erkek karisina sahip cikmiyorsa bi sekilde kopuyor galiba iliski.
Benim esimin ailesi de sever hizmet ettirmeyi falan. Beni cagirdiklarinda gondermez esim. Ben seni kimsenin hizmetcisi yapmam der. Annesinin hizmeti olsa neyse bizimkinin akrabalari var bi de basimizda.
Bizim ailelerimiz de sorunlu, insallah bi gun bize zarar vermez bu durum.
Size diyecegim sey hemen karar vermeyin, terapisti deneyebilirsiniz.
Bizdede sadece aile degildi,akrabalar gelir eee bize cay yapmıcak mısın?Canımız pişi istedi.Hadi x yapalım....Eşim kimi zaman yaptırmazdı.Annesi söyleyincede içten içe kızardı.Çalışıyorum her hafta sonunu onlara hizmet ederek gecirmek zorunda mıyım?Gel yorgun eve ütü yap,yarına yemek yap.Pazartesi enkaz gibi işe git.Sesini cıkarıncada gelin bizi istemiyor,ailemi niye istemiyorsun???Allah bozmasın canım,eşin hep öyle olur inşallah.Hep huzurlu olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?